2014 Şubat Anneleri

canım benim 5 kasımda kontrolüm ve sabırsızlıkla bekliyorum bebbğimi görmeyi onu çok özledim çünkü :) bide şeker testi yapacak sanırım.aç mı gittin canım saat 3.30 da randevum öğlen yemeği yemesem mi? bidebenim bulantılarım ilk aylarda çok kötüyüdü yine ara ara bulantılarım oluyor verdikleri şekerli su mide bulandıracak bişey mi önem açısından ne yapsam acaba

beimde 6 kasımda yükmeme abah gidicem ben onu bile düşünüyorum açlıga gelemiyorumda ben arkadaş yeni dgum yaptı o anlattı banada sabah gidiyomuşun aç karına şeker için parmagından kan alıyolarmış sonra glikozlu su içiriyolarmış ama çok iğrençmiş bayıyomuş insanı sonra 1 saat sonra gene kan alıyolarmış gene içiriyolarmış 1 saat sonra gene kan alıyolarmış yani 2 kere içirim 3 kere kan alıyolarmış parmagından :50::18: bide benim aynı gün aşımda var tetenozda vuruncam:50: bide kan alcaklar:50: bide tsh için kan aldırcam 6 kere delincem yani:14:bayılmazsam iyidir:50: hı bu arada bayılına kusunca tekrarlıyolarmış testi teee en baştan:52:

oyyyyyyyyyy canım ya cok haklısın ama dun markette bırden gozum dondu malesef kekte hazırdı.eve yapmıyorum yapınca bıtırene kadar kurtulmuyor elımden.ne guzel hıc tatlı yıyemıyordum sımdı bole oldu ama ınsallah bugunden sonra yemıycem hıc soz verdım kendıme.kahvaltıda recel falanda yemedım hıc .cunku baslayınca tutamıyorum.ya okulda durmadan ınsanın canı sogukya acık cay ıstıyorum oda yalnız gıtmıyor felan fılan bahanelerım tozuttum ben bacım

tamam canım, söz verdin bak:)
öyle canın tatlı istediğinde kuru kayısı-incir, ya da 1-2 tatlı kaşığı pekmez-bal at ağzına.
ben de tetanoz aşısı vurdurdum öğlen, ordan geliyorum. bu sefer aşı vurulurken yandım resmen çok acıdı. öncekinde hiç acımadıydı.
neyse kurtulduk artık doğuma kadar başka aşı maşı yok. bi doğum sancısı var işte onun da Rabbim en kolayını versin hepimize, ben şimdiden en az 3 çocuk istiyorum valla, hatta hamileliğin daha tadını alamadım gibi geliyor, tekrar tekrar yaşamak istiyorum bu duyguları, Allah tüm isteyenlere ve bakabileceklere yaşatsın evlat sevgisini

beimde 6 kasımda yükmeme abah gidicem ben onu bile düşünüyorum açlıga gelemiyorumda ben arkadaş yeni dgum yaptı o anlattı banada sabah gidiyomuşun aç karına şeker için parmagından kan alıyolarmış sonra glikozlu su içiriyolarmış ama çok iğrençmiş bayıyomuş insanı sonra 1 saat sonra gene kan alıyolarmış gene içiriyolarmış 1 saat sonra gene kan alıyolarmış yani 2 kere içirim 3 kere kan alıyolarmış parmagından :50::18: bide benim aynı gün aşımda var tetenozda vuruncam:50: bide kan alcaklar:50: bide tsh için kan aldırcam 6 kere delincem yani:14:bayılmazsam iyidir:50: hı bu arada bayılına kusunca tekrarlıyolarmış testi teee en baştan:52:

canım, benim yarın doktor kontrolüm var, şeker yüklemesi de yapılacak, ayrıntılı olarak yazarım size pazartesi günü. ama bu sana anlatılan gibi korkunç boyutta olacağını düşünmüom. olumlu düşünüyorum, her sey yolunda gider inşallah. şeker yüklemesi için kanın parmaktan alındığını bilmiodum. bence kolun iç kısmındaki damardan da alınıyor olabilir. böylece sen 1 kez aldırırsın hem tsh- hem de şekere bakılır. aşıyı da ben bugün 2.dozu oldum da kurtuldum. sen de kolayca atlatırsın inşallah, bak sevinelim bundan sonra daha bir test mest kalmıyor. son ay çatı muayenesi, sonra da bebişler hoooop kucakta inşallah:)

