2014 Şubat Anneleri

bak birde hacı şakirinkini almıştım o çözünmüyordu böyle granül şeklindeydi o ama bunun çözünmesi falan gayet iyi
ben oğlumda ilk zamanlar hep elde yıkadım birde küçük bir leğende ilk 1-1,5 ay çünkü çok çok az oluyordu çamaşır bizim kıyafetlerlede atmak istemediğim için öyle yıkamıştım güzel köpürüyordu

sabun tozu bana sıvı deterjandan daha doğal geliyor açıkcası :34:

bak birde hacı şakirinkini almıştım o çözünmüyordu böyle granül şeklindeydi o ama bunun çözünmesi falan gayet iyi
ben oğlumda ilk zamanlar hep elde yıkadım birde küçük bir leğende ilk 1-1,5 ay çünkü çok çok az oluyordu çamaşır bizim kıyafetlerlede atmak istemediğim için öyle yıkamıştım güzel köpürüyordu

sabun tozu bana sıvı deterjandan daha doğal geliyor açıkcası :34:

Dalin kullandın mı hiç ? fiyatı 15*16 TL falan da

Son düzenleme:
Dalin kullandın mı hiç ? fiyatı 15*16 TL falan da

yok canım hiç kullanmadım ama dedğim gibi o sıvı deterjan eski usul sabun tozları daha güvenli geldi bana

aaa pardon onunda sabun tozu varmışşşşşşşşşşşşşş şimdi butik bebe vardı ordan gördüm ben onu sıvı deterjan sanıyordum açıkacası 1000 gr mı 15,90 mış ama granür yazıyor üzerinde yaani iri tanecikli iyi çözünmeye bilir sanırım

Son düzenleme:
yok canım hiç kullanmadım ama dedğim gibi o sıvı deterjan eski usul sabun tozları daha güvenli geldi bana

şimdi bi internet sitesinde okudum.bi prof dr sıvı deterjanlar daha iyi toz deterjanlardan ve sabun tozlarından demiş :26:

daha iyi işliyomus çamaşıra...:31:amann :9:

Son düzenleme:
şimdi bi internet sitesinde okudum.bi pro dr sıvı deterjanlar daha iyi toz deterjanlardan ve sabun tozlarından demiş :26:

daha iyi işliyomus çamaşıra...:31:amann :9:

işte belki granür sabun tozlarınıa göre daha iyi işliyordur doğrudur çünkü granürler iyi çözünmüyor dedim gibi

günaydın arkadaşım zaten cok cabuk geciyor gibi geliyor ilk 12.haftaya kadar hiç gecmedi 20.haftadan sonra inanılmaz bi hızla geciyor .

günaydın kızlar,

bana da süre hiç geçmiyor gibi geliyor. ilk 3 ay çabuk geçti, ama ağustostan bu yana zaman akmıyor sanki. son 3 ay nasıl geçecek hiç bilmiyorum valla, ben de bgn itibariyle 28. haftaya girdim haydi hayırlısı bakalım.

bir de bu hamilelik ilk olunca herkes bir burnunu soktu, herkes işime karıştı gibi geliyor. yok kilo aldın, az ye diye diye en sonunda istedikleri oldu şeker hastası yaptılar beni:) şimdi bir kına paketi alıp dağıtıcam yaksınlar bir yerlerine, doktor kontrolünde son 3 ay diyete mecbur kaldım.

zaten geçen eşimin yanında da dedim, "bundan sonra Allah nasip ederse hamileliğimde kimseyi işime karıştırmıycam, hatta ilk 3-4 ay duyurmuycam kimseye" diye...

gunaydın kızlar nasılsınız bakalım
biz iyiyiz çok şükür
umarım bir yaramazlık yoktur dün biraz yoğundum saat 10 dan sonra giremedim hiç bugün daha sakinim burda daha çok olurum umarım

ben bebikin kıyafetlerini yıkadım kızlar dalan roxy sabun tozu ile evde vardı zaten daha önceden almıştım şimdi marketlerde varmı bilmiyorum
yıkadım kurudu bekliyorlar dolabın geleceği günü :1: Zaten şuan için 0-3 ay ve 3-6 ay kıyafetlerini yıkadım sonrasındakileri gerek olduğunda yıkarım sanırım :34:

