• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

Günaydınlar :16::16::16::16:

Herkes iyidir umarım...Laurana istersen ara doktorunu akıntı normal diyorlar gönlün rahat etsin en azından yoksa kafana takıp durcan...

oh bee pınarım bi sen cevap verdin,akıntı normal de arada bir yeşil geliyor ondan dolayı arasammı diye düşünüyordummm...çok teşekkür ederim cevabın için arkadaşım :)

Selamlar saygılar hatunlar :54:

Laurişim akıntı bende de var ama yeşil konusunda fikrim yok.Ayrıca doktorumun kurduğu bir cümle vardı hep o gelir aklıma '' akıntın olması gayet iyi kuru kuru hamilelik ve doğum yaşayan kadınlar var onların işi çok zor'' tabi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama için rahat edecekse doktoruna sor sen yine de :31:

Selamlar saygılar hatunlar :54:

Laurişim akıntı bende de var ama yeşil konusunda fikrim yok.Ayrıca doktorumun kurduğu bir cümle vardı hep o gelir aklıma '' akıntın olması gayet iyi kuru kuru hamilelik ve doğum yaşayan kadınlar var onların işi çok zor'' tabi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama için rahat edecekse doktoruna sor sen yine de :31:

sana da çok teşekkür ederim adallyim akşam arayayım en iyisi bakalım ne diyecek,daha önce aradığımda fitili yolla gitsin dedi şimdi de öyle yapar off :))) neyse ben çıkıyorum dışarda işlerim var hediye durumları malum :))))

oh bee pınarım bi sen cevap verdin,akıntı normal de arada bir yeşil geliyor ondan dolayı arasammı diye düşünüyordummm...çok teşekkür ederim cevabın için arkadaşım :)

lauranacım, benimde dün akşam sarı kahve bir akıntı geldi fakat tekrarlamadı, bende doktoru aramak ile aramamak arasında kaldım, cumartesi kontrolüm var o zaman sorucam, fakat seninki tekrarlamış bence bir ara sor için rahat etsin yoksa insan saçma sapan kabuslar görüyor bilinç altı dolayısıyla

sana da çok teşekkür ederim adallyim akşam arayayım en iyisi bakalım ne diyecek,daha önce aradığımda fitili yolla gitsin dedi şimdi de öyle yapar off :))) neyse ben çıkıyorum dışarda işlerim var hediye durumları malum :))))

Rica ederim şekerim fittilk birşey varsa hallediver.Ben de çıkıyorum dışarıya arkadaşla eminönüne gidiyoruz hade öptüm :54:

kızlar size bir sorum olacak bilen varsa cevaplasın lütfenn...benden 1 hafta kadar önce açık yeşil akıntı geldi önemsemedim sonra hep renksiz akıntı geldi ve koku da yoktu ama nedensee burnuma koku geliyor ve afedersiniz iç çamaşırımı çıkarıp kokluyorum yokk koku delircem dedim,şimdi yine çook açık yeşil bir akıntı geldi ve hemen ardından beyaz akıntı geldi off doktoru bilgilendirsem miii bilemedimmm ne önerirsiniz??

bence bilgilendir canımya yeşil olması ilginç renginin belki enfeksiyon filan olabilir ..

bana 3 hafta sonra demişti en son gittiğimde haftaya çarşamba tam 3 haftam doluyor ama ben bu c.tesi değil haftaya c.tesi eşimle gitmeyi düşünüyorum hem geç gidince daha kilo almış oluyor kilosunu öğrenince seviniyorum :)) bir de ben artık kilolarımın önüne geçemiyorum yaaa kıçım büyüdü resmen 75 ile bitirmek hayalimdi şimdi 70 kiloyum napcam yaaa :((((

bizimkide en son gittiğimizde dört hafta sonra gelin demişti şu an itibarı ile 5 hafta geçti gitmedik ve gitmeyi düşündüğümüz tarihte sekiz hafta olmuş olacak hehe hehe... ama arada bi kere devlet hastanesine gittim ...:D

oy maşallah gayet güzel bir kilosu var bebeğinin,insan nasıl da duygulanıyor değil mi yaaa,keşke bir an kucağımıza alıp sevsek ve tekrar yerine koysaydık ahh ahhh,ya da karnımız şeffaf olsa bebeği hep görebilseydik o nasıl olurdu acep:)))) hep böyle güzel haberlerle gelmek nasip olsun hepimizee,birdahaki kontrolün ne zaman??

