bende temiz açmaktan utanmam ama öle açamam ya püff bide bu işin acayip rant yapmışlar komple bedeni baacak koltuk altı bikini bölgesini 20tlye yapıyolar 50yede var daha uçuk fiyatlarda var her kaş aldırmaya gidişimde soruyorum ama hala cesaret edemedim ben açıkcası günah oldugu için yaptıramıyorum utanma duygusunu aşarım ama günah diye işte puff

aslında doktora felan gösterdim mecbur tedavi oldum 6 sene cocuk için hep alttan muane ettiler hamielleiğimin ilk 3 ayında bile hep alttan muane edildim ben ama o sağlık içindi bu keyfi gb geliyor ama senin gb bende göremiyorum artık nabıcam bilmiyorum 2 komşum hamileyken başladılar ve resmen bitti diyolar ağdayla bitcek diye çok istiyorum aslında of puff yaaa yada sabredeyim diyorum dogumdan sonra kökten çözüm yaptırayım lazer diyorum çok pahalı ama dün mesela komple lazer 1000 tl kampanya vardı öyle bişi bulurum kökten biter diyorum bi fetva bulsdam hemen gidiccem

görümcemde hoca bacakalrını aldır ama oranı açma diyo

bile bilede yapamıyorum işte ne bilim yanlız göbekelr dahada büyüyünce nabıcam bilmiyorum en büyük korkumda öle pis doguma felan gitmek doguramam gerginlikten utancıma ben