Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kasimda gelcem hem kontrole hem kardesim askere gidecek gitmeden onu goreyim belki gorusuruz o zaman kismetse. Esim sevdi okulu arkadaslarini ama idareyi sevmedi pek. Bingolde iyi doguya gore baya iyi hatta beklentimizin cok cok ustunde. Insallah sende atanirsin guzum
spsee çok beğendim modelini ben olsam kaçırmam bu modeli alırım sadece giderim bi yapı firmasından kulplarını değiştiririm o kadar çok güzel bence ahan bu da benim beğendiğim iki model...
bunlarda pek guzelmıs yaaaa ama bılmıyorum o kadar para kıradayken harcanmaz bence bızım durumlarımızda yanı adananla evlı olsan ayrı tabı:)ben kocama gosterıp bunu alıcam
bacım hayırlı olsun afıyet olsun sanada kuzunada.ıkea burada yok malum sıtesınden bakayım dedım oy hıc net degıl gormedende guvenemedım esım de ıstemez.ama sımdı koydum buraya hepsı buradada bıtane begendım bakalım kocam gelsınde bı gostereyım.sen kaca aldın bacım
yok canım görmeden kimse güvenemez zaten netten alımı yok bu modelin gidip alıosun ben de yabancı siteden bulmuştum
hatta nette türkiye ikeada görmeyince arayıp sorum ellerinde varmış ama net satışı yokmuş
gidip gördük aldık
senin gösterdiğin gibi içi aslında az daha geniş benimki sadece
bence uygun eşinle konuş al ben de çok para harcayamicam şuanda
bizimki 350 lira idi
Kasimda gelcem hem kontrole hem kardesim askere gidecek gitmeden onu goreyim belki gorusuruz o zaman kismetse. Esim sevdi okulu arkadaslarini ama idareyi sevmedi pek. Bingolde iyi doguya gore baya iyi hatta beklentimizin cok cok ustunde. Insallah sende atanirsin guzum
spsee çok beğendim modelini ben olsam kaçırmam bu modeli alırım sadece giderim bi yapı firmasından kulplarını değiştiririm o kadar çok güzel bence ahan bu da benim beğendiğim iki model...
Canım Karnını Çok Kaşıma, Çatlar yoksa.:26::26:
Benim Bir Yakınım Öyle Kaşımış Kaşımış Karnı Felaket Çatlak Oldu, Dikkat et, Bol Bol çatlamasın diye yağ sür
anneler günaydın ya benim sırtım çok ağrıyo tutuluyor daha doğrusu sağa sola dönemiyorum yatakta bir de akşam öyle bir kramp girdi ki ne yapmalıyım tavsiyeniz var mı
anneler günaydın ya benim sırtım çok ağrıyo tutuluyor daha doğrusu sağa sola dönemiyorum yatakta bir de akşam öyle bir kramp girdi ki ne yapmalıyım tavsiyeniz var mı
Merhaba Canım
Yeni Tanışıyoruz Ama
Çook çok memnun oldum
Geçmiş Olsun:26:
Hafif Hafif Masaj Yaptırabilirsin, Kendini yorma İş felan yapma
Bol bol dinlen
Geçer İnşallah tatlım
günaydın arkadaşlarrrr,iki gündür giremiyorum eşim evde çok takılamıyorum pc başında nasılsınız napıyorsunuz?
ben dün bebeğimin odası için perdem zaten vardı ama iki kanat yaptırıyorum böyle ekru üzerine pembe lila çiçek deseni olan,bir de aynı deseni odada bulunan divan yastıklarına da diktircem bir uyum çabası içindeyim:)))
bir de sizlere birşey sormak istiyorum,kirada oturuyoruz dolap alacağız bebeğe ama 2.çocuk gelirse de aynı dolabı kullanacak haliyle sizce sizce boyu ve eni kaç cm olmalı???
Merhaba Canım
Yeni Tanışıyoruz Ama
Çook çok memnun oldum
Geçmiş Olsun:26:
Hafif Hafif Masaj Yaptırabilirsin, Kendini yorma İş felan yapma
Bol bol dinlen
Geçer İnşallah tatlım
kızlar gece boyu kaşınmanın ardından şimdide hafif hafif kırmızı döküntüler oluşmuş karnımda korkuorum ve gene küçük biryerde yaşamaktan nefret ediyorum burda cilt doktoru falan yok inşallah artmadan geçer.dualarınızı bekliyorum
kızlar gece boyu kaşınmanın ardından şimdide hafif hafif kırmızı döküntüler oluşmuş karnımda korkuorum ve gene küçük biryerde yaşamaktan nefret ediyorum burda cilt doktoru falan yok inşallah artmadan geçer.dualarınızı bekliyorum
bayram seyran derken yazamadım hanidir umarım herkesin sağlığı iyidir benim de bel ağrılarım dışında bi sıkıntım yok perşembe günü randevum var bakalım ne kadar olmuş bizim haylaz merak içindeyim :)