2014 Şubat Anneleri

ya kızlar benim şeker 151 çıktı doktor dikkat et dedi gebelikte şeker diyeti yapanlar neler yiyo içiyo acaba ben sabah 2 çatal falan bal dolu dolu değil 1 elma 1 kuru incir 1hurma falan yiyorum çok mu acaba ama canım daha çok istiyo da yemiyom sabahları sarelle bana ben ona bakışıyoz :5: cevaplarsanız sevinirim

Canım Çok Geçmiş Olsun:26::26:
Benim kuzenimde'de Bu şeker sorunu Çıktı:26:
Doktor Diyet Vermiş. Yediklerine Çok Dikkat ediyor.:14:
Tatlıdan Uzak durmaya Çalış:17::17:
Ve Şeker Ölçüm Cihazı Evinde Bulundur.:31:
Devamlı Olarak Şekerini Takip etmen gerekiyor:30::30:

sağol canım öyle yapacağım artık mecbur.

Sağol canım.hamile bölümündeydi bu montlar.siyah kahve ve kırmızı vardı.baştan ince mi acaba diye düşündüm denemem ile soğuk geçirmesinin mümkün olmadığını aksine sıcak tutacağını farkettim.içi polar dışı yağmurluk.
50 bedene kadar vardı yani son gününe kadar rahatlıkla sığabilirsin içine düye düşünüyorum.
Eki Görüntüle 844529 Eki Görüntüle 844530

süpermiş canım ya sağol walla
benim gibi bi dombiliye bile olur diyosun yani

bu arada kızlar sizin kiloları okudukça ve doktora gitmeme daha 10gün var çok tedirginim
ben daha 2,5 kilo falan aldım, gören herkes ayıma inanmıyor çok az almışsın diye
inşallah kızım alıyordur kilo meraklısı değilim tabi de
kiloluydum diye mi az alıyorum acaba
ayıptır söylemesi hamilelikten önce kilolu olan bayaannlar siz ne alemdesiniz
bi anormallik mi var bende acaba yoksa kiloluyum diye mi almıyorum

Canım Çok Geçmiş Olsun:26::26:
Benim kuzenimde'de Bu şeker sorunu Çıktı:26:
Doktor Diyet Vermiş. Yediklerine Çok Dikkat ediyor.:14:
Tatlıdan Uzak durmaya Çalış:17::17:
Ve Şeker Ölçüm Cihazı Evinde Bulundur.:31:
Devamlı Olarak Şekerini Takip etmen gerekiyor:30::30:

cevap için sağol canım ben 50 lik yaptırmıştım şu an erzurumdayım buradaki doktor 100lük yaptır demedi antalyadakine sordum o da 10 gün şekerli şeyler yeme 100 lük yaptır dedi korkuyorum yaaa :14:

bu arada kızlar sizin kiloları okudukça ve doktora gitmeme daha 10gün var çok tedirginim
ben daha 2,5 kilo falan aldım, gören herkes ayıma inanmıyor çok az almışsın diye

bende de aynı sorun var bende sadece 3 kilo aldım aynı şeklide kimse inanmıyo. haftaya gitcem bende doktora. normalde balık etliydim herkes hamilelikte çok kilo alırsın dedi. ne mide bulantım oldu ne bişi. ilk aylarda kilo vermedim. sadece 3 kilo aldım. almıyorum kilo. bakalım bebişin durumu nasıl? beki de şanslıyızdır ne dersin :1: telaşa gerek yok . boyum 1,57 62 kiloyla başadım 65 kiloyum

Son düzenleme:
Merhabalar,
Bende sizinle aynı heyecanı paylaşanlardanım:) 31 yaşındayım,ilk gebeliğim ve Ankara'da yaşıyoruz.Şimdiden teşekkürler....

Herkese merhaba :)

Nasıl gidiyor hamilelik benim gribim hala geçmedi neler yedim içtim oysa ki . Bir de taşınma telaşımız var haftaya son bulacak inşallah :)

cevap için sağol canım ben 50 lik yaptırmıştım şu an erzurumdayım buradaki doktor 100lük yaptır demedi antalyadakine sordum o da 10 gün şekerli şeyler yeme 100 lük yaptır dedi korkuyorum yaaa :14:

Korkma Canım Birşey Olmaz.
Bebeği 37. Yada 38. Haftada Alırlar Diye Düşünüyorum.:44::44:
Kuzeniminkini Erken Alacaklar Şekerden Dolayı.:26:
Hayırlısıyla Böyleymiş. Bebeğin Sağlıklı Olsunda Birşey olmaz inşallah:16::16:

Merhaba arkaslar. Ben 2012 eylulnannesiyim. Nasip olursa subatta ikinci cocugumu dunyaya getircem. Aralari 17 ay olucak. Biraz zor birbsurec bizi bekliyor. Daha onceki hamileligim sorunsuz gecmisti. Kizim dogmak bilmedi. Suni sanciyla 41+1 de dunyaya geldi.bu hamileligimde kolay gecicek ama kizim misade etmiyor. Surekli kucagimda olmak istiyor. Oda biraz sikinti yaratiyor. Drumuz bebegin kilo alimi biaz az gibi durdugu icin bebe aspirini verdi. Kan dolasimini arttirirmis. Hicbir zarari yokmus. İkinci bebegimde kiz olucak buarada. Duzenimiz aynen devam :)

hatunlarım merhaba nişan evlilik topiklerinden sonra buralarada girmek varmış Allahıma bin şükür..ben denizde nasipse şubatta doğum yapmak üzere 24 haftalık hamileyim :49: Allah'ım hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :16:
Mehaba canım hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah :16:

ya kızlar benim şeker 151 çıktı doktor dikkat et dedi gebelikte şeker diyeti yapanlar neler yiyo içiyo acaba ben sabah 2 çatal falan bal dolu dolu değil 1 elma 1 kuru incir 1hurma falan yiyorum çok mu acaba ama canım daha çok istiyo da yemiyom sabahları sarelle bana ben ona bakışıyoz :5: cevaplarsanız sevinirim
Canım benim 193 çıktı şekerim 50 likte pazartesi 100lük yapılacak ama doktor şekerli meyvelerden uzak duracaksın dedi(armut, incir, kavun vs vs) hamur işi ve kızartmalarda buna dahil.100lüğün sonucuna göre diyet verecek büyük ihtimalle :31:

Selamün Aleyküm Bayanlar:16::16:
Nasılsınız Bugün ??:16:
Gerçi Yazıp Duruyorum Ama Kimse Cevap Vermiyor:1::1:
Kendi Kendime Konuşup Duruyorum:26::26:
Aleyküm selan canım bugün bedenen iyiyim ama sesim kısık işaret yöntemiyle anlaşıyorum eşimle :1:

Valla süper canım senin gibi dombililere olur mu bilmem ama benim gibi 103 kiloluk dombililere oldu hatta büyük bile geldi :1:
ben bu arada 6 kilo aldım toplamda :30:

Merhabalar,
Bende sizinle aynı heyecanı paylaşanlardanım:) 31 yaşındayım,ilk gebeliğim ve Ankara'da yaşıyoruz.Şimdiden teşekkürler....
Hoşgeldin canım aramıza maşallah size sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah :nazar::16:

Nasıl gidiyor hamilelik benim gribim hala geçmedi neler yedim içtim oysa ki . Bir de taşınma telaşımız var haftaya son bulacak inşallah :)

Geçmiş olsun canım ya taşınırken çok zor olacaktır Allah kolaylık versin :31:

Merhaba arkaslar. Ben 2012 eylulnannesiyim. Nasip olursa subatta ikinci cocugumu dunyaya getircem. Aralari 17 ay olucak. Biraz zor birbsurec bizi bekliyor. Daha onceki hamileligim sorunsuz gecmisti. Kizim dogmak bilmedi. Suni sanciyla 41+1 de dunyaya geldi.bu hamileligimde kolay gecicek ama kizim misade etmiyor. Surekli kucagimda olmak istiyor. Oda biraz sikinti yaratiyor. Drumuz bebegin kilo alimi biaz az gibi durdugu icin bebe aspirini verdi. Kan dolasimini arttirirmis. Hicbir zarari yokmus. İkinci bebegimde kiz olucak buarada. Duzenimiz aynen devam :)

Hayırlı olsun 2.bebeğin canım Allah kolaylığını verir inşallah iki bebek :16:

Korkma Canım Birşey Olmaz.
Bebeği 37. Yada 38. Haftada Alırlar Diye Düşünüyorum.:44::44:
Kuzeniminkini Erken Alacaklar Şekerden Dolayı.:26:
Hayırlısıyla Böyleymiş. Bebeğin Sağlıklı Olsunda Birşey olmaz inşallah:16::16:

ccanım sen yanlış anladın herhalde böyle deyip arkadaşı endişeye süreklememk gerek henüz şekerin olduğu net değil 100 lükten sonra netleşir bu durum yoksa şuan şeker var demek çok çok erken üstelik sınırın bu kadar az üzerinde çıkmışken :50:

canım benimkide 50 lik yükleme sonucu 147 çıktı doktorum haftaya 100 lük istedi ve ben nerdeyse eminimki seninde benimde şeker sorunumuz yok aslında 50 lik test yanıltabiliyor bir çok arkadaşımızda benzer sonuçlar çıktı çünkü endişe etme ben etmiyorum
hayır şeker çıksa bile dünyanın sonu dğeil çıkmasa iyi tabi

hoşgeldin tatlım, ilkin çok küçükmüş daha allah kolaylık versin sabrını artırsın ne diyim
ama üstesinde gelirsin inş. bi şekilde
Merhabalar,
hoşgeldin canım

geçmiş olsun kendine dikkat et taşınma işi içinse allah kolaylık versin

ayy ben istanbulda annemin ordayken çok güzel buldum, toz pembe siyah puanlı okadar tatlı ki
3lü lohusa takımı 60tl penyesi çok kaliteliydi, annem onu aldı
birde 20tl ye altüst takım aldık bu aydan sonra onu giyerim artık,
evdede kullanılmamış var bir tane yeter heralde artık, annemde kaldı yoksa resmini yüklerdim canım ya