lepicanın dediği gibi iyi olsunlar da yukarı asagı farketmez canım:34::16:

kuzum nerdeyse bi aydır var bende nefes darlığı..bebek yukardayken daha cok oluyo tabi....sanki midenin üstüne oturuyor göğsüm ve göbüşüm birleşiyor oturunca bende nefes alamıom :1:

evet canım haklısın

gece ben yine uyumadım doğru dürüst kızımda benle beraber uyumadı adeta belki 8 kez kalktım zaten uykumda kaliteli değildi aralarda her kalktığımda kızımda vuruyordu gümbür gümbür ilk kez gece bu kadar çok vurdu sabah hala vuruyordu uyandığımda :nazar::nazar:

sonra eşime bak babası kızın hiç uyumadı falan dedim sonra elini karnıma koydu eşim bir kez daha vurdu sonra uykuya daldı sanırım ondan beri tık yok sanırım çok yorulmuş oda artık uyumak istiyor :1:

canlar ben de aynısını söyledim herkes oluyo öyle bişey olsa söylenirdi dedim.. ama o ısrarla riski falan dedi işte ben zaten bilerek yaptığını düşünüyorum artık çok fazla bi muhabbete girmemeye karar verdim onunla.. sağolun kızlar amin inşallah sağlıkla bebiişlerimizi kucağımıza alırız:31:

sağol canım :3: Allah bebeklerimizi korusun defalarca kendime bişey olmaz diyorum ama işte biraz da pimpirikliyimdir zaten oturdu içime dün geceden beri :31:

bak sen bebişlerin bi de keyifsiz oldukları zaman mı oluyomuş:9: belki de keyifsizleşti ben öyle moralimi bozunca halbuki dün ne güzel neşeliydim elbise giydim süslendim hatta eşim bile dedi bugün ne kadar neşelisin okuldaki diğer arkaşlar ne güzel olmuşsun falan dediler daha çok neşelendim sonra o arkadaşla bi konuştuk moralim bozuldu.. neyse takmıcam artık kafama sizinle konuşmak iyi geldi teşekkürler kızlar iyi ki varsınız :16::16::16:

hem gunaydın hem hayırlı cumalar kızlar.rabbım guzel bır gun gecırmemızı nasıp etsın ınsallah.bır dıyorumkı yavrum dogsa bır an once heyecanlanıyorum bırde korkuyorum dogumdan sonrada herkes dıyorkı bugunlerın kıymetını bıl uyu ıyce dıyorlar :) esımde tutturmus besıgın altına ayrı halı alıcakmıs besık parkenın ustundede.ordan soguk gelırmıs:) heyecanlı tıp:)

ıhlamurun zararı olmaz ben bu kış hasta olmasamda bol bol içmeyi düşünüyorum önlem açısından limon yala boğaza iyi gelir limon bal zencefil:31: geçmiş olsun

aynen ya 2 kız olcak evde erkeklerin işi kolay bi gömlek bi pantolan bizim alcakalrımız hiç bitmiyo:12: bide ben kapalıyım yani ayrıyetten mantosu eşarbı felanı filanı bi giyinmem en az 500ü geçiyo ayakkabı çanta pardüse felan alırsan hatta yetmiyo bile eşimde diyo kızda kapanırsa sen acık almazsın anne olarak ona alırız dimi diyo:1: adam daha şimdiden yanığının farkında:32: benimde kızımla bir örnek giyinme merakım var anne kız kombinleri görüyorum bazen ay çok şirin olur bence:31: erkek çocum olursada babayla bir örnek giyinirler:31:

Ben hasta olduğumda hep limon bal zencefil ve karabiberi karıştırırdım ama geçenlerde bir araştırdım zencefilin fazlası zararlı yazıyordu. Gr la vermiş ama ben kullanmamayı tercih ediyorum. İsterseniz siz de bir araştırın kızlar.

benim yarınki randevu ve şeker yüklemesi iptal oldu kızlar, doktorumun hanımı ameliyat olcakmış, 2 kasım'a aldık randevuyu, hayırlısı bakalım...

Herkese merhaba,

Bu aralar genel konu şeker yüklemesi olduğu için ben de kendi deneyimimi paylaşmak istedim - yaptırmayanlara faydası olur maksadıyla.

