2014 Şubat Anneleri

çok yüksek değil bence iyi çıkar 100 lük
50 lik yanıltıcı olabiliyormuş direk 75 lik yapmak daha iyiymiş aslında
inşallah canım yaaa
ne tatlılar yaaaaaaa.güle güle kullansın bebişkooooo
benim de 50 gr ;

içmeden önce : 90
içtikten sonra : 120

iyi deyince bakmamıştım hiç ama siz söleyince merak edip baktım sonuca:31:
taş gibisin bebişimmm maşşalllah :nazar:

yok yok çok değil can boğazdan gelir deyip vuruyorum valla hamur işi ve tatlılara :27::27:

bu ara midem yanmalarım oluyo,o yüzden turşu yiyemiyorum artık,ona üzülüyorum...ekmek arası tursu yiyodum her aksam:27:

ya hamur tatlı gördüğüm de yok ki benimmm:44:kıyamammm turşusuz kaldın demek..ben de aramıyorum artık...bir ara salatalık turşusuna sarmıştım ben de...ama geçti artık...

inşallah canım yaaa

ne tatlılar yaaaaaaa.güle güle kullansın bebişkooooo

taş gibisin bebişimmm maşşalllah :nazar:

saol kuzum da benim kan düşüyo sürekli...kan ilacını düzene sokmuştum...içiyodum günde iki tane...bayram tatilinde kusturdu içemiyorum yine.napcam bilmiyorum:5:

ya hamur tatlı gördüğüm de yok ki benimmm:44:kıyamammm turşusuz kaldın demek..ben de aramıyorum artık...bir ara salatalık turşusuna sarmıştım ben de...ama geçti artık...

dün yemeye kalktım da fena yandı bi lokmadan bile...bıraktım bendeee...şimdi sadece bakışıyoruz tursuyla:9:

Son düzenleme:
$25.HAFTA.webp

EVVETTTT İŞTE 25. HAFTAMDA BİZZZZZZZZZZZZZ :nazar:

kızlar göğüs kremi kullanmaya başladınız mı acaba:26:ben o mu bu mu derken kararsızlıktan alamadım lansinohun adı çok geçiyor.....

günaydın canlar,
herkes iyidir umarım,
benim artık hafta ortası pilim bitiyor, hele perşembe-cuma çok zor geçiyor...
ev turşusu ben yiyorum arada, dokunmuyor. ama bana sabah kahvaltısında dokunan bir sey var ki daha çözemedim, o yanma yapıyor öğlene kadar.ya da oturma pozisyonu iyi gelmiyor bana, saat başı kalkıp 2 kat aşağıya iniyorum, merdiveni kullanıyorum hala, ama demek ki daha çok ayakta dolanmak lazım belki de

ne yapcaksın peki kuzum

uzaktan aşkkk :)

bilmiyorum valla gidince sölicem dr a ama azarı da işitecem gibi geliyor...:27:

bir süre ara vermiş olursun geçince yersin yine inşallah :34:

inşaaalllahh:9:

kızlar göğüs kremi kullanmaya başladınız mı acaba:26:ben o mu bu mu derken kararsızlıktan alamadım lansinohun adı çok geçiyor.....

yok canım doğumdan bi ay önce başlayın diyolar genelde ama emin değilim bende...dr a sorcam bunu da:31:

günaydn kızlar
şeker yüklemesine açmı tok karnına mı gittiniz benim dr bir şey söylemedide

aç gidiliyor canım:34:

günaydın canlar,
herkes iyidir umarım,
ev turşusu ben yiyorum arada, dokunmuyor. ama bana sabah kahvaltısında dokunan bir sey var ki daha çözemedim, o yanma yapıyor öğlene kadar.ya da oturma pozisyonu iyi gelmiyor bana, saat başı kalkıp 2 kat aşağıya iniyorum, merdiveni kullanıyorum hala, ama demek ki daha çok ayakta dolanmak lazım belki de

günaydın lipimmm...iki gündür kahvaltıdan sonra bende de yanma oluyo...ekşili yeşil zeytini cok yedim ondan mı acaba diyorum bende:26:

günaydn kızlar

günaydın canım,

bana "bir önceki gün akşam yemeğinden sonra hiç bir sey yeme" dediler sadece.
şeker yüklemesi için sabah saat 9'a randevu almıştık. "en geç gece saat 3'e kadar sadece su içebilirsin" dediler.

günaydın canlar,
herkes iyidir umarım,
Ev turşusu ben yiyorum arada, dokunmuyor. Ama bana sabah kahvaltısında dokunan bir sey var ki daha çözemedim, o yanma yapıyor öğlene kadar.ya da oturma pozisyonu iyi gelmiyor bana, saat başı kalkıp 2 kat aşağıya iniyorum, merdiveni kullanıyorum hala, ama demek ki daha çok ayakta dolanmak lazım belki de

gunaydın lip ben turşu yiyorum ev turşusu hatta annemle beraber bastık bayramdan önceki c.tesi tuzunu biraz az koyduk tabi
ama turşuyu çok seviyorum ben henüz çok şişim yokken yiyeyim dedim şişlerim başlarsa yemem ama

günaydn kızlar
50 gr lık için farketmediğini söyledi ama 100 için aç gitmek lazımmış
günaydın canlar,
herkes iyidir umarım,

günaydınnnnn lipoooo:54:

yok canım doğumdan bi ay önce başlayın diyolar genelde ama emin değilim bende...dr a sorcam bunuda

öyle mi...ben de üzülüyordum alıp hakkından gelemedim bir türlü diye:34:benim doktor sadece çatlak kremi önerdi...lierac phytolastil...ama sağlık ocağındaki hemşire gerek olmadığını söyledi okadar pahalı kreme....bepantene dedim onu da boşver dedi....badem yağı al dedi aldım onu kullanıyorum şimdilik...iyi mi ettim kötü mü bilmem:31:

Back
X