hosgeldın bebısım nasılsın bakalım
Nasıl olayım canım koşuşturmaca işte sende ne var ne yok?
sevgili kocam iş gezisinde idi alamanyalarda:)
ordan gelirken bebetomuza bunları almış:)
bayıldım çok sevdim düşünmesi de ayrı mest etti:))
Eki Görüntüle 838828 Eki Görüntüle 838829 Eki Görüntüle 838830
Güle güle giysin bebişininşallah cicilerini

merhaba sevgili anneler ve anne adayları..
ben de 24+4 haftalık hamileyim, 8 şubat görünüyor doğum; ama genelde bu tarihten 1hafta 10 gün önce oluyormuş. bakalım benim meleğim ne zaman gelecek :) ilk bebeğim ve kızımız olacak inşAllah..
bugün ikinci defa ayrıntılı ultrasona girdik kızım kıpır kıpırdı ve çok sağlıklı çıktık ikimiz de elhamdülillah..
şeker yüklemesi de yapıldı bugün ama bazı arkadaşların dediği gibi 3 kere değil iki kere kan aldılar, o da kolumdan parmaktan değil... çooook iğrenç bir şey kusmamak için kendimi zor tuttum.zaten bulantılarım ve kusmalarım halen geçmiş değil, doktorum doğuma kadar böyle devam eder dedi..
Allah kimseye yaşatmasın böyle ağır bulantı ve kusmaları, 6 aydır çektiklerimi bi ben bilirim..çok zormuş hamilelik,hiç böyle olacağını tahmin etmezdim... neyse ki çoğu gitti azı kaldı, prensesimizi koklayacağım günü heyecanla bekliyorum...
bu arada şeker yüklemesinden sonra değişik bi enerji oldu bizim kızda, zaten çok hareketli bi bebek maşaallah , sabahtan beri de hiç yerinde duramaz oldu yavrucuğum :)
Maşallah canım hoşgeldin aramıza sağlıkla bebeğini alırsın inşallah kucağına

ben geldim kıslaaar annemle tamamladım alışverişimi nihayet :) millet bebeğine ben kendime baktım ve bunları aldım :) annem de bebeğime battaniye,zıbın ve takım aldı ama çekemedim onları siz bana bakın en iyisi :)) waikikiden aldım herşeyi bu arada....
Eki Görüntüle 839205 Eki Görüntüle 839206 Eki Görüntüle 839207 Eki Görüntüle 839208
Bir gün seni cıbıl göreceğiz burda be ben hiç şaşırmayacağım

Şaka bi yana aldıklarının hepsi birbirinden güzel özellikle penguenliye bayıldım güle üle giy dünürüm