güle güle giy canım
montun resmini çekebilir misin adallyyyyy
birde hamile reyonunda mıydı mont nekadar aldın
benimde acil ihtiyacım varda çok fazla gezemiyorum da daha doğrusu arabaya binemiyorum tutuyor
annemin montu getirdim ama 1ay anca idare eder sonra göbüş yine ortada kalacak gibi
çok soru sordum ama :)

loğusa takımını çok uygun fiyata bulmuşsun canım, ben geçen hafta baktım da sabahlık 100 TL, 3 lü gecelik+pijama alt üst takım 150 TL dediler. loğusa takımı olmasının da tek özelliği karın bölgesine pile yapmışlar, bir de arada bir yerden gizli bir boşluk bırakmışlar oradan göğsünü çıkarıp emziriyorsun. hayır yani daha geçen sene evlenirken ipek saten geceliklere sabahlıklara bir dolu para harcandı, şimdi bir de loğusa geceliği çıktı, keşke birisi hediye getirse ne makbule geçer:))

ccanım sen yanlış anladın herhalde böyle deyip arkadaşı endişeye süreklememk gerek henüz şekerin olduğu net değil 100 lükten sonra netleşir bu durum yoksa şuan şeker var demek çok çok erken üstelik sınırın bu kadar az üzerinde çıkmışken :50:

canım benimkide 50 lik yükleme sonucu 147 çıktı doktorum haftaya 100 lük istedi ve ben nerdeyse eminimki seninde benimde şeker sorunumuz yok aslında 50 lik test yanıltabiliyor bir çok arkadaşımızda benzer sonuçlar çıktı çünkü endişe etme ben etmiyorum
hayır şeker çıksa bile dünyanın sonu dğeil çıkmasa iyi tabi

Benim Amacım Arkadaşı Korkutmak Değil Canım.:26:
Ben kuzenimden Örnek Verdim.:26: Ne Yapıccam yardımcı olun demiş.
Bende Yapacaklarını Ve Olabilecekleri söyledim:34:

hatunlarım merhaba nişan evlilik topiklerinden sonra buralarada girmek varmış Allahıma bin şükür..ben denizde nasipse şubatta doğum yapmak üzere 24 haftalık hamileyim :49: Allah'ım hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :16:

hoşgeldin aramıza hayırlı doğumlar olur sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine :49::49::49:

Selamün Aleyküm Bayanlar:16::16:
Nasılsınız Bugün ??:16:
Gerçi Yazıp Duruyorum Ama Kimse Cevap Vermiyor:1::1:
Kendi Kendime Konuşup Duruyorum:26::26:

çok geçe kalıyorsun sen ama erken saatlerde burada olacaksın :34:

bu arada araba sormuştum geçen gün. dün akşam sonunda karar verip arabamızı aldık.

Nuna Pepp Bebek Arabası Yellow - e-bebek.com

bu arabanın mavişini aldık :1: çok küçük pratik ve kullanışlı.
kayınvalidem gelince de yatak vs işini halledicez. herkese kolay gelsin.:49:

çok güzelmiş bu rengi de harika güle güle kullanın

hoşgeldin aramıza hayırlı doğumlar olur sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine :49::49::49:

çok geçe kalıyorsun sen ama erken saatlerde burada olacaksın :34:

çok güzelmiş bu rengi de harika güle güle kullanın

Yok kuzum yok.:16:
Benim Buraya erken Yazdığımda Oluyor.:26:
Kimse üstüne alınmıyor:1::1:

daha önce doğum normal doğum yapan çok zor oluyor mu acaba
canım ben oğlumu 5 yıl önce normal doğumla dünyaya getirdim
evet doğum kolay değil tabiki candan can çıkıyor fakat öyle çokta korkulacak bişi değil
binlerce yıldır nasıl doğum yapıyorsa tüm kadınlar pek tabi sizde yapabilirsiniz bence
ama önemli olan kendinizi korkutmamak bence
ben oğlumdada normal doğumdan hiç korkmadım hiç doğrabilirmiyim acaba demedim cesaretliydim yani
ama ben nasıl doğrudum doğramam kaygınız olursa sürekli doğum size çok zor gelebilir

benim amacım arkadaşı korkutmak değil canım.:26:
Ben kuzenimden örnek verdim.:26: Ne yapıccam yardımcı olun demiş.
Bende yapacaklarını ve olabilecekleri söyledim:34:

amacının korkutmak olduğunu ima etmedim zaten yada öyle olmadığını biliyorum diyeyim
ama kuzeninde kesin tanı konmuştuır belki bu ise bir olasılık sadece büyük ihtimallede şeker çıkmıcak o yüzden öyle yazdım ben
umarım beni anlamışsındır

Yok kuzum yok.:16:
Benim Buraya erken Yazdığımda Oluyor.:26:
Kimse üstüne alınmıyor:1::1:

onu bilemicem o zaman ben genelde sabah gelince full bakıyorum sonra işlere dalıyorum :34:

face grubundan takip etmeye başlıyorum orada yazmak falan daha kolay oluor

Son düzenleme:
Back
X