2014 Şubat Anneleri

NEREDE çektirdiniz acaba? bilgi verebilir misiniz?? ve pek tabi fiyatı ne kadardı?:44:

Ben istanbul da oturuyorum canim.
Büyükcekmece kolan hastanesinde Altan beye gittik.
Fiyati pahali biraz. 300 tl. Ama değdi. Cok iyi bi doktor tam 1 saat ilgilendi bizimle. Kafamdaki tüm soru isaretlerini yok etti.
Tavsiye ederim..

Ben istanbul da oturuyorum canim.
Büyükcekmece kolan hastanesinde Altan beye gittik.
Fiyati pahali biraz. 300 tl. Ama değdi. Cok iyi bi doktor tam 1 saat ilgilendi bizimle. Kafamdaki tüm soru isaretlerini yok etti.
Tavsiye ederim..

TÜHH.. Ben Ankaradayım...:5:
peki doktornuz mu özellikle 4D li usg istedi yoksa siz kendi isteğinizle mi gittiniz???
teşekkür ederim cevaplarınız için

merhaba hamişler nasılsınız bebişler nasıl bizler iyiyiz kızımın sizlere selamı var çünkü şu an tekmeyi yedim:) arkadaşlar doğuma hazırlık kursuna gitmeye başladım ve orada ebenin söylediği şey bebeklerinize de kendinize de asla bebe yağı kullanmayın ben kendim kullanmadım dedi bebe yağı petrol ürünlerinden yapılıyormuş biraz araştırdım eve gelince mesela erkek çocukların göğüs büyümesi dahi yapabilirmiş kız çocuklarında erken ergenliğe girmeye yol açabilirmiş.Buyrun bulduğum bilgilerden bir seçme :Bebek yağı mineral yağdan yapılmıştır. Mineral yağı, bitkisel kaynaklı olmayan ve petrolden elde edilen sentetik bir maddedir ve bedenimize tamamen yabancıdır.Mineral yağı, bağırsaklarda bulunan yağda çözünür vitaminleri absorbe eder yani yutar, emer. Kısacası organik ve sağlıklı beslenip, vitamin destekleri alsanız da,cildinize sürdüğünüz petrol içerikli mineral yağ sayesinde, hepsi boşa gider çünkü bedeniniz bunlardan faydalanamaz..!Mineral yağı, cildimize sürdüğümüzde, cilt üzerini ince bir tabaka olarak kaplar. Emilmesi çok zordur ve bu yüzden, yani emilemediği için yağlı yağlı kalırız ve zannederiz ki cildimiz çok nemlendi..! Halbuki gözeneklerimiz tıkanmıştır ve toksinlerin cilt yoluyla atılımı engellenmiştir...

bunlar bazıları arkadaşlar bu arada öğrendiklerimi sık sık paylaşcam sizinle:)

sağ ol canım, ben sürüyorum valla aylardır, hatta içine tatlı badem yağıyle kayısı çekirdeği yağını da karıştırmıştım bitmek üzereler..sürmeyeyim bari artık..ben daha hiç çatlamadım, çatlayan var mı aranızda kızlarr? yapıyla alakalıymış hatta genetikmiş. annem 9ncu ayda çatır çatır yarılmış, bakalım ben nası oliciiimm. hoş o kilosuna da dikkat etmemiş ama...

Merhaba Annelerrr...
ben bugün 24+6 dayım ve ilk defa yazıyorumm.. kendim 25 senedir diabet hastasıyım... bu zamana kadar biraz fazla kilo aldım sanırım çünkü şekerim düştüğü için bir sürü kesme şeker meyve suyu gibi canımın istemediği yicekler yemeye maruz kaldım.. şimdiye kadar 12 kilo aldım ama aldığım 8 kiloyu neredeyse ilk hamile olduğum hafta aldım..:56: şimdi kilomu korumaya çalışıyorum.. rica etsem şimdiye kadar aldığınız kiloları burada paylaşabilir misiniz?? ne durumdayım merak ediyorum da..:30:

canım hoşgeldin, 5 kilo aldım ben...

senin özel durumun var ama, bence kıyaslama hiç kendini, moralini bozma sağlığına bak..şunun şurasında 3 ayımız kaldı minnoşlarımıza kavuşmaya .

peki doktornuz mu özellikle 4D li usg istedi yoksa siz kendi isteğinizle mi gittiniz???

İstanbul da akraban falan yok mu canim hem ziyaret etmis olursun hem de muayene olursun. Gerci ankarada da vardir iyi doktor. Arkadaslar bilir.
Benim doktorum istedi ozellikle 4D canim plesantam asagidaydi benim. Rahim agzindaydi. Neyse ki az da olsa yukari cikmis tehlikeli degilmis..

İstanbul da akraban falan yok mu canim hem ziyaret etmis olursun hem de muayene olursun. Gerci ankarada da vardir iyi doktor. Arkadaslar bilir.
Benim doktorum istedi ozellikle 4D canim plesantam asagidaydi benim. Rahim agzindaydi. Neyse ki az da olsa yukari cikmis tehlikeli degilmis..

