2014 Şubat Anneleri

hosgeldın bebısım nasılsın bakalım

Nasıl olayım canım koşuşturmaca işte sende ne var ne yok?

sevgili kocam iş gezisinde idi alamanyalarda:)
ordan gelirken bebetomuza bunları almış:)
bayıldım çok sevdim düşünmesi de ayrı mest etti:))
Eki Görüntüle 838828 Eki Görüntüle 838829 Eki Görüntüle 838830

Güle güle giysin bebişininşallah cicilerini :16:

merhaba sevgili anneler ve anne adayları..
ben de 24+4 haftalık hamileyim, 8 şubat görünüyor doğum; ama genelde bu tarihten 1hafta 10 gün önce oluyormuş. bakalım benim meleğim ne zaman gelecek :) ilk bebeğim ve kızımız olacak inşAllah..

bugün ikinci defa ayrıntılı ultrasona girdik kızım kıpır kıpırdı ve çok sağlıklı çıktık ikimiz de elhamdülillah..

şeker yüklemesi de yapıldı bugün ama bazı arkadaşların dediği gibi 3 kere değil iki kere kan aldılar, o da kolumdan parmaktan değil... çooook iğrenç bir şey kusmamak için kendimi zor tuttum.zaten bulantılarım ve kusmalarım halen geçmiş değil, doktorum doğuma kadar böyle devam eder dedi.. :(

Allah kimseye yaşatmasın böyle ağır bulantı ve kusmaları, 6 aydır çektiklerimi bi ben bilirim..çok zormuş hamilelik,hiç böyle olacağını tahmin etmezdim... neyse ki çoğu gitti azı kaldı, prensesimizi koklayacağım günü heyecanla bekliyorum...

bu arada şeker yüklemesinden sonra değişik bi enerji oldu bizim kızda, zaten çok hareketli bi bebek maşaallah , sabahtan beri de hiç yerinde duramaz oldu yavrucuğum :)

Maşallah canım hoşgeldin aramıza sağlıkla bebeğini alırsın inşallah kucağına :16:

ben geldim kıslaaar annemle tamamladım alışverişimi nihayet :) millet bebeğine ben kendime baktım ve bunları aldım :) annem de bebeğime battaniye,zıbın ve takım aldı ama çekemedim onları siz bana bakın en iyisi :)) waikikiden aldım herşeyi bu arada....

Eki Görüntüle 839205 Eki Görüntüle 839206 Eki Görüntüle 839207 Eki Görüntüle 839208

Bir gün seni cıbıl göreceğiz burda be ben hiç şaşırmayacağım :1:
Şaka bi yana aldıklarının hepsi birbirinden güzel özellikle penguenliye bayıldım güle üle giy dünürüm :23:

Kızlarrr butik bebeden hastane çıkışı ve tekli zıbın almıştım ay çok güzellermiş valla iyiki almışım hastane çıkışı için 100/100 pamuk ve organiktir yazıyor inşallah öyledir ama malıda çok güzel.

Cok tesekkur ederim canim icimi ferahlattin.. Doktoruma ayin 1'inde gidicem. Hem ayrintiliya da giricem. Sizinle paylasirim durumu..
İyiki varsiniz valla..

az kalmış ayın birine güzelim içini ferah tut tabi bir de her gün okuyabilirsen 41 fatiha oku karnına şifa niyetine hem sen de kalben rahatlarsın :) bu arada su gelince sancı da oluyor yoksa sende böyle birşey hiiçç takmaa,sen de iyiki varısn :)))

adally dünürümm kıs ne var kıyafetimde gayet kapalıyım haaa askılı atletimden dolayı dediysen biraz anasına bak kızını al diye öyle poz veriyom :))))) dahası hamamda gel bana açim sana hahah :)))))) neysem ben yemeğe bakmaya gideyim bare hade öpüyom hepinizi hatunlarrrr :=):54::54::54::54:

ay belim vay kasıklarım aman oğlum rahat dur la geçen bir gunun sonunda buraya girebilecek kadar rahata kavuşabilmek=AŞK...
SELAM KIZLAR YAVRULARR MUJUMUJU

buluşalım yavrum gün ve saat söyleyin yeter :)

Canım ya mide yanması bende de çok walla gaviscon içiyorum ne yapayım. çatlaklar da sadece göbek deliğmin çevresinde belli belirsiz bişeyler var :)

Ben işten 5'te çıkıyorum canım. Cumartesi pazar evdeyim. Hangi gün uyarsa buluşuruz. Ben uydururum muhakkak. Sen Torbalı'daydın dimi? Ben Sarnıçtayım. Optimum falan uygun olur mu?

yüzümde değil ama bacağımda oluşmuş alt bacağımda bende bugün farettim moralim bozuldu :( acıkma konusu ben arada incir filan yiyrum acıkma oluyor bende de o iyi geliyor.