canım umarım önemli bişe değildir koyu sarı renkli ve yeşile dönük akıntı çok da olursa kokulu da olursa bide karnında kasılmalar varsa sıklıkla enfeksiyon die biliyrm doktorunla bi görüş bence bendede bi enfeksiyon olmuştu antbiyotik kullandım şimdi iyi durum

yazıyorum ama kimseden cvp gelmiyo kızlar ne olur benide yalnız bırakmayınnn gerçekten zor zamanlar geçiriyorum :14: babam hasta annem babam yanımızda değil 2 aydır kız kardeşim hamile onunda bebeğinde sorun war doğumu yaklaştı diğer kız kardeşim yanımda kalıyo ben zaten panik atak hastasıyım hamileliğim çok güzel ama bi o kadar da ilaç kullanmadığım için zor geçiyo....şükürler olsun diyorum yinede rabbim beterinden korusun.... bu arada doktorum panik atak hastası olduğum için durumun hiç ii görünmüyo böyle doğum yapamazsın böyle daha çok zarar veriyosun böyle bebeğine hemen ilacına başlıyosun dedi :14: ben napıcağımı bilmiyorum ALLAH ım yardımcımız olsun hepimizin:nazar:

kızlar size bir sorum olacak bilen varsa cevaplasın lütfenn...benden 1 hafta kadar önce açık yeşil akıntı geldi önemsemedim sonra hep renksiz akıntı geldi ve koku da yoktu ama nedensee burnuma koku geliyor ve afedersiniz iç çamaşırımı çıkarıp kokluyorum yokk koku delircem dedim,şimdi yine çook açık yeşil bir akıntı geldi ve hemen ardından beyaz akıntı geldi off doktoru bilgilendirsem miii bilemedimmm ne önerirsiniz??

cnm ben yaklaşık 2 aydır idrar yolu enfeksiyonu sorunu yaşıyorum ve o bahsettiğin yeşile dönük akıntı enfeksiyonda çok sık oluyo ama bu yalnız başına enfeksiyon sebebimidir bilmiyorum çünkü enfeksiyonda ciddi sancılar ve akıntılar söz konusu hamilelikte enfesiyon zaten normal ve sık görülen bir durum demişti doktorum bana korkma canım....içinin rahatlaması için doktorunla konuş zaten büyük bir ihtimal idrar tahlili isticektir umarım önemsiz bişeydir ALLAH a emanetsin.:16:

teşekkür ederim verdiğiğn bigi için :34: ben daha almadım ama gögüs ucu için lansinoh herkes çok öneriyor ben de bundan almayı düşünüyorum ama bebek bakım ürünlerinde kararsızım:44:

canım arkadaşlar lansinohu önerdi gögüs için onu alacağım, bebek içinde bübchen aldım paraben içermiyor diye. Sebamedde bile var demişti arkadaşım bunu önermişti. Bende onu aldım. Tam takım çantası felan vardı şampuan, pişik kremi, nemlendirici, sabun ve süngeri, birde alt açma paketi. 52 tl idi. kampanyadan almıştım.

Kızlar tamamlayıcı sağlık sigortası hakkında bilgisi olan var mı? Ben mapfreden yaptırmayı düşünüyorum.

günaydınlar,

klasik bir pazartesiden sonra bugün salı ve haftasonuna kadar geri sayıma başladım ben:)
bu ara kimi görsem 37'ye kadar çalış diyor ama benim halim kalmadı, en çok 35'i zorlarım, daha da çalışamam herhalde, evimde huzur içinde olmak istiyorum biraz da, geçenlerde 2 gün rapor almıştım da ohh ne güzeldi walla, bakalım daha hiç bir sey belli değil, önümüzdeki hafta pazartesi doktor kontrolümüz var ne diyecek çok merak ediyorum.

ya arkadaşlar akşam k.v. ile konuştuk da bana aldığı şeyleri anlattı, sağolsun kargoyla göndericekmiş bu hafta. ama konuşmamızdan sonra biraz kafam karıştı aslında, sizin de fikrinizi alayım istiyorum. şimdi bize 140*70 boyutunda ahşap bebek karyolası gelmişti, parmaklıklı, tekerlekli, derinliği ayarlanabiliyor. onu biz kapılardan geçiremiyoruz bu sebeple söküp yatak odamıza koyalım orada dursun demiştik. yatak odamız geniş.hem bebek de yanımızda olur diye. ama k.v. diyor ki, "bebeğin devamlı senin yanında durması lazım, yatak odasına koyup da orada uyusun, orada dursun diyemezsin, devamlı gözünün önünde olacak, bu yüzden portatif bir beşik bakın, yatak odanıza koyarsınız, gerekirse diğer odalara taşırsın.çocuk büyüdüğü zaman da kendi odasında o karyolada yatar."
bu tip beşikler de nereden baksan 300-400 lira, park yataklar da zira öyle.

