- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
merabalar kızlar 
100lük şeker ölçümü maceramı anlatıcam şimdi size
sabah aç karınla 8.30 da kan verdim hemşire 2 tane 50lik glikoz verdi bunu yarım litre suya karıştırıp iç dedi kantine çıktım suya karıştırdım 2 dikişte hemen bitirdim başladım beklemeye biraz kitap okuyım dedim 10 sayfa falan okudum midem bulanmaya başladı sonra bi ateş bastı kusucak gibi hisssettim kasaya doğru yöneldim sizde limon var mı dedim vee o anda elim ayağım boşaldı gözlerim tamamen karardı sadece sesleri duyuyodum kollarımdan tuttular Allahtan yere düşmedim ordaki koltuğa yatırdılar birisi diyo bayan hamile
yiyecek bişeyler verelim dediler olmaz dedim test yapılıyo dedim nazik bi şekilde beni yatırdılar ayaklarımı biri yukarı dikti doktor bileğimi tutuyo nabız çok yavaş falan diyo
bi yandan meleğim tekme atıyo
sonra doktor nabız normal dedi neyse gözlerim açıldı 1 dakika içinde görmeye başladım tekrar ordan acile indirdiler bi odaya yatırdılar 2. kan alınırken yine fena oldum yattım geçti 3. kan alındı iyiydim 4. ye az kala birden yine ateş bastı ellerim karıncalanmaya başladı hemşireyi çağırdılar tansiyonum 6-3 olmuş 
sonra hemen serum takıldı
4. kan alındı ve çok şükür şekerim normal çıktı doktor korkulcak hiç bişey yok dedi ama gerçekten çok zor bi gün geçirdim. size tavsiyem asla yalnız gitmeyin şeker yüklemesine ne olacağı belli olmuyo çünkü.. çok uzun yazdım ama kusurma bakmayın kızlar 

100lük şeker ölçümü maceramı anlatıcam şimdi size

sabah aç karınla 8.30 da kan verdim hemşire 2 tane 50lik glikoz verdi bunu yarım litre suya karıştırıp iç dedi kantine çıktım suya karıştırdım 2 dikişte hemen bitirdim başladım beklemeye biraz kitap okuyım dedim 10 sayfa falan okudum midem bulanmaya başladı sonra bi ateş bastı kusucak gibi hisssettim kasaya doğru yöneldim sizde limon var mı dedim vee o anda elim ayağım boşaldı gözlerim tamamen karardı sadece sesleri duyuyodum kollarımdan tuttular Allahtan yere düşmedim ordaki koltuğa yatırdılar birisi diyo bayan hamile