Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah guzelimm pitircigaaiyi akşamlar kızlar bugün sabahtan beri dışardaydım giremedim buraya...
şimdi doktordan geliyorum çok şükür bebeğimin ve benim sağlığım yolundaymış çok sevindim bir de güzel foto aldık yerim yavruşumun burnunu ben :) şimdi çekemiyorum fotoyu ama çookk mutlu oldum,35 cm boyu 1100gr da kilosu olmuş teyzeleri :))) eleviti sordum domuz yağı var diyorlar dedim,bebeğe zararı yok kullanabilirsin ama istemiyorsan da sen bilirsin tabi dedi....hastane zammına gelince de benim bilgim yok madem zam yapcaklar söyle de bizim maaşımıza da zam yapsınlar dedi :)))))))))))) benden bu kaa :))
bu arada eminönündeki havuzlu hana gidemedim yaa(((
Sogandan bahsedilmisken.kizim da bazen kuru okauruk oluyor.babasi sogani 4 e bolup odasina koyuyor.cok rahat uyuyor gece.cocuk olduktan sonra herseyi yapiyoruz :)) hatta sogan suyu yapip icirdik :)) sogan yemeyen insanlar taniyorum.sogan dogurganligi artiyorum hem :))
amiinn çok teşekkür ederim bilmiyorum hala bişeyler eksik gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)
iyi akşamlar kızlar bugün sabahtan beri dışardaydım giremedim buraya...
şimdi doktordan geliyorum çok şükür bebeğimin ve benim sağlığım yolundaymış çok sevindim bir de güzel foto aldık yerim yavruşumun burnunu ben :) şimdi çekemiyorum fotoyu ama çookk mutlu oldum,35 cm boyu 1100gr da kilosu olmuş teyzeleri :))) eleviti sordum domuz yağı var diyorlar dedim,bebeğe zararı yok kullanabilirsin ama istemiyorsan da sen bilirsin tabi dedi....hastane zammına gelince de benim bilgim yok madem zam yapcaklar söyle de bizim maaşımıza da zam yapsınlar dedi :)))))))))))) benden bu kaa :))
bu arada eminönündeki havuzlu hana gidemedim yaa(((
ya kızlar odasının halısını nerden aldınız?daha öncede sordum kimse cevap vermedi.
o bahsettiği iç zıbın işte genelde giydirilmiyor bizde aldık bana ve teyzeme
teyzem daha hiç giydirmedi.
Eki Görüntüle 859607
patikli atıyorum buraya vede çıtçıtlı bady resmi
bunalrdan 6 şar tane almanı öneriirm ben
Eki Görüntüle 859580 Eki Görüntüle 859579
hastane çıkışının altına giydireceksin çünkü bunlardan aynı zamanda
rica ederim canım
birde bişi sormak istiyorum çalışıyormusun göğüs pompasını falan aldığını görünce sormak istedimde ?
vede süt saklama kabını ?
canım oğlumda öyle bir şeye ihtiyac duymadım ve oğlumun göbeği çok geç düştü 16.günde düştü yani 16 gün boyuncada yine çıtçıtlı badi giydi ama yandan çıtçıtı yoktuki sadece altta vardı çıtçıtı
sadece bez biraz sorun oluyor göbeğine gelmesi onuda zaten biraz katlıyorsun öyle bağlıyorsun
ipli olanları ben hiç duymadım
Selam kizlar.bugun saglik ocaginda 2. Tetenoz asimi oldum.hemsire delik desik etti beni kan aldi damari bulamadi. Ne tahlili yapacak bilmiyorum artik sonuclarda ogrenirim. Muhtesem suluman var onu izlicem simdi.:) iyi aksamlar
ohhh afiyet olsun....ben de dün göçerttim hazır kekyemedim yemedim nasılsa öyle de böyle de alıyorum....
ya kızlar odasının halısını nerden aldınız?daha öncede sordum kimse cevap vermedi.
kızlar siz yalancı emzik vericek misiniz bebişlerinize? ben vermeyi düşünüyorum alırsa tabinuk ortodontik bpa içermeyen kauçuk emzik alldım bugün bi de silikon vardı ama silikon daha yapaymış , kauçuk daha doğalmış ben de kauçuk aldım artık sevmezse silikon deneriz
![]()