2014 Şubat Anneleri

kızlar günaydın . dün akşamdan beri sağ göbeğimin altında bi sancı var böle hareket ettikçe batıyor, hiç yoktu böle şe 28. haftamdayım göbeğim büyüyo son zamanlarda ondan mı oldu noldu anlamadım. doktoramı gitsem tedirginim şimdi uzandım uzanınca geçio ama ayaktayken ara ara felaket, gaz sancısımıdır acep varmı böle şikayeti olan yada duyannn normal miki acep.

normal oldugunu düşünmek istiyorum:31: bende de var o sancıdan.. sürekli oturmak istiyorum ama çok oturunca da bu sefer popom ağrıyo ayağa kalktıgımda yürüyemiyorum.. bi arkadaşım hamilelik 28. haftadan sonra başlıyo demişti haklıymış 28. haftaya girmemle şikayetlerim artmaya başladı ....

değişikmiş canım seninkide

birmax diye bir site çok araştırdım ben en uygun burası geldi bana birde mayıs ayında bir arkadaş evlenmiş oda burdan aldı ürünlerini güzel çıkmıştı
pembe peçeteyi napcanki :44:

bakıyım bende o zaman

mevlüt için süsleme yapacağım peçetelik yaptım onu hazırlamam lazım
kenarda dursun dedim ama istediğim düz peçeteyi bulamıyorum

kızlar yaa eko kids lisanlı disney halıları hakkında bilginiz varmı?2modeliini cok beğendim kalitesi nedir bilemedim.

Ben düz büyük ikea peçetesi hatırlıyorum hoş bir pembe renkte. Ama hala var mıdır bilmiyorum.. Son gittiğimde aşağıya inemedim zira.

ıkea yakınına gittik hafta sonu ama malesef ıkea ya girmedik son çarem sanırım orası :17::17: internetren bakıyım belki görseli vardır

birde bime bak canım orda var öyle peçeteler

Bimde az oluyor beğendiğimin aynısının devamını bulmam zor bana 60*70 tane falan lazım partisepeti diye site buldum olmadı sipariş veririm

speedy-gonzales senin şişenin aynısını arkadaşıın nişanda örüp beğendim. Kafamda kolonya koymaya kadar ilerlettim. Pembe renkli falan. Şimdi sen aldım deyince hoşuma giti :) Kaça aldığını sorsam olur mu ya? Ben daha fiyat araştırmasına girmedim. Annem Eminönü'ne gittiğinde sordurmuştum. Ama nasıl bir şişe olduğunu bilmiyorum. Boş ve süssüz 75 kuruş demişler.

speedy-gonzales senin şişenin aynısını arkadaşıın nişanda örüp beğendim. Kafamda kolonya koymaya kadar ilerlettim. Pembe renkli falan. Şimdi sen aldım deyince hoşuma giti :) Kaça aldığını sorsam olur mu ya? Ben daha fiyat araştırmasına girmedim. Annem Eminönü'ne gittiğinde sordurmuştum. Ama nasıl bir şişe olduğunu bilmiyorum. Boş ve süssüz 75 kuruş demişler.

Şişeleri tane 1 TL den aldık 75 kuruşa bulduysa iyiymiş.

$şişe.webpbakın şişe şu var benim girdiğim sitede de
Minik Emzikli Cam Kavanoz - birmax 75 kuruşmuş tanesi

Son düzenleme:
Ben annemle de detaylıca bir konuşayım ve sizi görüp aldığım gazla güzelce araştırayım inşallah. Zevkini çok beğendim. Kopyala yapıştır yapmadan ilerlemem lazım.:9:

sağol canım daha başka fikirlerim de var ama yaptıkça sizle paylaşırım sürekli internette araştırıyorum hala

bilemiyorum canım boyutlarını, oralarda ucuzdur zaten

boyut olarak minik kalıyor lavanta konulabilir ama

sağol canım daha başka fikirlerim de var ama yaptıkça sizle paylaşırım sürekli internette araştırıyorum hala

boyut olarak minik kalıyor lavanta konulabilir ama

Benim kafamda baby shower partilerinde ki gibi evimi süslemek var. Her yeri. Salonda ki masayı renkli kurabiyeler ve şu süslü cupcakelerle donatmak, eklerler ve donatlarla biraz daha renk katmak falan. Hepsini kendim yapıyım istiyorum ama daha hiç denemediğim şeylere kalkışmak saçma. Bilmiyorum ya. Çok hevesliyim ama sadece fikir var, icraat yok.. :(

