2014 Şubat Anneleri

kızlar kactane hastane cıkısı gerekıyorkı bılemedım hem cok az gıyılıyormus ya.0*3 ay tulum cok aldım ama ılk dogdugunda bıraz buyuk gelebılır onlar hastane cıkısı olarak 2 tane guzel setımız var.ıkı tanede markafonıden aldık hıc begenmedım ıade edıcem ınsallah onları.yanı su an ıkı tane

Çok güzel bi takım canım ama dolap iki kapılı yetecek mi :44:
Bir de mert ismi çok güzel artık net bir karar verilmesine sevindim ismiyle yaşasın paşa :nazar:

sagolasın canım poyraz pasayla arkadas olsunlar:)
canım bız memur olunca tayıncı ancak bu kadar ıste bundan buyugu bıze zor olacak bakalım valla bugun kayserıde koctasa baktık ama magazada yoktu bakalım gormeden netten aldık pahalı degıl kalıtelıde sanmıyorum ama ıdare etsın 4*5 sene yeter napalım.bulamadık burda kayserıdende kımse getırmıyor bır dolabı arabayada sıgmıyor

sagolasın canım poyraz pasayla arkadas olsunlar:)
canım bız memur olunca tayıncı ancak bu kadar ıste bundan buyugu bıze zor olacak bakalım valla bugun kayserıde koctasa baktık ama magazada yoktu bakalım gormeden netten aldık pahalı degıl kalıtelıde sanmıyorum ama ıdare etsın 4*5 sene yeter napalım.bulamadık burda kayserıdende kımse getırmıyor bır dolabı arabayada sıgmıyor

Olsunlar valla canım :16:
Anlıyorum memurlukta ev eşya olayı zordur bilirim.Madem öyle çok fazla kaliteye bakmamak lazım.Çünkü maddi açıdan da yorar.Güzel dolap bence seni rahat idare eder 5 sene.Nakliye de sorun olması kötü olmuş :31:

Son düzenleme:
Olsunlar valla canım :16:
Anlıyorum memurlukta ev eşya olayı zordur bilirim.Madem öyle çok fazla kaliteye bakmamak lazım.Çünkü maddi açıdan da yorar.Güzel dolap bence seni rahat idare eder 5 sene.Nakliye de sorun olması kötü olmuş :31:

evet kuzucum yaaa ıcım gıdıyor guzel bır oda yapmaya ama tasınırken zedelenmesını sıtemıyorum ev esyalarımı cok abarttım sımdı tasınıcam dıe odum kopuyor en azından bunlara ızım yanmasın dedım bır park yatagımız bırde bu dolabımız olcak ıste teyzesı ınsallah hep beraber huzur ıcınde saglıkla eskıtırız.naklıyede evet kotu oldu canım alıstık artık mahrumıyet bolgesı olmaya:) hayırlııs olsun

evet kuzucum yaaa ıcım gıdıyor guzel bır oda yapmaya ama tasınırken zedelenmesını sıtemıyorum ev esyalarımı cok abarttım sımdı tasınıcam dıe odum kopuyor en azından bunlara ızım yanmasın dedım bır park yatagımız bırde bu dolabımız olcak ıste teyzesı ınsallah hep beraber huzur ıcınde saglıkla eskıtırız.naklıyede evet kotu oldu canım alıstık artık mahrumıyet bolgesı olmaya:) hayırlııs olsun

Amin inşallah canım çok az kaldı çok :16:

Oy oy oy.bensiz mi muhabbet ediyonuz adally bacim spse bacim:16:

çıtırım sana didim ya kk da çene çalalım diye sen gelmedin biz de spsemle takıliiz :54:

Bacim bekledim sen gelmeyince ciktim kk dan.sonra da ceviz temizlemeye koyuldum:1:

Giremiyordum yavrum kk ya bir sorun vardı girince de çıkamadım korkudan bir daha girmez diye :27:

Arkadaşlar düşük çıkan şeker testi sonucuun neyi gösterdiğini bilen var mı?

Valla ne desem yalan olur canımçDüşükten kastın nedir.Yani ne kadar düşük ?

Back
X