Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kırmızıya yakın bi renk saf kantaron yağı deniyor ben hala sırtım ağırdığında sürüyorum iyi geliyor .....
bebeğin anne karnındaki duruşu nasıl bu haftalarda kızlar
İyi akşamlar kızlar. Nasılsınız? Bi şey soracam. Bebek arabası bakmaya başladım da hangi markayı tavsiye edersini? Bşi de oto koltuğunu takım mı alalım, ayrı mı? Nasıl daha kullanışlı olur?? Fikri olan var mı? Pierre cardin iyi mi bebek arabalarında bu arada?:26::26:
günaydın canım inşallah güzel haberlerle dönersin..Günaydın kızlarrr...hayırlı cumalar....bugün Adana'da güneş yok ama kim takar Güneş benim karnımdaaa
veee bugün görüş günü....saat 2 de minik kızımı görmeye gidicem....bakalım ne kadar olmuş benim tonton bacaklım![]()
canim gözün aydınn.Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Ben geldimmmmmm.
Açıldı ofiste KK.
Çok mutluyum ki.
Cuma cuma başıma gelen güzelliğe bakın![]()
canim cok gecmis olsun.Günaydın dün sancılarım çoğalınca izin aldım eve gittim yattım bugün daha iyiyim
gece 2 ye kadar oturdum yatıyorum garip bir ağrı giriyor ayağa kalkınca geçiyor sanki bıçakla kesiyorlar gibi. şimdi yine şişti karnım içeri de kızım kasıldıkça kasılıyor gögsümün altındaki kemiklerim yer değiştirmeye başladı..
dün yine dayanamadım 1-2 parça bişey aldım kızçeme
renkleri ve görüntüsü çok güzel güle güle giysin kızın
benim de az kaldı 32. hafta da doktorum net tarif verse de saniye saniye saymaya başlayabilirim.
We-İb marka travel sistem aldım ana kucağı oto koltuğu olarakta kullanılabiliyor.
evet canm tığla yaptım ve çok kolay aslında burda bir arkadaş videosunu paylaşmıştı ona bakarak yaptım...evet keçeyle çok güzel şeyler yapılıyo ama hiç yapmadım.yapınca paylaş canm yaptıklarını![]()
kızlar birşey sorucam size..Bir haftadır genital bölgemde içten korkunç bir ağrı var.Özellikle ayağa kalkığımda adım attığımda bazen deli gibi ağrıyor..Sizde böyle birşey yaşayan var mı merak ediyorum?sanki içerdeki kemiğime 1 ton baskı varmış gibi..dayak yemiş gibive normal hayatımı etkiliyor,uzun süre yürüyemiyorum,çıkıp alışveriş yapmaya korkuyorum,o kadar yavaş yürüyorum ki anlatamam:18: sizde var mı böyle birşey?
nasılsınız tatlışlar kızımı okula bıraktım 2.doz aşımı oldum geldim sağlık ocağındaki hemşireye kalça ağrımı sordum benimde hamileliğimde olmuştu doğumdan sonra kalmadı dedi krem vermişti doktorum onu sürüyorum biraz daha iyi gibi :)
İyi akşamlar kızlar. Nasılsınız? Bi şey soracam. Bebek arabası bakmaya başladım da hangi markayı tavsiye edersini? Bşi de oto koltuğunu takım mı alalım, ayrı mı? Nasıl daha kullanışlı olur?? Fikri olan var mı? Pierre cardin iyi mi bebek arabalarında bu arada?:26::26:
kızlar birşey sorucam size..Bir haftadır genital bölgemde içten korkunç bir ağrı var.Özellikle ayağa kalkığımda adım attığımda bazen deli gibi ağrıyor..Sizde böyle birşey yaşayan var mı merak ediyorum?sanki içerdeki kemiğime 1 ton baskı varmış gibi..dayak yemiş gibive normal hayatımı etkiliyor,uzun süre yürüyemiyorum,çıkıp alışveriş yapmaya korkuyorum,o kadar yavaş yürüyorum ki anlatamam:18: sizde var mı böyle birşey?
nasılsınız tatlışlar kızımı okula bıraktım 2.doz aşımı oldum geldim sağlık ocağındaki hemşireye kalça ağrımı sordum benimde hamileliğimde olmuştu doğumdan sonra kalmadı dedi krem vermişti doktorum onu sürüyorum biraz daha iyi gibi :)