Benim kafamda baby shower partilerinde ki gibi evimi süslemek var. Her yeri. Salonda ki masayı renkli kurabiyeler ve şu süslü cupcakelerle donatmak, eklerler ve donatlarla biraz daha renk katmak falan. Hepsini kendim yapıyım istiyorum ama daha hiç denemediğim şeylere kalkışmak saçma. Bilmiyorum ya. Çok hevesliyim ama sadece fikir var, icraat yok.. :(

Doğum da olmaz ki..
doğum sonrası da bebekle ilgilenirken zor istiyorsan öncesi için yapabilirsin ama intternette bunları yapan kişiler var

Doğum da olmaz ki..
doğum sonrası da bebekle ilgilenirken zor istiyorsan öncesi için yapabilirsin ama intternette bunları yapan kişiler var

Doğum yapıp eve geldikten sonra çok gelen giden oluyor. Benim de gittiğim evler hep süslü oluyor. Masanın dediğim gibi süslü olmasını görmedim gerçi ama ben de bir ilki yapsam olmazmı ki :)

Süslemeleri doğumdan önce halletmem lazım zaten. Orası kesin. Cupcake işi zor yani :)

Doğum yapıp eve geldikten sonra çok gelen giden oluyor. Benim de gittiğim evler hep süslü oluyor. Masanın dediğim gibi süslü olmasını görmedim gerçi ama ben de bir ilki yapsam olmazmı ki :)

Süslemeleri doğumdan önce halletmem lazım zaten. Orası kesin. Cupcake işi zor yani :)

bize de gelen giden çok olur ama tatlı meyve suyu gibi yada çay yanına pasta börek ikram edilr

yapabilirsin ama bu dediklerini sen yapamazsın çünkü hayatın emzir gaz çıkar alt aç dinlen olarak geçecek
böyle yakınının var ise senin için gelip yapabilir ama :54:

bize de gelen giden çok olur ama tatlı meyve suyu gibi yada çay yanına pasta börek ikram edilr

yapabilirsin ama bu dediklerini sen yapamazsın çünkü hayatın emzir gaz çıkar alt aç dinlen olarak geçecek
böyle yakınının var ise senin için gelip yapabilir ama :54:

Heh işte ben onun açılımını yapmayı planlıyorum :D Ya aslında rica etsem yaparlar da, yük olmakda istemiyorum. Hamilelik boyunca annem kardeşim gelip evimi temizleyip paklayıp gidiyorlar. Teyzem gelip bir gün boyunca ütü yaptı vs vs.. Ne zaman sıkışırsan söyl gelelim diyorlar zevkle de yaparlar ama ne biliyim. Ben yine de kasıyorum kendimi kötü hissediyorum :(

Düşünmeye devam edeyim bakalım nasıl bir sonuca varacağım..

Heh işte ben onun açılımını yapmayı planlıyorum :D Ya aslında rica etsem yaparlar da, yük olmakda istemiyorum. Hamilelik boyunca annem kardeşim gelip evimi temizleyip paklayıp gidiyorlar. Teyzem gelip bir gün boyunca ütü yaptı vs vs.. Ne zaman sıkışırsan söyl gelelim diyorlar zevkle de yaparlar ama ne biliyim. Ben yine de kasıyorum kendimi kötü hissediyorum :(

Düşünmeye devam edeyim bakalım nasıl bir sonuca varacağım..

ŞÖYLE yapabilirsin

ben önümüzdeki ay börek sarıp buzluğa atacağım dolma saracağım gelen misafirlere pişirip ikram etmek için
poğaça atabilrsin yani böyle yapıp hazır tutabilirsin

diğer istediklerini de yakınlarına söylersin böylelikle fazla yük olmamış olursun:34:

Back
X