2014 Şubat Anneleri

güzel bir isimmiş anlamı nedir güzelim? bu arada aldıklarında hayırlı uğurlu olusun:16:

tesekkur ederım canım ısmın cok cok bı anlamı yok soylenımı hosumuza gıdıyor ama anlamı yuksek yer dag tepe sema gok demek kımı kur'an-ı kerım de gecıyor dıyor ama arastırdım gecmıyor ama farsca kokenlıymıs

göğüs ucunuz deforme olursa kalkan sayesinde meme ucu açıkta kalacağı için hem hava alıyor, hem de sürdüğünüz krem üzerinde kalıyor peddeki gibi uçup gitmiyor.pedde aldım ben ama soyle dusun tahrıs olursa ped de ustune gelıp daha da tahrıs edebılır. bunda bosluk var hava alabılıyor surtunmeyı azaltıyor.benım de ılk gebelıgım ama duyumlarla alıyorum bıseyler ıste bakalım zamanı gelınce de denıycez:))

Hımmm anladım canım dagol bilgilendirdin için beni

pc nin sarjını takmaya erınıyorum telden de buraya gırmek zor oluyor face bı takıldımkı sormayın kızlarrrr nasılsınız

Yaaa ben de telden giriyorum. Arada gırsat buldukça okudum, alıntıları işaretledim, telefona bişey oldu kapandı safari hepsi gitti:( şimdi kime ne yazacağımı unuttum:(
Ben bugün de gözetmenlik yaptım yine. Bir sınav sabahtan bir sınav akşamdı. Arada bir sürü saat boş kaldık. Biz de avm gezdik. Bir de sınavda ayakta durunca birazcık yoruldum. Sınavdan çıkışta da öğrencinin biri gelip "hocam biz bi hipotez kurduk. Bebeğinizin cinsiyeti ne?" Dedi ben de kız dedim. Hmm ladı bi. Neden diye sordum. "Hani kız bebek anneyi çirkinleştirir, erkek bebek güzelleştirirmiş ya biz erkek diye düşünmüştük" dedi. Bunu bi iltifat olarak mı alayııım yoksa hakaret olarak mı bilemedim:)

Ve lauranacım, malesef sınıfta aralarda gezerken girip arada okuduğum için sizlere yetişmem bugünlerde çok zor oluyor. Belki online görünüyorum ama ne yazık ki yazacak kadar yetişemiyorum:(
Cuma günü şu yeterlilik sözlümü de bir geçersem inş önümüzdeki hafta itibariyle hep sizinle olacağım.

pc nin sarjını takmaya erınıyorum telden de buraya gırmek zor oluyor face bı takıldımkı sormayın kızlarrrr nasılsınız

Ben de spse nerelerde, nasıl acaba diyordum kendi kendime. Ben iyiyim canım, sen nasılsın?

Ne zamandır giremiyorum. Ara ara internetim oldukça takip ediyorum ama eminim kaçırdığım çok şey vardır.

Neler yapıyorsunuz? Durumlar nasıl? Doktorlarınızdan ayy erken doğum olabilir diyen oldu mu? Neye dayanarak dedi? spse'den ne haber? Çok soru sordum ama :)

Merhaba arkadaslar baya baya dogumlar konusulmaya baslanmıs hayırlısı olsun gercegı normal dogum ama ıste o sancı kısmı zorlukları nasıl muamma:((sezaryan da dogum anı konforlu ama sonrası uamma:((her ıkı turlu de zor galıba
bu arada bebısımıze yenı aldıklarımızı yukluyorum
Eki Görüntüle 875492 Eki Görüntüle 875488 Eki Görüntüle 875487 Eki Görüntüle 875493 Eki Görüntüle 875496 Eki Görüntüle 875495 Eki Görüntüle 875494 Eki Görüntüle 875489 Eki Görüntüle 875490 Eki Görüntüle 875491 Eki Görüntüle 875497

bu da 26+5 lik göbegimiz:))
Eki Görüntüle 875498

canım sepetlerini çok beğendim nerden aldın

benim yavrum geç geldi, bekle bekle gelmeyince sezeryan ile çıkarttık tatlışımı epidural oldum dr. operasyon sırasında, rahim taş gibi kaslar filan daha en az 1 hafta daha beklermiş içeride filan diye konuşuyordu.
ama bu sefer daha erken gelir gibi geliyor...hem daha önce geçirdiğim leep etkileyebilir, hemi de 2. ler daha erken gelebiliorlar die .
Hakkımızda hayırlısıı :49:

Canım memnun kaldınmı epiduralden..ben de düşünüyorum ama bazıları şiddetli baş ağrısı bacak uyuşması yapıyor diyor bazıları çok rahat geçiriyomuş..karar veremedim henüz..

tatlım,37. haftada almayı düşünüyor doktorum.buradakine ilk kez gittim.ultrason ile iyice muayane etti.malum ben bebişin hareketlerini hissedemiyorum bunu söyledim.bana dediki oo bu çok ciddi bir durum o halde sen bebeğin öldüğünüde anlamassın.bir hoş oldum.ama o da eski bir doktor.hastane çok yakın ve benim hastaneme göre çok ucuz
Canım çom boşboğazmış o dr..Allah korusun saçmalamış..öyle bişey olursaki Rabbim hiçbirimize yaşatmasın kanama vs oluyormuş..
Bazıları daha geç hissedebikiyor belki karın duvarın kalındır iç karnın geniştir..

canım ben de sezeryan isteyenlerdenim etrafımdakiler böyle söyleyince beni eleştiriyorlar ama yine de hayırlısı çünkü ben alttan muayene yaptıramıyorum....
Kimseyi takma canım ben de sezeryan olucam herkesin kendi bedeni kendi bebeği..ben alttan sayısız muayene oldum bi sürü çekin vs yapıldı ama normal doğumun stresini yaşayamayacağımı düşünüyorum..Hepimizin hakkında hayırlısı..

canım ben de sezeryan isteyenlerdenim etrafımdakiler böyle söyleyince beni eleştiriyorlar ama yine de hayırlısı çünkü ben alttan muayene yaptıramıyorum....

Ben daha önceden bi ebeğimi kaybettim mormal doğımla alındı bebeğim 4 gün felan hastanede yattım açılma olsun diye 4 gün acı çektim minicik yavrumu doğururken çok zorlandım şimdi allahım izin veririse oğlum kocaman olunca nasıl olucak diye o çatalaıkma korkusu var ölücrkmişim gibi geliyor dokyoruma bunu anlattım bana normal doğumu önerdi yapabiliceğimi söyledi ama ben koktuğumu felan söyledim doktorda sen bilirsin ama son an kadar ya bekleriz yaza doğum tarihi seçeriz dedi . Kinse anlamıyo beni aynı sen gibi çevredekiler mızırdıyo birazcık ama kinse kimsenin ne yaşadığını bilemez ...

canım bilimsel olarak bazı açıklamalar yaptı ama hani kemik duruşu vs diye bir sürü de itiraz oldu orda çünkü en son tavsiye etmiyoruz ama siz bilirsiniz dedi :)
anlamıyorum bu uzmanları kuzum yaa
Canım aslında 38 de alıyorlar hatta benim dr 39.da alıcam dedi,niye 37 de alıyor acep.. Biraz erken aslında..

kuzum karın içi zarım inceldiği için plaka kondu ve çok dikişli.sanırım bebeği çok bırakmak istemiyor.karın içim artan basıncı kaldırmaz diye düşünüyor olabilir.öncelikli hedefimiz 30.hafta,sonra 34 en son 37. hafta demişti doktorum

