2014 Şubat Anneleri

valla biz beğendik canım aynı videodaki gibi yalnız bizimki pusetsizi puseti istemedik arabanın üstüne oturdu adam çok sağlamdır dedi :9: hastane çıkışını falan da almıştık pek bişey kalmadı artık ıvır zıvır şeyler alınıcak :34:

sağol canım daha güzelleri size olsun :16: pusetsiz 200 e bıraktı ama odayı park yatağını falan her şeyi ordan aldık o yüzden indirim yaptı baya canım

Puset dediğin ana kucağımi canım hayırlı olsun

Puset dediğin ana kucağımi canım hayırlı olsun

canım içine sonradan oturttuğu şey hem anakucağı yerine de kullanılıyo ama 1 yaşına kadar kullanıyomuş biz de istemedik zaten belki de durmucak onun içinde dandirikten bi ana kucağı var evde hani şu çantası ana kucağı taşımak için bişey adını unuttum öyle setler var ya onlardaki ana kucağından onda yatırırım olmazsa

bugün bebek odamızı + park yatağımızı + bebek arabamızı + banyo setimizi aldık 15 gün sonra gelicek resimlerini eklerim o zaman kızlar :16: geriye ıvır zıvır kaldı artık üstümüzden bi yük kalktı :34:

bebek odasını tam mdf aldık beyaz renk.. yatağı da yavrulayan yatak altını çekince ordan büyükler için yatak çıkıyo yani hastalandığında falan yanında yatmak için.. hem de büyüyen beşik genişliği 80 cm sallanabiliyor internetten bu resmini buldum bizim kulplarımız pembe olucak biraz daha değişik gelince eklerim fikir olsun diye ekliyorum :34::nazar::nazar::nazar:
Eki Görüntüle 843155
oyyyy güle güle kullanın kuzummmm:nazar:
bugün canım çok sıkkın ağlama krizimi geçirdim daha sakinim ama içim hala hıçkıra hıçkıra ağlıyo sanki :50:içim acıyo başım arıyo anlatsam geçmiyo paylaşşsam geçmiyo konuşsamda geçmiyo ................. geçmicek .................... canımı sıkan eşim.... gücüme gidiyo bazı şeyler artık atlatamıyorumda çok kızgınım kırgınım ama aptalın tekiyim unuturum gene unutmasamda içime atarım işte birike birike bakalım nolucam............ üzgün olması pişman olması özür dilemesi artık hiçbişey ifade etmiyo benim için inanmıyorum artık:14:

hayrolsun kuzummm

bugün canım çok sıkkın ağlama krizimi geçirdim daha sakinim ama içim hala hıçkıra hıçkıra ağlıyo sanki :50:içim acıyo başım arıyo anlatsam geçmiyo paylaşşsam geçmiyo konuşsamda geçmiyo ................. geçmicek .................... canımı sıkan eşim.... gücüme gidiyo bazı şeyler artık atlatamıyorumda çok kızgınım kırgınım ama aptalın tekiyim unuturum gene unutmasamda içime atarım işte birike birike bakalım nolucam............ üzgün olması pişman olması özür dilemesi artık hiçbişey ifade etmiyo benim için inanmıyorum artık:14:
canım erkeklerin hepsi böyle çok bişey beklememek gerekiyo sanırım.. en hassas olduğumuz dönem ama anlayamıyolar bi de onlar üstümüze geliyo işler içinden çıkılmaz bi hale geliyo ama onları artık böyle kabullenicez sıkma canını :34:
oyyyy güle güle kullanın kuzummmm:nazar:

hayrolsun kuzummm

teşekkürler canım :71:

Son düzenleme:

noldu canım yaa anlatsaydın belki biraz içini döker rahatlardın ahh güzelim yaa:(:5:

hanımlar keyifler nasıl? ben kafayı yemiş durumdayım araba beğenemedim bi türlü çok büyük bi bütçem yok 500-600 arası bu civarda alan var mı araba? travel sistem istiyorum ama bilemedim. fikirleriniziyazarsanız sevinirim. :34:

Kızlar benim yavrum hep asagilardan cakiyor hic gobek hizasna ckmadi acaba plesenta asagda oldugundan mı. Karnimda kucuk kucuk kizardi ah merkezde olaydim hemen gidetdm doktora burda doktor yok.edimin izni yok arabayla gitmezsem gidemem:( bende artık kullanmyrum

hanımlar keyifler nasıl? ben kafayı yemiş durumdayım araba beğenemedim bi türlü çok büyük bi bütçem yok 500-600 arası bu civarda alan var mı araba? travel sistem istiyorum ama bilemedim. fikirleriniziyazarsanız sevinirim. :34:
ben aldım bugün geçtiğimiz sayfalara videosunu da ekledim bi bak istersen canım
Kızlar benim yavrum hep asagilardan cakiyor hic gobek hizasna ckmadi acaba plesenta asagda oldugundan mı. Karnimda kucuk kucuk kizardi ah merkezde olaydim hemen gidetdm doktora burda doktor yok.edimin izni yok arabayla gitmezsem gidemem:( bende artık kullanmyrum

benimki de aşağılardan vuruyo hatta 2 gündür su gibi bi de akıntım geliyo ama geçen hafta doktora gittiğimde suyun yeterli rahim ağzı kapalı dedi bi sıkıntı olsa söylerdi sanırım :31:

bugün bebek odamızı + park yatağımızı + bebek arabamızı + banyo setimizi aldık 15 gün sonra gelicek resimlerini eklerim o zaman kızlar :16: geriye ıvır zıvır kaldı artık üstümüzden bi yük kalktı :34:

bebek odasını tam mdf aldık beyaz renk.. yatağı da yavrulayan yatak altını çekince ordan büyükler için yatak çıkıyo yani hastalandığında falan yanında yatmak için.. hem de büyüyen beşik genişliği 80 cm sallanabiliyor internetten bu resmini buldum bizim kulplarımız pembe olucak biraz daha değişik gelince eklerim fikir olsun diye ekliyorum :34::nazar::nazar::nazar:
Eki Görüntüle 843155

Çok güzel canım güle güle kullanın inşallah :16:

Kıyamam ya :43:

iyi akşamlar bayanlar. :) naip olursa bende 2014 şubat annesi olacağım :)

Hoşgeldin canım :16:

bi de doktor bana bebek için omega 3 yazdı 90 kapsül sıvı bişey üstünde balık resmi var ferro sanola devam acaba decavite ara mı versem yaw siz kaç tane ilaç kullanıyorsunuz

Ben demis ilaci ve omega 3 iciyorum canim. Doktorum elevite decavite gerek yok dedi.

Merhaba Kızlar:3::3:
Bende Aranıza Katılabilir miyim ??
Adım Beray:39:
25 Haftalık Hamileyim.. İlk Gebeliğim:49:
Sizlerle Tanışmak, Benimle aynı haftalarda hamile olan arkadaşlarla sohbet etmek beni çok mutlu eder:16::16:
Şubat Ayında Doğumum var kısmetse. :46::46:

Hosgeldin canim :))

hepsi gözüme güzel görünüyor yaa :) hele bir tanesi vardı kii gözüme güzel görünen bayıldım diyebilirim ama fiyatı 2.450 tl idi sadece bir dolap :))) başka bir tane daha vardı bayıldım bu olsun harikaymış dedim 1350 tl idi sadece dolap yutkundum ve eşim çekiştirip durdu :)

Canim ben Belis mobilyadan aldim hafta sonu. Modelin adı dove. Bi bak istersen modellere fiyatlari uygun. Yatak ve dolabi 1210 TL ye aldik.

Wei-b modellerine bak canim. O civarda fiyatlari. Ben wei b 1012 aldim.

iyi akşamlar bayanlar. :) naip olursa bende 2014 şubat annesi olacağım :)

Selam canim. Hosgeldin. Bende izmir liyim. Sen neresinden?

Gunaydin bayanlar.
Bu sabah biraz gerginim. Siz nasilsiniz?
Yine telefondan baglaniyorum size. Duzelmedi su baglanti.

herkese günaydın,

jackim geçmiş olsun ben de cuma günü olmuştum, 2 gün ağrı yaptı yine...

sağol tatlım...inş uzun süre ağrımaz.yalnız bu kez basım dönüyo ve midem bi garip:31:ilkinde de ağrım cok olmuştu ama böyle seyler yaşamamıştım...bayılacak gibiyim su an:31:

Back
X