2. bir mevzu da süt sağma makinesi.bir çok kişi bana "süt sağma makinesi ilk başta alma, nasıl olsa ilk 6 ya da 9 ay evde olacaksın, gerek yok" dediler.ama k.v. kendi torunu ilk doğduğunda memeyi emememiş, annesinin göğüsleri de sütten şişmiş, bu yüzden gelen sütü sağıp sağıp buzluğa atmışlar. sonradan kullanmışlar. bu yüzden süt sağma makinesi de alınmalı diyor. bu konuda ne yapayım sizce?

Canım park yataklar da pek ucuz değil. Ben 400 tl ye aldım. Ve yatak odama sığmıyor. Dolayısıyla küçük bir beşik daha alacağım. 90-100 tl ye basit bir model buldum. Hem de küçük birşey. Gün içinde salona falan da taşıyabilirim. İstersen bu tarz bişey araştır sen de.. Süt sağma makinesi herkese gerekli olmayabiliyor ama, benim yeni doğum yapan bir arkadaşım göğüsleri yara olduğu için bebişi emziremedi. Makine ile sağıp verdiler. Önceden marka model araştırmamıştı. Eşi gidip apartopar bişey almış. Ben önümüzdeki hafta modele karar vereceğim. İhtiyaç olursa eşim gidip alır.

anacım sizin doğum fiyatlarını görünce gözlerim böyle oluyor yahu :53::53::53::53::53:

oralarda milletin az doğurmasının bir sebebice bu işte sonrada başbakan çıkıyor doğrun diyor lan millette doğracak halmı kalır 3500 tl verince :9::9::9::9:
doğuda millet ondan çok doğruyor anacım hastanelerde sürümden kazanıyorlar :9::9::9::9:
benim gittiğim hastanede doğum 275 tl cik özel oda ücreti dahil :1:

Zaten doğuma sizin oraya gelicem. Hem sen bakarsın bana :)) Gerçi aynı gün doğurmayaydık iyiydi:33::16::16:

kızlar bu arada şu çantayı aldım kendime hiç bu tarz omuzdan takılan çantam yoktu benim ama bebek olduğunda lazım olacak diye düşündüm bebek çantası artı, büyüğün elinden tut artı bebeği tut ya taşıma çantasında yada kucakta sanırım bu tarz çanta kullanmanın zamanı gelmiş

S&S Suni Deri Siyah Çanta 2259 S&S | Trendyol
Anacım ben o kadar büyük bir bebek bakım çantası almışım ki, valiz gibi. Herhalde epey bir süre kendi çantalarımı kullanmayacağım. Bu model güzelmiş. Güle güle kullan..

Canım bu akıntı enfeksiyon belirtisi olabilir. Bildiğim kadarıyla şeffaf veya beyaz akıntı hemen herkeste var ama renkli ise sen drunu bilgilendir.
yazıyorum ama kimseden cvp gelmiyo kızlar ne olur benide yalnız bırakmayınnn gerçekten zor zamanlar geçiriyorum :14: babam hasta annem babam yanımızda değil 2 aydır kız kardeşim hamile onunda bebeğinde sorun war doğumu yaklaştı diğer kız kardeşim yanımda kalıyo ben zaten panik atak hastasıyım hamileliğim çok güzel ama bi o kadar da ilaç kullanmadığım için zor geçiyo....şükürler olsun diyorum yinede rabbim beterinden korusun.... bu arada doktorum panik atak hastası olduğum için durumun hiç ii görünmüyo böyle doğum yapamazsın böyle daha çok zarar veriyosun böyle bebeğine hemen ilacına başlıyosun dedi :14: ben napıcağımı bilmiyorum ALLAH ım yardımcımız olsun hepimizin:nazar:

Canım galiba ilk defa denk geliyoruz seninle. Problem ne bilmiyorum ama, keşka yapabileceğimiz bişeyler olsa...

İnternet sorunumu hala çözebilmiş değilim. Tlfondan girip mümkün olduğunca okumaya çalışıyorum. Bu hafta raporluyum kızlar. Bel ağrım felaket. Dün kızımın çamaşırlarını yıkadım. Bugün kururlarsa ütü yapacağım. Geçen hafta kontrole gitmiştik. Bıdık 1500 gr olmuş.40 cm. boyunda. Eh bu hafta acık daha kilo almıştır herhalde. Tekmeler feci oldu ya. Canımı yakıyor bazen. Kasık ağrılarım yeniden başladı. Apar topar hazırlıklarımı bitirmeye çalışıyorum. Çünki bu aralar yine çok fazla erken doğum hikayesi duymaya başladım.Çok da bir eksik kalmadı gerçi. Yatak, araba,kıyafet, benim pijamalar tamamlandı.
Zaman çabucak geçsin, gelsin artık bu sıpalar ...

allah yardımcı olsun canım
evden birinin hasta olması üstelik bu sevdiğin biriyse insanı kötü etkiliyor
fakat sen karnındaki bebeğin için dik durmaya çalış mümkün olduğunca ona odaklan sonraki güzel günleri düşünmeye çalış