Ayrıca nst içinse acele etmeyin ben oğlumda ilk kez 37.haftamda bağlandım nst ye ama şimdi doktorlar daha erken istiyormuş bunu benim tahminim yine maddi açıdan erken istiyorlar çünkü artık nst yyede para alıyorlarmış extradan 5 yıl önce biz öyle bir para ödemedik ama bu yıl duydum hastaneler 30 tl alıyormuş nstye burda ve bir akrabam doğum yapacak 33.haftasında doktor her hafta gel seni bağlayalım demiş şaşırdım bir sorunuda yok üstelik

cok güzel yapmışsın bende odası gelsede yıkasam ütülesem diye sabırsızlanıyorum.bende hacişakir granül sabun almayı düşünüyorum ama karasızımda

cok güzel yapmışsın bende odası gelsede yıkasam ütülesem diye sabırsızlanıyorum.bende hacişakir granül sabun almayı düşünüyorum ama karasızımda
hacı şakir pek iyi çözünmüyor canım

günaydın kızlar,

bana da süre hiç geçmiyor gibi geliyor. Ilk 3 ay çabuk geçti, ama ağustostan bu yana zaman akmıyor sanki. Son 3 ay nasıl geçecek hiç bilmiyorum valla, ben de bgn itibariyle 28. Haftaya girdim haydi hayırlısı bakalım.

Bir de bu hamilelik ilk olunca herkes bir burnunu soktu, herkes işime karıştı gibi geliyor. Yok kilo aldın, az ye diye diye en sonunda istedikleri oldu şeker hastası yaptılar beni:) şimdi bir kına paketi alıp dağıtıcam yaksınlar bir yerlerine, doktor kontrolünde son 3 ay diyete mecbur kaldım.

Zaten geçen eşimin yanında da dedim, "bundan sonra allah nasip ederse hamileliğimde kimseyi işime karıştırmıycam, hatta ilk 3-4 ay duyurmuycam kimseye" diye...
selam lip bugün nasıl şekerin canım
sıkma canını artık olan oldu bi kere

günaydın kızlar,

bana da süre hiç geçmiyor gibi geliyor. ilk 3 ay çabuk geçti, ama ağustostan bu yana zaman akmıyor sanki. son 3 ay nasıl geçecek hiç bilmiyorum valla, ben de bgn itibariyle 28. haftaya girdim haydi hayırlısı bakalım.

bir de bu hamilelik ilk olunca herkes bir burnunu soktu, herkes işime karıştı gibi geliyor. yok kilo aldın, az ye diye diye en sonunda istedikleri oldu şeker hastası yaptılar beni:) şimdi bir kına paketi alıp dağıtıcam yaksınlar bir yerlerine, doktor kontrolünde son 3 ay diyete mecbur kaldım.

zaten geçen eşimin yanında da dedim, "bundan sonra Allah nasip ederse hamileliğimde kimseyi işime karıştırmıycam, hatta ilk 3-4 ay duyurmuycam kimseye" diye...

lipim yaa yazcam yazcam unutuyorum hep...geçmiş olsun kuzum benim...sen dikkatlisin,elinden geleni yapıyosun bebeğin için...hiç sıkma canını:34:

hacı şakir pek iyi çözünmüyor canım

selam lip bugün nasıl şekerin canım
sıkma canını artık olan oldu bi kere

selam canım,

değerler iyi çıkıyor çok şükür, eskiye göre daha iyiyim, insan psikolojisi işte... önce şok yaşıyor, sonra kızgınlık, sonra kabullenme...
diyet aç bırakmıyor sonuçta 6 öğün var, bir de hep hazırlaması pratik şeyler işime geldi aslında. brokoliyi, karnıbaharı, taze fasulyeyi sıcak suya atıyorum haşlanmış onu yiyorum. ya da bonfile et, köfte, balık gibi şeyleri fırına atıp pişiriyorum. yanına bir de yeşil salata yapıyorum.
evde öyle ayrıntılı yemek yapmıyorum. kocacım da sağolsun bana ayak uydurdu.ben ne yersem onu yiyor zavallım:)
ama şimdi düşünüyorum da, hamileliğimde "çok kilo almışsın bilmemne... " diye vıdı vıdı edenler artık nasıl bir enerji gönderdilerse en sonunda istedikleri oldu...

hımmm..önce bi piyasa araştırması yapim o zaman canım :1: uygun olan yerden alırım:34:

evet canım migrosta dalan roxy 800 gr.4.25 sanal markette var bakarsan...civilde 4.90:1:....kuruş kuruş yazdım bak senin için bakıp.başka yerde nasıl bilmiyorum ama...carrrefourda hacışakir çıkıyor tek..o da 1700 gr 16 gibi birşeydi sanırım:54:ben de roxy almaya karar verdim...