Şeker yükleme testini dün oldum, doktorum aç karnına gelmemi söyledi. Sabah su bile içmemem gerekiyormuş. 8:30 da hastanedeydim, koluma sürekli kalacak iğne taktılar ve 2 saat boyunca saat başı kan aldılar. Yani toplamda 3 defa kan aldılar. Aç karnına, şekerli suyu içtikten 1 saat sonra ve 2. kan alımından 1 saat sonra. 10:30 da hastanede işim bitti. Ha bir de aç karnınayken parmağımın ucundan sadece bir defa kan aldılar ama sinek ısırması gibi birşeydi yani, hissetmedim bile.

Şekerli suyun tadı hiç fena değil, limonataya benziyor. Hatta içerken keyif aldım bile diyebilirim, gözünüz korkmasın yani :)

Doktorum önceki gün çok şekerli birşeyler yeme demişti, ben akşamüzeri dayanamadım, gözüm döndü ve bir tane brownie yedim. Kimseyi negatif etkilemek gibi olmasın, ama bugün doktorum şeker seviyelerimin süper çıktığını söyledi. Hani bir tepsi baklava yiyip gitmemek lazım tabii, ama o kadar da kasmayın kendinizi. Bazen insanın canı birşey çektiği zaman, yerini doldurucu birşey bile fayda etmiyor malesef. Ben eninde sonunda istediğimi gidip yiyorum, onun öncesinde yerini doldurmak için yediğim şeyler de ekstra kalori ve gereksiz oluyor.

55 kiloyla başladım, dün sabah tartıldığımda 58.8 kiloydum, boyum da 1.69. Gerçi şekerin çok fazla bunlarla alakası yok ama merak eden olursa diye yazıyorum.

Bolca yürüyorum, hamilelik yogasına gidiyorum. Hamilelik yogası çok rahatlatıyor, benimle birlikte 3 bayan daha var tabii başka hamilelerle bu hisleri beraber deneyimlemek de çok güzel oluyor.

Herkese hayırlı ve sağlıklı hamilelikler diliyorum en son olarak.. Umarım hepimiz sağlıkla alırız tatlı bebeklerimizi kucaklarımıza..

Son düzenleme:
Canım ben daha hiç birsey almadım sadece 1 tane battaniye dışında senin durumun ne ona göre liste çıkaralım .

Bende birkac kucuk elbise aldim sadece canim. Yarin annem kayinvalidem beraberce tamamlicaz insallah.. sonra bende bi liste ve resimlerini paylasirim.

Kizlar ayip olmazsa sizlere bisey sormak istiyorum.
Normal akintiniz disinda, cok az su gibi bi akinti geliyor mu sizden de?
Kötüyü düsünmek istemiyorum ama psikolojim fena halde..
Ya amniyos sivisiysa diye..
Yarin saglik ocagina gidicem.. Dua edin bana lutfen..

Benim birkac haftadir var canim ona benzer akintim. Hamilelikten once hic akinti sikayetim olmamisti ustelik. Beyaz bi leke kaliyor camasirimda. Normal diye dusundum.. sormadim doktoruma bisey.

kızlar bu saatte uykumdan uyandım uyumak ne mümkün..
okulda bi öğretmen arkadaş var benden 1 ay önce hamile kaldı ayrıntılı ultrasonda bebeğin kalbinde sorun gördüler çok zor zamanlar geçirdi hala da net bişey yok doktorlar almak istedi zaten ölür dediler fazla uzatmıcam neticede aldırmadılar bebeğin durumu hala muallakta.. şimdi gelelim beni üzen konuya.. ben bu arkadaşa hep destek oldum ağladığı zamanlarda ona moral vermeye çalıştım hatta yakınlarıma onun için dua etmelerini söyledim.. dün ben tetanoz aşısı oldum bana diiyo ki tetanoz hamilelikte riskli düşüğe sebep oluyomuş diyo.. bi kaç kişinin bebeği aşıdan sonra ölmüş diyo.. internette araştırdım öyle bişey bulamadım ona da dedim öyle bişey olsa bütün hamilelere vurmazlar dedim.. beynimden aşağı kaynar sular döküldü.. ona aşı olmamasını söylemiş doktoru bebek ölürse kalpten mi tetanozdan mı bilemeyiz demiş.. yani risk var diyo bana.. çok moralimi bozdu eşime söylesem bana kızıcak neden kafama takıyorum diye.. sizinle paylaşmak istedim.. eve geldiğimden beri sürekli bebeğim hareket etsin diye aklım orda o da sanki daha az hareket etti bu akşam.. hem korkuyorum hem de bu arkadaşımın yaptığını hiç yakıştıramadım.. siz ne dersiniz bu konuda bi de size sormak istedim çok uzattım ama hakkınızı helal edin çok moralim bozuldu:5:

Valla canim onları duyup bende cok arastirdim. Hatta kendi doktoruma saglik ocagindaki ebeye vs sorsum. Herkes olmamak olmaktan cok daha riskli dedi. O mikrobu kaparsan geri donusu yok tedavisi yok dedi. Bende oldum. 2 hafta oldu bi sikayetim yok.

prolett koydum albümem foto yan olmuş ama sen görürsün nasıl durduğunu. ben beğendim içi de geniş dolabın zaten.