kuzum ben anlamıyorum.biri sezeryan oluyor diye normal doğum yapanların sancısımı artıyor.benim sezeryan dıiında seçeneğim yok olsada istemezdim.benim kuşum benim bebeğim benim doğumun kimseyi alakadar etmez
Ben daha önceden bi ebeğimi kaybettim mormal doğımla alındı bebeğim 4 gün felan hastanede yattım açılma olsun diye 4 gün acı çektim minicik yavrumu doğururken çok zorlandım şimdi allahım izin veririse oğlum kocaman olunca nasıl olucak diye o çatalaıkma korkusu var ölücrkmişim gibi geliyor dokyoruma bunu anlattım bana normal doğumu önerdi yapabiliceğimi söyledi ama ben koktuğumu felan söyledim doktorda sen bilirsin ama son an kadar ya bekleriz yaza doğum tarihi seçeriz dedi . Kinse anlamıyo beni aynı sen gibi çevredekiler mızırdıyo birazcık ama kinse kimsenin ne yaşadığını bilemez ...

bende normal doğum istemezdim kzuummm

kızlarrr bunlar kuzumun yeni cicileri......hepsi de kk dan cok cok düşünceli bitanecik arkadaşlarımdan:16::16::16:

bu diloş teyzemizden(böylesine) :54::16:

Eki Görüntüle 874898

bunlar Aslı teyzemizden(Donukpudra):54::16:

Eki Görüntüle 874899 Eki Görüntüle 874900

bu Tubi teyzemizin(amante03) bana yaptığı taç :54::16:

Eki Görüntüle 874904

bu da Gamze teyzemizin(solitarywoman) bana yaptığı taç :54::16:

Eki Görüntüle 874906

hepsine çok çok çok teşekkür ediyorum.iyiki varsınız canlarımmm:16::16::16::69::69::69::54::54::54:

Hepsi birbirinden güzel cicilerinizin çıtırım :16:

kızlar kafam bi milyon :) ben bafrada oturuyorum.hastanem 35-40 km uzakta.donanım olarak çok iyi olmasının yanında genel cerrahım,diyetisyenim ve onkoloğumun orada olması sebebiyle medicalpark samsun da jinekoloğum.çokda iyi bir doktor.bugün bafradaki özel hastane kampanya yapmış öğretmenlerden fark alınmayacak bu hafta diye.bende hazır bedavayken paşamı göreyim dedim.hastaneye gittim.hastane bana 2 km.doktor fena değil.benim hastanemde sezeryan yatak ücreti 1400 tutuyor.buradaki hastane 320.kafam allak bullak oldu.ne yapsam bilemedim

Hajım burdanda yazayım kılçıklık olsun :27:

Merhaba arkadaslar baya baya dogumlar konusulmaya baslanmıs hayırlısı olsun gercegı normal dogum ama ıste o sancı kısmı zorlukları nasıl muamma:((sezaryan da dogum anı konforlu ama sonrası uamma:((her ıkı turlu de zor galıba
bu arada bebısımıze yenı aldıklarımızı yukluyorum
Eki Görüntüle 875492 Eki Görüntüle 875488 Eki Görüntüle 875487 Eki Görüntüle 875493 Eki Görüntüle 875496 Eki Görüntüle 875495 Eki Görüntüle 875494 Eki Görüntüle 875489 Eki Görüntüle 875490 Eki Görüntüle 875491 Eki Görüntüle 875497

bu da 26+5 lik göbegimiz:))
Eki Görüntüle 875498

Göbüşe maşallah aldıklarınıza da güle güle kullanın diyorum canım.Bu arada üstündeki bluzun aynısı bende var :1:

anlamıyorum bu uzmanları kuzum yaa

kuzum karın içi zarım inceldiği için plaka kondu ve çok dikişli.sanırım bebeği çok bırakmak istemiyor.karın içim artan basıncı kaldırmaz diye düşünüyor olabilir.öncelikli hedefimiz 30.hafta,sonra 34 en son 37. hafta demişti doktorum

Bilmiyodum canım geçmiş olsun sağlıkla atlatırsınız inşallah durur inş kuzucuk

Günaydın hamişler nasılsınız bugün? Benim size bir sorum var karnım dünden beri taş gibi sanki patlıcak gibi hissediyorum sizde böyle bir durum var mı normal mi? Yoksa ben mi evham yapıyorum?

Back
X