Son düzenleme:
lipim yaa yazcam yazcam unutuyorum hep...geçmiş olsun kuzum benim...sen dikkatlisin,elinden geleni yapıyosun bebeğin için...hiç sıkma canını:34:

sağol tatlım, dediğim gibi kabullendim artık, sabah arkadaşlardan biri bir meyve getirmiş aman kan şekeri değerim yüksek çıkmasın diye onu bilem yemedim. dikkat ediyorum valla, her şey sağlık için.
Allah dağına göre kış verirmiş, benim kadar iradeli olmayan birinin başına gelse belki bu kadar iyi uygulayamazdı, yalnız inşallah kilo vermem bu 3 ay içinde, insanın içinde yine de bir kuşku oluyor bebeğin yeterince beslenip beslenmediğiyle ilgili.

selam canım,

değerler iyi çıkıyor çok şükür, eskiye göre daha iyiyim, insan psikolojisi işte... önce şok yaşıyor, sonra kızgınlık, sonra kabullenme...
diyet aç bırakmıyor sonuçta 6 öğün var, bir de hep hazırlaması pratik şeyler işime geldi aslında. brokoliyi, karnıbaharı, taze fasulyeyi sıcak suya atıyorum haşlanmış onu yiyorum. ya da bonfile et, köfte, balık gibi şeyleri fırına atıp pişiriyorum. yanına bir de yeşil salata yapıyorum.
evde öyle ayrıntılı yemek yapmıyorum. kocacım da sağolsun bana ayak uydurdu.ben ne yersem onu yiyor zavallım:)
ama şimdi düşünüyorum da, hamileliğimde "çok kilo almışsın bilmemne... " diye vıdı vıdı edenler artık nasıl bir enerji gönderdilerse en sonunda istedikleri oldu...

canım benim boşver onları ya düşünme öyle
sen şuan hiç birimizin beslenmediği kadar sağlıklı besleniyorsun aslında
belkide totalda 9-10 kilo alarak kapatacaksın tüm gebeliğini birde o açıdan bakmaya çalış kendini teselli et :34::34::34:

kızlar bebek şekeri malzemesini alacam bu ay sonuna doğru ekeleybillirsem almayı düşündüklerimi ekleyeyim buraya

gözünaydın canım şekerin iyi çıkmasına sevindim :34:

canım doktorda dedilerki bikaç gün önce bi bayan ilk kan aldıgımızda bayıldı sen baya dayanıklı çıktın dediler:52: ben de dedim o benim arkadaşım dedi adı damla y dı adı omu dediler :27: kaldım böle:37: adını bilmiyorum nikini biliyorum dicektim:9::9::9::9:

kızlar tek tek alıntılayamıyorum kusura bakmayın misafirim çoooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:27::47:

evet canım migrosta dalan roxy 800 gr.4.25 sanal markette var bakarsan...civilde 4.90:1:....kuruş kuruş yazdım bak senin için bakıp.başka yerde nasıl bilmiyorum ama...carrrefourda hacışakir çıkıyor tek..o da 1700 gr 16 gibi birşeydi sanırım:54:ben de roxy almaya karar verdim...

sağol serpilimmmm:16:

sağol tatlım, dediğim gibi kabullendim artık, sabah arkadaşlardan biri bir meyve getirmiş aman kan şekeri değerim yüksek çıkmasın diye onu bilem yemedim. dikkat ediyorum valla, her şey sağlık için.
Allah dağına göre kış verirmiş, benim kadar iradeli olmayan birinin başına gelse belki bu kadar iyi uygulayamazdı, yalnız inşallah kilo vermem bu 3 ay içinde, insanın içinde yine de bir kuşku oluyor bebeğin yeterince beslenip beslenmediğiyle ilgili.

maşallah sana:nazar:bende bbilimin dediklerine katılıyorum canım.:34::54:

canım doktorda dedilerki bikaç gün önce bi bayan ilk kan aldıgımızda bayıldı sen baya dayanıklı çıktın dediler:52: ben de dedim o benim arkadaşım dedi adı damla y dı adı omu dediler :27: kaldım böle:37: adını bilmiyorum nikini biliyorum dicektim:9::9::9::9:

kızlar tek tek alıntılayamıyorum kusura bakmayın misafirim çoooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:27::47:

canım gözün aydın şekerin iyimi çıkmış hadi bakalım çok sevindim senin adına :32:

canım benim boşver onları ya düşünme öyle
sen şuan hiç birimizin beslenmediği kadar sağlıklı besleniyorsun aslında
belkide totalda 9-10 kilo alarak kapatacaksın tüm gebeliğini birde o açıdan bakmaya çalış kendini teselli et :34::34::34:

kızlar bebek şekeri malzemesini alacam bu ay sonuna doğru ekeleybillirsem almayı düşündüklerimi ekleyeyim buraya

bende dün yaptıracağım kişiyle konuştum...tasarımını oluşturdum anlattım kendisine...bebek sekeri dolaba yapışanlardan olcak.magnet seklinde.seker yerine de lavanta düşünüyorum....kapı süsümüzü ve lohusa tacını da düşündüm....tabi hepsi güneş figürlü olcak ve keçeden yapılacak:16::16:

Back
X