Benim bacaklarımda da mevcut o ya. İnşallah iz kalmaz.. :43:

Selam canim hosgeldin..
Yaa inan cok kafam takiliyor bu konuya. Daha evvelden vardi da fark etmedim bilemiyorum. Bende onceden hep gunluk ped koyardim.
Sivilce yapti oramda. Biraktim. Bi de ben stres panik yasadim uc dort gun evvel. O gunden beri sanki var gibi. Yada dedigim gibi eskiden vardi da ben fark edemedim.. Dediginiz gibi karnimiz buyuyor, oglum hareketli Allaha sukur.. Kanama vs sanci da yok. Beni sakin tutan da bu nedenler zaten. Ayin 1'inde ayrintiliya giricem o zaman bisey varsa fark eder zaten doktor ki insallah bisey cikmaz..
Bukadar kiside ayni sorun mevcutsa normaldir belki de.. Bi de kokuyo o islaklik hafif..
Arada o islaklikla beraber normal akinti da geliyo.. Kafam corba gibi oldu.. Off:43:

Canım aynı şikayetler bende de var.ç Hemde haftalardır. Açıkçası hiç önemsemedim bu aylarda normaldir diye düşünüyorum. Sıkma canını..

kızlar ya karnım çok acıyor benim sanki batıyor geriliyor gibi bir de söylemesi ayıp wc de ağrı oluyor hep ağrı da değil de karnım acıyor bi de yeme yeme akşam yüklendim bugün çok rahatsızım

kızlar birşey soracağım..vücudunuzda ödem oluştu mu?eli ayağı yüzü şişen var mı?

Kizlar ayip olmazsa sizlere bisey sormak istiyorum.
Normal akintiniz disinda, cok az su gibi bi akinti geliyor mu sizden de?
Kötüyü düsünmek istemiyorum ama psikolojim fena halde..
Ya amniyos sivisiysa diye..
Yarin saglik ocagina gidicem.. Dua edin bana lutfen..

evet bana da oldu korktum bu ne diye, sordun mu neymis

kızlar ya karnım çok acıyor benim sanki batıyor geriliyor gibi bir de söylemesi ayıp wc de ağrı oluyor hep ağrı da değil de karnım acıyor bi de yeme yeme akşam yüklendim bugün çok rahatsızım

büyümeye bağlı ağrılar onlar güzelim,gerçi benim bir kere ağrıdı günlerce gittim doktora meğer idrar yolları iltihabım varmış,bol su iç sen nolur nolmazz...sonra bir daha ağrıdı birşey yokmuş ama dikkat ediyorum ne zaman ağrısa sonra daha da bir büyüyor göbeğim sanki içerden biri derimi yüzüyormuş gibi ağrı oluyor :)

Ben işten 5'te çıkıyorum canım. Cumartesi pazar evdeyim. Hangi gün uyarsa buluşuruz. Ben uydururum muhakkak. Sen Torbalı'daydın dimi? Ben Sarnıçtayım. Optimum falan uygun olur mu?[/B]

Canım ya ben karşıyakadayım torbalıdaki arkadaş başkaydı galiba :) cumartesi pazar eşim evde oluyor ama bak 29 ekimde tatil yapacaksan ben törenden sonra boşum :)

az kalmış ayın birine güzelim içini ferah tut tabi bir de her gün okuyabilirsen 41 fatiha oku karnına şifa niyetine hem sen de kalben rahatlarsın :) bu arada su gelince sancı da oluyor yoksa sende böyle birşey hiiçç takmaa,sen de iyiki varısn :)))

adally dünürümm kıs ne var kıyafetimde gayet kapalıyım haaa askılı atletimden dolayı dediysen biraz anasına bak kızını al diye öyle poz veriyom :))))) dahası hamamda gel bana açim sana hahah :)))))) neysem ben yemeğe bakmaya gideyim bare hade öpüyom hepinizi hatunlarrrr :=):54::54::54::54:
Seksi hatunum kızını düşünemiyorum bile hamama gerek yok :))

ne o kız senin bebiş dogum pozisyonuna girmiş baş aşa söle veletine yukarı baksın:54:

anaam hakket ne ara dönmüş o öyle sıpama bak sen dinlesw keşke beni de dönse normale :)))

kızlar birşey soracağım..vücudunuzda ödem oluştu mu?eli ayağı yüzü şişen var mı?

Hemğz ödem tarzı birşey yok çok şükür sadece çok gezince ayaklarım biraz şişiyor malum birde örgü örerken sol elimin parmakları karıncalanıyor o kadar.

Canım ya ben karşıyakadayım torbalıdaki arkadaş başkaydı galiba :) cumartesi pazar eşim evde oluyor ama bak 29 ekimde tatil yapacaksan ben törenden sonra boşum :)

Ayyyy biri vardı Torbalı dan Karşıyaka'ya Medikal parka giden karıştırdım o zaman :1:
Benim eşim de evde ama ekerdik bikaç saat :1:
Neyse 29 ekim için haberleşelim olur mu? O gün kuzenime bebek görmeye gidebiliriz annemlerle. Olmazsa görüşürüz. Neresi uygun sana?

Back
X