Hemen bakiyorum canim. Cok sagol. Zahmet ettirdim.

canım o bendede oluyor
oğlumda oluyormuydu anımsamıyorum açıkcası hani kendi tecrübemden bile faydalanamıyorum
benimde böyle bi kaç günde bi kez bazen günde bi kez bir avuç ortası kadar ıslaklığım oluyor ve bilmiyorum sende durum nasıl ama iç çamaşırımdan pantolonumu batırıyor orda beyaz leke bırakıyor
bende endişe ediyorum ama bebeğim oldukça hareketli olunca sorun yok diye getiriyorum aklıma üstlik karnımda günden güne büyüyor diyorum sıvımız azalsa karnımız büyümez bence bu kadar

yinede sorunca banada dönersen sevinirim :34:

Ah canim valla kafam cok bozuk..
Saglik ocagindan geldim ebe burada yapabilecegim bisey yok ultrasonla suyuna bakilmasi gerek dedi.
Kalp atisini dinledi 140. Normal dedi. Ama kendi doktoruna gidip baktir dedi benim su an icin imkanim yok gidemiyorum bu da beni mahvediyor!
Benim de kizimda boyle islaklik olmazdi. Normal akinti olurdu.
Nerdeyse gunde bikac kez geliyor islaklik. Genelde wc'den sonra oluyor. Gece uyurken falan hic olmuyo.
Su sizsa; gece de gelmez mi? Bilemiyorum. Ebe; enfeksiyon vs'de olabilir dedi.
Anca ayin 1'inde gidebilirim doktora.. Ayrintili usg'ye giricem. Plesantama falan bakilacak.
Ama icim icimi yiyor. Umarim bisey yoktur:5:

Üstteki 2 İzmir'li. Bu İstanbul lu gacılar habire buluşuyo hadi bizde buluşalım yaaa :23::23:
[/B]

buluşalım yavrum gün ve saat söyleyin yeter :)

Canlar,
Benim reflu eskiden kotu halde geri dondu. Bogazimda hep bi aci var 2 gundur. Hottt desem midem agzima gelecek sanki. Yandik bundan sonra valla. Bi de her yanımda çatlaklar oluşmaya başladı, çıldırıciiiim.

Canım ya mide yanması bende de çok walla gaviscon içiyorum ne yapayım. çatlaklar da sadece göbek deliğmin çevresinde belli belirsiz bişeyler var :)

merhaba sevgili anneler ve anne adayları..
ben de 24+4 haftalık hamileyim, 8 şubat görünüyor doğum; ama genelde bu tarihten 1hafta 10 gün önce oluyormuş. bakalım benim meleğim ne zaman gelecek :) ilk bebeğim ve kızımız olacak inşAllah..

bugün ikinci defa ayrıntılı ultrasona girdik kızım kıpır kıpırdı ve çok sağlıklı çıktık ikimiz de elhamdülillah..

şeker yüklemesi de yapıldı bugün ama bazı arkadaşların dediği gibi 3 kere değil iki kere kan aldılar, o da kolumdan parmaktan değil... çooook iğrenç bir şey kusmamak için kendimi zor tuttum.zaten bulantılarım ve kusmalarım halen geçmiş değil, doktorum doğuma kadar böyle devam eder dedi.. :(

Allah kimseye yaşatmasın böyle ağır bulantı ve kusmaları, 6 aydır çektiklerimi bi ben bilirim..çok zormuş hamilelik,hiç böyle olacağını tahmin etmezdim... neyse ki çoğu gitti azı kaldı, prensesimizi koklayacağım günü heyecanla bekliyorum...

bu arada şeker yüklemesinden sonra değişik bi enerji oldu bizim kızda, zaten çok hareketli bi bebek maşaallah , sabahtan beri de hiç yerinde duramaz oldu yavrucuğum :)