ÇOK ŞÜKÜRRR.. sevindim sizin adınıza... bende diabet ve gözümde de dibaetin getirdiği retinopati ve onun üstüne de 35 yaş olunca merak ediyorum bebeğimi... :49:

canım o hastanede bulunan aletlerle ilgili. ben de ist.dayım, nisa hast.ne gidiyorum burada, ayrıntılı ultrasona girdiğimde doktor bebeğimin kontrollerini yaptıktan sonra bi de 4d ile bakıp gösterelim sana annesi demişti. resmini verdi bize de, kısa da bir video verdi hatta cdye çekip. işin eğlenceli kısmı yani renkli ultrason.ayrı da bir ücret almadı. zaten o kadar para veriyoz ayrıntılı usg'ye :1:
ben ankaralıyım, eminim oradaki birçok hastanede de vardır canım.ara bi sor istersen.güzel bir hatıra bnce..

canım merhaba, ben ankaradayım, hrs hastanesine gidiyorum. orada her gittiğimde hem normal usg ile hem de 4d ile bakıyorlar. ayrıca ayrıntılı ultrasonu da aynı hastanede yapıyorlar. yalnız bizim arkadaşlarımız da aynı hastaneye gittiklerinden ayrıntılıya giren doktor için uyarmışlardı. dandun siz bu çocuğu aldırın falan diyebilir diye. çok şükür biz de bir problem olmadı. ama araştırırsan ayrıntılı için isimler var Ankarada. hatta biri çok ünlüydü de adını unuttum. hatırlarsam yazarım.

ÇOK ŞÜKÜRRR.. sevindim sizin adınıza... bende diabet ve gözümde de dibaetin getirdiği retinopati ve onun üstüne de 35 yaş olunca merak ediyorum bebeğimi... :49:

Allahin izniyle senin de hicbir sorunun cikmayacak canim..
Dualarimiz birbirimze bizim hep burada.. İnsallah kafana uyan bi hastane ve doktor bulup muayeneni ol
bak hersey sorunsuz hallolacak..

istanbul da akraban falan yok mu canim hem ziyaret etmis olursun hem de muayene olursun. Gerci ankarada da vardir iyi doktor. Arkadaslar bilir.
Benim doktorum istedi ozellikle 4d canim plesantam asagidaydi benim. Rahim agzindaydi. Neyse ki az da olsa yukari cikmis tehlikeli degilmis..

hadi gözün aydın canım
iyi haberler almana sevindim

bizim doktorumuzun usgsi zaten 4d isterse 2 boyutluyu açıyor ki genelde onla başlıyor bakmaya sonra 4d sini açıyor onunla bakıyoruz yüzüne falan
oğlumdada böyleydi yani
hatta oğlumda kullandığı cihaz 3d idi 4d değil
şimdi 4d almış aslında 3d ile 4d arasıda pek farkta yok sadece 4d de eş zamanlı görüyorsun hareketleri 3d ise zaman geriden geliyor

Kizlar aranizda elevit vitamin kullanan var mi?
İcinde domuz katkisi oldugu haberleri cikti ya
icemiyorum acikcasi.
Hic icmemistim aldigimdan beri.. Ayrintiliya gittigim uzman dr bana kullanmana gerek yok vitamin ve kan hapini
eger iyi besleniyorsan dedi. Ama kendi doktorum yazmisti bana kullan diye.
Kan hapina basladim. Ferrum fort.
Ama eleviti icmekle icmemek arasi tereddutteyim

hadi gözün aydın canım
iyi haberler almana sevindim

bizim doktorumuzun usgsi zaten 4d isterse 2 boyutluyu açıyor ki genelde onla başlıyor bakmaya sonra 4d sini açıyor onunla bakıyoruz yüzüne falan
oğlumdada böyleydi yani
hatta oğlumda kullandığı cihaz 3d idi 4d değil
şimdi 4d almış aslında 3d ile 4d arasıda pek farkta yok sadece 4d de eş zamanlı görüyorsun hareketleri 3d ise zaman geriden geliyor

Sagol canim cok tesekkur ederim. İnan icim rahatladi.
Bir de ben suyum mu siziyo acaba diyodum ya, suyum gayet iyiymis. Baska bi akintidir o dedi dr.
Derin bi oh cektim:1:
Benim kendi doktorumda 4D yoktu. Hastanede de sadece 2D varmis. 3D var mi bilmiyorum acikcasi.
Ama korktu adam heralde cunku bundanvi ay evvel rahim agzini tam kapatiyodu plesantam.
Simdi yukari cikmis azcik ve rahmin arka tarafina yerlesmis. Allahima sukur.
Ozellikle 4D istedi ben de yaptirdim fakat onemli olan sonuc..:34:

