2014 Şubat Anneleri

Giremiyordum yavrum kk ya bir sorun vardı girince de çıkamadım korkudan bir daha girmez diye :27:

Valla ne desem yalan olur canımçDüşükten kastın nedir.Yani ne kadar düşük ?

Timam minik kusum:16:

Normal 120-140 arası benimki 115..

Canim netten baktim da 70 cikanlar bile olmus sıkıntı yok faln yazilmis:31:

Ayrica cok da dusuk degil ki kuzum.yani 120 sinir seninki 115.bisi olmaz bnce.

Benim ac 90 tok 120.

Son düzenleme:

Benim ac 90 tok 120.

cıtır ınsan tabıkıde cıkar senınkısı guzel masallah dıyelım

bacım masallah ne ıyı cıkmıs kac kılo aldın acaba yemene ıcmene cokmu dıkkat edıyosun

Yok canım o kadar dikkat etmiyorum yani her şeyi yiyorum ama tabii çok abartmıyorum. Tabii arada krize girip çikolatayı fazla kaçırdığım zamanlar oluyor:) 63 le başladım, şu an 71.5 falanım. Oyy 8.5 olmuş:( ben de moralim bozulduğundan artık hesaplamıyordum da:(

Son düzenleme:
Yok canım o kadar dikkat etmiyorum yani her şeyi yiyorum ama tabii çok abartmıyorum. Tabii arada krize girip çikolatayı fazla kaçırdığım zamanlar oluyor:) 63 le başladım, şu an 71.5 falanım. Oyy 8.5 olmuş:( ben de moralim bozulduğundan artık hesaplamıyordun da:(

hmmmm demekkı kıloyla cok alakası yok bu durumun benımde aldı basını gıdıyorda ınsallah sekerde ole cıkmaz bakalım hayırlısı

bence genede ıyı zaten cok dusuk cıkmamıs takılma bence arkadasım

Ben de aynı sebebi söyleyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum :)

Canım benim 82 çıktı doktor gayet güzel dedi. Bana dediyse seninkinde de bi problem yoktur.

Canım ya bir açlık bir de glukoz yükledikten sonrasını ayrı ayrı incelemişler. Benim açlık da ki senin gibi 83 çıkmış ki 70-110 arası. Ama glukozdan sonra 120-170 arası olması gerekirken 115 çıkmış.

Benim ac 90 tok 120.

70 çıkıp normal olanlar açlıktakilerdir muhtemelen. Senin tok halin de sınırda çıkmış doktor bişey söyledi mi?

ıyı ıyı o zaman dogru yoldayız oglusumla:)

Yetmezse diger kıyafetleri giysin amannn:9:

Canım ya bir açlık bir de glukoz yükledikten sonrasını ayrı ayrı incelemişler. Benim açlık da ki senin gibi 83 çıkmış ki 70-110 arası. Ama glukozdan sonra 120-170 arası olması gerekirken 115 çıkmış.

70 çıkıp normal olanlar açlıktakilerdir muhtemelen. Senin tok halin de sınırda çıkmış doktor bişey söyledi mi?

Normal dedi canim.:31:

hmmmm demekkı kıloyla cok alakası yok bu durumun benımde aldı basını gıdıyorda ınsallah sekerde ole cıkmaz bakalım hayırlısı
Bünyeyle alakalı sanırım canım, biz de şeker pek yok ailede. Belki onla alakalıdır.

Yok canım benim açlık nasıl bilmiyorum. Şeker yüklemesinden önce kan almadılar. Yükleme sonrası 82 çıktı.

Bünyeyle alakalı sanırım canım, biz de şeker pek yok ailede. Belki onla alakalıdır.

Yok canım benim açlık nasıl bilmiyorum. Şeker yüklemesinden önce kan almadılar. Yükleme sonrası 82 çıktı.

bızdede yok ınsallah normal cıkar cok gecıktı benımkı daha cumartesı yapılacak ınsallah ıyı cıkar.ara ara dustugunu hıssedıyorum neye dalalet bılmem

Back
X