2014 Şubat Anneleri

Selam kızlar Bende Geldim:3::3:
Temizliğim Yeni Bitti, Yavaş Yavaş evi temizledim, mis gibi oldu:51:
Geçtim uzandım biraz:52: Bebişim Karnımı delecekti, Maşallah Çok Hareketli:nazar::nazar:
Sizler ne yapıyorsunuz ?:49::49:

canım ben cok begendim bebisin güle güle kullansin..canim nerden aldin.

sağol canım. minimoda diye bir siteden aldık canım. bu arabanın en uygun fiyatı oradaydı. zaten bu yılın da en düşük fiyatıymış. sitenin güvenilirliğini bilmiyorduk ama bir sorun çıkmadı ulaştı araba bize:49:

biz hep büyük tekerlekli travel sistem arıyorduk. ama çoğu 15 kg civarıydı ve çok yer kaplıyor gibi görünüyorlardı. bunun kapanışı falan da çok kolay, iskeleti de 8 kg. kumaşı eklendiğinde belki 9-10 oluyordur ama yine de kolay kaldırılabiliyor. tavsiye ederim:49:

Geçtim uzandım biraz:52: Bebişim Karnımı delecekti, Maşallah Çok Hareketli:nazar::nazar:

canım kolay gelsin bende annemlerdeyim ooyyy yesinler bebişinin hareketlerini benim kızım cok tembel..

hadi geçmiş olsun canım, ellerine sağlık:49: havalardan mıdır nedir , hepimizin bebekler topluca bir durulduydu, şimdi yeniden hareketlendiler:nazar::1:

sağol canım. minimoda diye bir siteden aldık canım. bu arabanın en uygun fiyatı oradaydı. zaten bu yılın da en düşük fiyatıymış. sitenin güvenilirliğini bilmiyorduk ama bir sorun çıkmadı ulaştı araba bize:49:

biz hep büyük tekerlekli travel sistem arıyorduk. ama çoğu 15 kg civarıydı ve çok yer kaplıyor gibi görünüyorlardı. bunun kapanışı falan da çok kolay, iskeleti de 8 kg. kumaşı eklendiğinde belki 9-10 oluyordur ama yine de kolay kaldırılabiliyor. tavsiye ederim:49:

canim cok tskler büyük ihtimalle bunlardan alırım esimde bu renkten almami istiyorr

ilacin icindede yaziyor eğer Bulanti yaparsa diye.bana hiçbir yan etkisi olmadı başta bende 25 ictim çok dusurdu zaten 1.87diyi hamile olduğum için başladık.hasimato biraz dahafarklı antitpo değeri çok yüksek oluyor giderek tsh yi etkiliyor.velhasıl doktor devam et dedi vücut alıştı yavaş yavaş yukselttik 50mg in yarısı dörtte üçü derken şimdi tam iciyorum ve 0.98de hep çok şükür.şöyle bisi de var gebelik ilk üç ay tsh üksek yada düşük olması normal cunku hcg hormonu aynı etkiyi yapıp tsh sanıp vucudu etkiliyor.genelde bekletip takip ederler benim önceden bilindigi için başlandı.dusuk olmasından korkma yüksek olması tehlikeli normal tiroid.normal tiroid hastasiysam lahana mor olan sonra balık iyot içeren şeyleri yemelisin .ama hasimato troidisiysen tersi oluyor iyotsuz tuz yiyorsun iyot içeren hazır gıda ve benzeri seylerden uzak duruyorsun arada yiyebilirsin tabi.birde gebeyken bırakıyorsunuz diyeti cunku bebegine ihtiyacı var.bildiklerim bunlar canım.doktorundan çok memnunum çok güzel açıklıyor ancak çok yoğun.sabah 8:00 de başlıyor muayeneye diğerleri 9dabaşlarken.insanlar uzak sehirlerden geliyor.bu kişiyse annemin doktoru prof o tavsiye etti ona gidin diye. birde ihmal etme canım giderek yükseliyor yine tahminim senin.genelde hamlelere 1 1,5civari tutuluyor tsh.birde tavsiyem.antitpo tsh degerine baktirin normal tiroid hastasimisin yoksa hasimato mu o belli olsun.benim antitpo ya almasalar tsh normal diye devam edip gitcektik.antitpo ya 34 üst sanırken benim364 tu.tsh ya sebep olan bu benim.t3 t4normal hatta tsh normal oluyor.yaniltabiliyor .

çok saol canım benim de atipoma bakıldı o normal seviyede o yüzden zaten 1*75 çıkınca gerek yok dedi ama en son 2*60 çıktı görüşemedim doktorla kaldı öyle açıkcası hap yüzünden kulamın üstüne yatıyorum sanırım allaha emanetiz ama ilaç beni maf etti çok korkuyorum gene verirler diye ama genel cerrah tanıdıgımız var onu hamiellein boyunca kullanmak zorundasın diyo ve ayrıca oda yan etki yapmaz diyo ama bende yapıyo :27: gene yaptırayım bakalım yakın zamandada gideyim tekrar inşallah ilaç vermezler:50:

ben kendıme gcık oldum sımdı yaaa:
sabahları sut ıcıyorum ıkı cevız yıyorum o.baska bebk ıcın hıcbısı yemıyorum yazın yaklasık 10 kere balık yedım oda o kadar.et yıyemıyorum tavuk ve yumurtayı zaten hıc yemem:
ne kotu anneyım ben yaaaaaaa anca karbonhıdrat

bırde catlak kremım geldı kızlar hepsıburadadan aldım 63 lıraya mal oldu umarım artık catlamam

sabahları sut ıcıyorum ıkı cevız yıyorum o.baska bebk ıcın hıcbısı yemıyorum yazın yaklasık 10 kere balık yedım oda o kadar.et yıyemıyorum tavuk ve yumurtayı zaten hıc yemem:

canım merak etme benim komşum asla peynir süt agzına sürmezdi zorla yiyodu yumurta bile dediğin gb hiçbişi ymeedi bebeğide gayet saglıklı dokdu sarılık felanda olmadı güzel güzel emiyoda hatta ilk başlarda yüzünde bişiler cıktı sivilce alerji gb doktor hayvansal gıdaları yasakalmış yumurta felan da yemiyo artık yani anlıcan allah onalrın besinin,i bi şekilde veriyo sıkma canını ama tiksiniyosan yemeye çalış tabiki biz onu döve döve sölene sölene yediriyoduk günlerde poğacaların içini acıp peynirli yada llorluysa yemiyodu kıza kıza onalrı yediriyoduk sanarsın iğrenç bişi yiyo kız şekilden şikile giriyodu bilmedim için tuhaf geliyo tabi ama demekki buda bi hastalık ömründe ymeemiş yani

hayırlı olsun arabanız:) bızde bez aldık:)bugun ılk bezını

sağol canım. sizin de bezleriniz hayırlı olsun. biz de indirimde buldukça aldık bez. hatta geçen ıslak pamuk bile aldık:1:

bu arada bebişler cidden ihtiyacı olanı bizden alıyor canım. meyve, sebze, baklagil falan da yiyorsan çok da kafana takma bence.

Benim bebeğime de ayni sey söylendi 2 kere baktirdim biri perinatolog digeri ise gittiğim hastanedeki doktorum ikiside kalpde ekojenik odak (beyaz leke) var dedi. 2doktorda tek başına önemli olmadigini söylediler ama bende senin gibi çok üzüldüm. Bana internetten bakmamami söyledi perinatolog bu durumla ilgili eski bilgiler var dedi. Şuan yapilan araştırmalara göre riskli bir durum yok dedi. Ben yinede rahatlamadim bu durumla ilgili yeni dogum yapmis iki arkadaşımla konustum tesaduf bu ya ikisindede hamileyken kalpte beyaz leke gozukmus ve bebekleri çok saglikli:) O arkadaslarimdan birisi yeditepede cem ficiciogluna gidiyordu duydugum kadariyla cok iyi bir doktor oda bu durumu hic önemsememis. Icim rahatladi artik çok düşünmuyorum bu durumu streste bebegimize zarar veriyor inşallah bizim bebeklerimizde sağlıklı doğarlar:)

Canım ya içim senin mesajınla daha ferahları benimde karşı komşumun bebeğinde çıkmış şimdi çok sağlıklı inanıyorum bizim bebişlerde çok sağlıklı olacak....:52:

İyi akşamlar kızlar birşey soracağım Ben Asilimin odasına normal beşik aldım yatak odasına yanımda yatırmayada park yatak almayı düşünüyorum yatak olarak neyi önerirsiniz.Visco yatakmı, pamuk yatakmı ,ortopedik yatakmı?(ama ilk etapta ortopedik kullanılmıyormuş sanırım)Yada siz ne aldınız?:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

cok güzel bir soru sormuşsun arkadaşım bende aynı seyi düşünüyorum.oda takımının içine ortapedik yaylı bebek yatağı aldık ama park beşiğin içine nasıl alsam bilmiyorum.genelde visko yatak alıyorlarmış ama bende kararsız kaldım

İyi akşamlar kızlar birşey soracağım Ben Asilimin odasına normal beşik aldım yatak odasına yanımda yatırmayada park yatak almayı düşünüyorum yatak olarak neyi önerirsiniz.Visco yatakmı, pamuk yatakmı ,ortopedik yatakmı?(ama ilk etapta ortopedik kullanılmıyormuş sanırım)Yada siz ne aldınız?:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Daha önce konuşulmuştu bu konu sanırım bir kaç kişi visko yatak demişti diye hatırlıyorum :26::26:

cok güzel bir soru sormuşsun arkadaşım bende aynı seyi düşünüyorum.oda takımının içine ortapedik yaylı bebek yatağı aldık ama park beşiğin içine nasıl alsam bilmiyorum.genelde visko yatak alıyorlarmış ama bende kararsız kaldım

ben yün yatağın çocuğun kemik gelişimi için yararlı olduğunu duydum. o yüzden kayınvalideme sipariş verdik:49: odası içinde full ortopedik yaylı yatak aldık.

kızlar şeker testini bugün yaptırdım bişey çıkmadı çok şükür ama aç karnına şekerli suyu içince başım döndü. bebeşimizide gördük bütün kk annelerine selamı varrrr bebişlerinizinde yanaklarından öpüyoooo:9::9::9::9:

Back
X