Sagol canim cok tesekkur ederim. İnan icim rahatladi.
Bir de ben suyum mu siziyo acaba diyodum ya, suyum gayet iyiymis. Baska bi akintidir o dedi dr.
Derin bi oh cektim:1:
Benim kendi doktorumda 4D yoktu. Hastanede de sadece 2D varmis. 3D var mi bilmiyorum acikcasi.
Ama korktu adam heralde cunku bundanvi ay evvel rahim agzini tam kapatiyodu plesantam.
Simdi yukari cikmis azcik ve rahmin arka tarafina yerlesmis. Allahima sukur.
Ozellikle 4D istedi ben de yaptirdim fakat onemli olan sonuc..:34:

anladım canım
bence vardır ama 3d çünkü eski usul sadece 2 d olan makinalar çok çok eskidde kaldı diye biliyorum ben özel hastanelerde pek yok
neyse dediğin gibi önemli olan sonuç
bende baktırdım suyuna hani benimde oluyordu arada akıntım o akıntı normaldi dedi bana doktorum

elevit meselesine gelince ben nerdeyse hiç içmedim o habı oğlumdada içmemeiştim bundada içemedim zaten dev gibi bir hap içerken midem kalkıyordu
ayrıca eczacı bir tanıdık vardı, o dediki bunu içmesende olur zaten içindeki vitaminler çok küçük mg lar bunları yicekelrden alman daha iyi dedi eşide gebeydi oda kullanmıyormuş
benimde zaten canıma minnet kullanmadım bende evde duruyor halen

oğlumda kullanmadım dedim ya hiç bir sorunda yaşamadım bebeğimin kilosuda gayet iyi doğdu yani

icemiyorum acikcasi.
Hic icmemistim aldigimdan beri.. Ayrintiliya gittigim uzman dr bana kullanmana gerek yok vitamin ve kan hapini

ben de eleviti bıraktım decavit kullanmaya başladım cnm. doktoruma söyledim bunu verdi. decaviti de araştırdım, firma içinde domuz katkısı yok demiş ama ne kadar doğrudur bilemiyorum.. ne kadar iyi yersen ye vitaminler olmayınca olmuyor. ben bir hafta kullanmadım ve sınırın altına düştü kan değerlerim..decavit alabirsin sen de.

selam kızlar saglık ocana gidip sonuçlarımı aldım şeker yüksek,albüm var,idrardada bişiler var bide tsh yüksek çıkmış çok moralim bozuldu hemde hiç bu kadar yükselmemişti:5:6buçuk olmuş pazartesi kendi doktoruma gidicem 100lük şeker yapıcak ayın 21indede endokrinolojiye gidicem moralim çok bozuldu:14:

kızlar bunlarda benim kızıma işlediğim patiklerrr :))) daha tam bitmedi aslında yanlarına düğmelerde dikilecek ama ben sabredemedim :)

Eki Görüntüle 852842 Eki Görüntüle 852843 Eki Görüntüle 852848
canim cok begendim bebisin güle güle kullansın.
:nazar::nazar::nazar::nazar:
Eki Görüntüle 853044
İste benim Kerem Taha'm teyzeleriiiiiii:1: 26+4'de:nazar:
Tipine gurbann:nazar::nazar::nazar:

canim masallah ogluşunaa benim kızımda yüzünü bize göstermiyorr insallah sag salim kucagına alirsin.

Son düzenleme:
icemiyorum acikcasi.

Ben 3.ay itibarıyla kullandım canım yeni bıraktırdı dr onun yerine demir hapımı değiştirdi depolar düşmüş bende..domuz katkısı olduğunu ilk kez duydum genelde tüm drlar veriyor..

Çekeyim de ekleyeyim diğer foruma:)
hoşgeldin limonum görüşemiyorduk
selam kızlar saglık ocana gidip sonuçlarımı aldım şeker yüksek,albüm var,idrardada bişiler var bide tsh yüksek çıkmış çok moralim bozuldu hemde hiç bu kadar yükselmemişti:5:6buçuk olmuş pazartesi kendi doktoruma gidicem 100lük şeker yapıcak ayın 21indede endokrinolojiye gidicem moralim çok bozuldu:14:

haksever üzülme canım hepsi düzelir inş. bebeğin sağlıklı ve seninle öyle düşün

arkadaşlar tetenoz ikinci doz aşısını vuruldunuz mu ben daha olmadım çok mu geç kaldım onun zamanı var mı biliyor musunuz
Canım ben daha ilk dozumu çarşamba günü oldum istanbulda olduğum için vurulamamıştım..önemli olan 2 doz arasında 4 hafta olması ve dozların doğuma 2 hafta kala tamamlanması rahat ol..
Kızlar 27.haftanin son günü şeker testi için geç değil dimi o zamana randevu alabildim.sadece haftadonu gidebildigim icin bu hafta 3 te veryorlardi randevu şeker için geç olur dedim sonraki hafta geç olmaz dimi

Yok cqnım ben de sqlı günü yaptırdım,28.haftaya kadar yolu var..

Back
X