Merhabalaar

Kabus gibi bir gündü...hastaneyi bulana dek kilometrelerce yürüdük.
Kime sorsak az ilerden solda diyor ama git git git ne hastane var ne de baska birsey.
Neyse en sonunda bulduk. Tabi ben sancilandim falan.. Mahvoldum..
Buldugumuz hastane beylikduzu kolan. Bizim buyukcekmece kolana gitmemiz gerekiyor ustelik!
Allahim nasil fenalastim dedim ben ambulamsla gidicem buyukcekmece subesine!
Neyse sonra taksiye bindik. Taksici dediki yaziktir gunahtir insanlar niye adam gibi tarif etmemisler size yolu?
Halbuki hastane cok uzak yürünmez, bi taksiye binin deseler bize binicez.
Yürünecek mesafe sandik diye kendi kendimizi rezil ettik yollarda..yoruldum aciktim sancilandim..
Neyseki taksici bizi buyukcekmece kolan'da birakti.
Ve dediki yol soracaginiz zaman herzaman biz taksicilere sorun abi. Bizim bilmedigimiz yer yok, bosuna hirpalanmazsiniz dedi.
Girdik hastaneye bende takat kalmadi saat 4'du. Yarim saat vardirandevuma. Odemeyi yaptik 300 tl. Ve bana bi kagit imzalattilar. Ssk'nin karsilamadigini bilerek bu ucreti veriyorum sonradan hastaneden veya doktordan birsey talep etmicem diye. Vay cakallar dedim icimden! Neyse.
Oturduk. Bekliyoru. Wc'ye gittim cok az kahverengi bi akinti. Yorgunluktan gelmis..
Siramiz geldi. Girdik. Uzandim. Kalbim pir pir atiyo heyecandan.
Altan bey geldi. Hosgeldiniz dedi ve klasik sorulari sordu. Daha sonra ultrasonu acti.
Suyum rahim seklim kesem normalmis. Bebegin herseyi normal ve yolunda dedi. Hicbi sakatlik bulgusuna rastlamadik. Sadece biraz koca kafali oglum

Plesanta rahmin arka tarafina kaymis ve evet az da olsa yukari cikmis. Tehlikesi yok dedi doktor. İcime sular serpildii....
Bebegimin pipisi ve torbalarini bile gördük

El parmaklari ayak parmaklari...vs :)
Agzini acip kaparken de gördük babasi pek bi mutlu oldu..
Ayni ablasinin yani kizimin bebekligine benziyor. Biz cok benzettik acikcasi.. Maasallah yakisiklima..
Yalniz yanaklardan dudaklara inen bi cizgi vardi sanki dedim kesin yüzünde falan bi anormallik yok dimi?
Doktor dedi hayir herseyi normal sadece bu resimleri cok inceleyip yorumlamayin cunku her nekadar 4D'de olsa bazen icerde gölgelenmeler olabiliyor. Yani net gostermeyebiliyor. Yani hicbi sorun yok ne distan ne icten Allahima bin sukur

Bu arada su gibi akintim var dedim sordum suyum mu siziyo dedim. Hayir suyun gayet normal dedi. Sizinti olsa azalirdi suyun. O baska bi akintidir dedi. Yine derin bi oh cektim

Bebegimin kafa haftasi 27 hafta:) yani kafasi biraz iri ama anatomik bi irilik olabilir cunku beyninde herhangi bi sorun yok dedi doktor.
Kilosu 1.130 gr. Boyu 34 cm

kafasi agir bastigi icin kilosu daha iri haftasina gore dedi.
Ne yani dedim zayif mi ki benim oglum? Hayir dedi doktor, bu haftalarda normalde 980 gr falan olmasi lazim. Kafa önden gittigi icin kilosu da ilerde dedi.
Olur mu yahu? İyi degilmi ki kilosu sizce??
Kisacasi herseyimiz normal cikti

Plesantam da tehlike arz etmiyo artik..
Kus gibi hafifledim. Cok mutluyum..
Allah hepimizin yavrularina saglik nasip etsin insallah..
Foto yarin koyarim kizlar:) bugun resmen bittim yollarda bunu bile zor yaziyorum..
Hepinuzi öpüyorum..