İnternet sorunumu hala çözebilmiş değilim. Tlfondan girip mümkün olduğunca okumaya çalışıyorum. Bu hafta raporluyum kızlar. Bel ağrım felaket. Dün kızımın çamaşırlarını yıkadım. Bugün kururlarsa ütü yapacağım. Geçen hafta kontrole gitmiştik. Bıdık 1500 gr olmuş.40 cm. boyunda. Eh bu hafta acık daha kilo almıştır herhalde. Tekmeler feci oldu ya. Canımı yakıyor bazen. Kasık ağrılarım yeniden başladı. Apar topar hazırlıklarımı bitirmeye çalışıyorum. Çünki bu aralar yine çok fazla erken doğum hikayesi duymaya başladım.Çok da bir eksik kalmadı gerçi. Yatak, araba,kıyafet, benim pijamalar tamamlandı.

sosyoloji selam canım ne zamandır denk gelemiyoruz senle

iyi hahberlerine sevindim
şeker yüklemesinde sorun vardı senin 100 lük yüklemeden iyi sonuç aldın inş. ?

kasık ağrısı iki gündür bendede başladı yeniden sağ kasığımda ani ağrı oluyor
birde kızımın hıçkırıklarını alt kısımda hissediyorum sanırım baş aşağı döndü diye düşünüyorum artık
bel ağrısını sorma hepimziin ortak sorunu sanada geçmiş olsun
sen ne zaman ayrılacaksın izne 32 demi 37 demi

Canım park yataklar da pek ucuz değil. Ben 400 tl ye aldım. Ve yatak odama sığmıyor. Dolayısıyla küçük bir beşik daha alacağım. 90-100 tl ye basit bir model buldum. Hem de küçük birşey. Gün içinde salona falan da taşıyabilirim. İstersen bu tarz bişey araştır sen de.. Süt sağma makinesi herkese gerekli olmayabiliyor ama, benim yeni doğum yapan bir arkadaşım göğüsleri yara olduğu için bebişi emziremedi. Makine ile sağıp verdiler. Önceden marka model araştırmamıştı. Eşi gidip apartopar bişey almış. Ben önümüzdeki hafta modele karar vereceğim. İhtiyaç olursa eşim gidip alır.

Zaten doğuma sizin oraya gelicem. Hem sen bakarsın bana :)) Gerçi aynı gün doğurmayaydık iyiydi:33::16::16:

Anacım ben o kadar büyük bir bebek bakım çantası almışım ki, valiz gibi. Herhalde epey bir süre kendi çantalarımı kullanmayacağım. Bu model güzelmiş. Güle güle kullan..

Canım bu akıntı enfeksiyon belirtisi olabilir. Bildiğim kadarıyla şeffaf veya beyaz akıntı hemen herkeste var ama renkli ise sen drunu bilgilendir.

Canım galiba ilk defa denk geliyoruz seninle. Problem ne bilmiyorum ama, keşka yapabileceğimiz bişeyler olsa...

çok tşk edrm cevabın için canım problem değil de daha çok zorlu günler yaşıyoruz,hamilelik annelik benim ewlendiğim günden beri özlemim hasretim di rabbime şükürler olsun 4 düşükten sonra bu hamilelğimi nasip etti ve bu zmana kadar gelmeyi nasip etti ama bu süreçte 7 aydır çok zor günler geçirdim halada geçiriyorum aylarca hastanede yattım şiddetli kanamalar geçirdim v.s derken babam hastalandı çok ciddi bir ameliyat geçirdi yaklaşık 1 hafta önce şükür daha ii ama yanımızda değil memelekete gittiler annemle bana zaten yorulmak yasak dinleniceksin yatıcaksın diyo doktorum hep annemde gitti biz kaldık
3 bacı bi başımıza sonra kız kardeşim de hamile 35 haftalık doğumu yaklaştı bebeğin karnı açık bağırsakları dışarda ameliyata alınacak,Bende panik atak hastasıyım bunların üzrine çok daha ilerledi ilaç da almaya korkuyorum ama hergün panik atak nöbetleri geçiriyorum bide bana üzülüyolar etrafımdakiler eşim kardeşlerim falan çünkü karnımda canım war ben atak geçirirken karnım taş gibi oluyo kasılmaktan :14::1::14: asla isyan etmiorum ALLAH ım şükürler olsun her günüme beterinden korusun rabbim diyorum,sadece yalnız kalmak beni daha kötü ediyo yanımda birileri olsun istiyorum hep:14:

oooo yıkamaya başlamışsın :1::1:

eee nasılsın hayalet gibi bir varsın bir yoksun

$1453434_10152032962983909_1996497772_n.webp$1452112_10152032962898909_2062079252_n.webp
sanırım oldu kızlarrr

Back
X