hafıza için bana ne önerirsin kuzum
![]()
B12 ise yarar yavrum.

Oh maşallah sana çabbık geçsin inşallah ballım
Mutlu günler efenimm
Yok anasının gözü artık ya ben bu exleri bi elime geçirsem zaten.Ama haline şükret canım çünkü ben benimkinin eski nişanlısını görüyorum sürekli canlı canlı aynı mahalledeyiz de her seferinde dövecek gibi bakar bana ama gıcıklık benim değil mi takmam onu hiç.Son zamanlarda karnımın büyüdüğünü gördükçe iyice değişti bakışları ve o hala bekar
Canım belki anormal bir anına denk gelmiştir çünkü söylediğin çok normal birşey kafasında başka birşey var ve ona takıldıysa senin dediğini farklı algılamış bile olabilr dur bakalım belki farklı düşüncesi oluşacaktır bir kaç zamana
Halı çok güzel canım güle güle kullanın ama bellona da erkek bebekler için hiç güzel halılar yok
Canım cidden pozisyonundan dolayı görememiş olabilir dur bakalım bi diğer kontrolde inşallah her organı tam olarak görülecektir doktorlar biraz garanticidir o yüzden o şekilde söylemek zorunda kalıyorlar hani sen işini kış tut yaz çıkarsa bahtına hesabı :26:
Sanki çok ihtiyacı varmışta![]()
Senin durum da fenaymış canım. Biz pek karşılaşmıyoruz Allah'tan.. Ama hala profiline bakmasina sinir oldum. Okumus etmis genel kulturu olan bi insan. Ingilizce ogretmeni. Bekar desen degil. Daha yeni evlii. Bu kadar aciz olunmaz..ne isin var eski sevgilinin profilinde. Baksana hayatina..!
canım cevabın için sağol omega 3 zaten günde 2 kere demir bi de decavit çok olur diye düşündüm ben de şişeriz valla :) doktor da benden sona ameliyata girecekti sormayı akıl edemedim doğuma kadar ikisine mi devam edeceksin canım
Benim doktorum eleviti kilom fazla diye vermedi zaten canim. Istahini acar dedi. Ben hic kullanmadim. Sadece ilk ay folik asit kullanmistim. Digerlerine devam :))
kızlar yeni sorum çatlak kremi ne kullanıyorsunuz:)
Ben aktardan birkisel karisim aldim canim. Markasi akzer. Her aktar bize dua edeceksin dedi. Bakalim ne olacak sonum.