Saglik ocagindan geldim ebe burada yapabilecegim bisey yok ultrasonla suyuna bakilmasi gerek dedi.
Kalp atisini dinledi 140. Normal dedi. Ama kendi doktoruna gidip baktir dedi benim su an icin imkanim yok gidemiyorum bu da beni mahvediyor!
Nerdeyse gunde bikac kez geliyor islaklik. Genelde wc'den sonra oluyor. Gece uyurken falan hic olmuyo.
Anca ayin 1'inde gidebilirim doktora.. Ayrintili usg'ye giricem. Plesantama falan bakilacak.

canım eczanelerde pedler satılıyormuş bunun için onlardan temin edebilirsin belki doktoruna gidene kadar
çamaşırına koyuyyormuşsun eğer amniyotik sıvıysa rengi değişiyormuş

ben geldim kıslaaar annemle tamamladım alışverişimi nihayet :) millet bebeğine ben kendime baktım ve bunları aldım :) annem de bebeğime battaniye,zıbın ve takım aldı ama çekemedim onları siz bana bakın en iyisi :)) waikikiden aldım herşeyi bu arada....

$Snapshot_20131025.webp $Snapshot_20131025_1.webp $Snapshot_20131025_2.webp $Snapshot_20131025_3.webp

ben geldim kıslaaar annemle tamamladım alışverişimi nihayet :) millet bebeğine ben kendime baktım ve bunları aldım :) annem de bebeğime battaniye,zıbın ve takım aldı ama çekemedim onları siz bana bakın en iyisi :)) waikikiden aldım herşeyi bu arada....

Eki Görüntüle 839205 Eki Görüntüle 839206 Eki Görüntüle 839207 Eki Görüntüle 839208

maşallah özellikle pançoya bayıldım , ben niye görmedim ki lcw de bi daha bakayım :)

Eki Görüntüle 839205 Eki Görüntüle 839206 Eki Görüntüle 839207 Eki Görüntüle 839208

güle güle kullanın.. herkes bir şeyler almaya başlamış biz eşimle alacaklarımızı gözümüze kestirdik Zara'daki Kasım indirimini bekliyoruz :) hem çok şık hem kumaşları kaliteli ve indirimde alınca hayli uyguna geliyor...

Son düzenleme:
canım, benim yarın doktor kontrolüm var, şeker yüklemesi de yapılacak, ayrıntılı olarak yazarım size pazartesi günü. ama bu sana anlatılan gibi korkunç boyutta olacağını düşünmüom. olumlu düşünüyorum, her sey yolunda gider inşallah. şeker yüklemesi için kanın parmaktan alındığını bilmiodum. bence kolun iç kısmındaki damardan da alınıyor olabilir. böylece sen 1 kez aldırırsın hem tsh- hem de şekere bakılır. aşıyı da ben bugün 2.dozu oldum da kurtuldum. sen de kolayca atlatırsın inşallah, bak sevinelim bundan sonra daha bir test mest kalmıyor. son ay çatı muayenesi, sonra da bebişler hoooop kucakta inşallah:)

hoppp yatcaz kalkcaz (baya bi) kucamızda:1: bende cay bardagındaki çaya 5 bardak büyükse 7 küp şeker atan insnaım beni baycanı düşünmüyorum yani:9:hoşuma bile gidevbilir yani:56:bide ben tetenoz ilk vurunucam neden bana böle geç kaldılar ki siz 2.leri vurundunuz ben daha 1 i vurmadım:50:

canım bence endişelenme yanis en daha deneyimlisin ama iki cocukta aynı olcak diye bişi yok benimde hep akıntım var dediğin gb sıvıda gelişyo hatta ben hep havlu kagıt koyuyorum günlük petlerin iyi olmadıgını biliyorum hem bana alerji yapıyo onlar pet kullanmadıgım için havlu kagıt koyuyorum çamasırıma her tuvalete gidişimdede değiştiriyorum bazen altıma yaptım sanıyorum ıslaklıktan:1: havlu kagıt koymama ragmen günde 2-3 çamaşır değştirdigim oluyo bende doktora hep sorucam sormayı unutuyorum ama doktorum her gidişimde zaten keseye rahim agzına felan bakıyo sıvısına felan hep iyi diyo o yüzden ben takmıyorum :31:

:nazar:maşallah canım çok yakışmış bu aydan sonra tam hamile olduk :1: dün ablama gittim ben kapalıyım üstümde manto var tabi :31:kimse yer vermedi bayabi ayakta kaldım üstüme hamileyim yazan tabelalardan alcam yakında:9:hoş bi tane yanımda koca göbek bi hamile vardı belkide son ayıdır baya şişti onada yer vermediler ki kaldıki bana yer versinler insanlık ölmüş anacım:1::19:

panço hoşuma gitti kışlık mantolarım olmucak almakta istemiyorum 2 ay için böyle bişi alıp mantomun üstüne giyeiblirim güzelmiş güle güle kullan elbiselerde iyimiş benim çok elbisem var benimde etek alamam lazım kot alayım herşeyle uysun diyorum doktora giderken lazım oluyo elbise giyersen bacakalr açıkta kalıyo utanıyorum:17: eteklerimde olmuyo bikaç pantolonum vardı dışarda giymeme evde giyerim ama onlarda olmuyo o yüzden mecbur bi etek almalıyım belki ilerleyen aylarda hiç bişey olmucak koca göbekli olcaz iyice:27::49:

Canım benim de bir ara oluyordu. Akıntı değil de su gibi dediğin gibi. Ama hiç problem olarak görmemiştim. Yani kan olmadıktan sonra nedense problemmiş gibi düşünmedim. Sonrasında doktora da gittim kaç kere, sormadım ama suyumla ilgili bir problem de çıkmadı ve şu an o şikayetim yok. Geçti kendi kendine. Ama şimdi içine bi kurt düştü. Gidince bi doktora sorayım ben de olmadı ama 31 inde gideceğim ben de

maşallah özellikle pançoya bayıldım , ben niye görmedim ki lcw de bi daha bakayım :)

hehe her mağazada olmuyor mesela dün başka waikikiye gittik bulamadık bugün başka yerdekine gittik bunları aldık:)

güle güle kullanın.. herkes bir şeyler almaya başlamış biz eşimle alacaklarımızı gözümüze kestirdik Zara'daki Kasım indirimini bekliyoruz :) hem çok şık hem kumaşları kaliteli ve indirimde alınca hayli uyguna geliyor...

hadi yaa zarada oluyormuymuş? ben waikiki uygun diye aldım açıkçasıı başka yerde ufacık kazaklar 70 tl burada daha uyguna geldi...
:nazar:maşallah canım çok yakışmış bu aydan sonra tam hamile olduk :1: dün ablama gittim ben kapalıyım üstümde manto var tabi :31:kimse yer vermedi bayabi ayakta kaldım üstüme hamileyim yazan tabelalardan alcam yakında:9:hoş bi tane yanımda koca göbek bi hamile vardı belkide son ayıdır baya şişti onada yer vermediler ki kaldıki bana yer versinler insanlık ölmüş anacım:1::19:

panço hoşuma gitti kışlık mantolarım olmucak almakta istemiyorum 2 ay için böyle bişi alıp mantomun üstüne giyeiblirim güzelmiş güle güle kullan elbiselerde iyimiş benim çok elbisem var benimde etek alamam lazım kot alayım herşeyle uysun diyorum doktora giderken lazım oluyo elbise giyersen bacakalr açıkta kalıyo utanıyorum:17: eteklerimde olmuyo bikaç pantolonum vardı dışarda giymeme evde giyerim ama onlarda olmuyo o yüzden mecbur bi etek almalıyım belki ilerleyen aylarda hiç bişey olmucak koca göbekli olcaz iyice:27::49:

kısss ben de baştakileri tayt üzerine giyecem elbise olarak kısalar bence çünkü göbek ve popo kaldırıyor az bişe kısalıyor yürürken hem üşür bacacıklarım :))) pançoyu da kazakların üzerine aldım çünkü malum kabanlarım olmayacak ve açıkçası alamam da yenisini böyle takılcam artık lahana gibi kazak üzerine kazak onun üzerine panço haha :)))) gülleciler gibi olcam üst taraftan :)))) bu arada haklısın insanlık ölmüş yaa hiç yer vermiyorlar ben bilerek göbeğime yapıştırıyorum bluzlarımı yine de öküzler hele genç kızlarda tık yok yaaa inşallah onlar da hamile kalırlarda ayakta giderler hıh :47:

merhaba kızlar benim salı günü kontrolum vardı.bebeğin suyunda artış varmış benimde elim ayağım şişmeye başlamıştı.dr diyetisyene yönlendirdi ve bir şeker hastası gibi diyete başladım 2 gündür ama çok zor tatlı yemeden :(

Back
X