cook tesekkur ederım daha guzellerı sızlerın olsun ıns bebeıslerımız saglıkla sıhhatle kullansınlar bebişin ismi ALYA olacak allah ızın verırse
Allah analı babalı büyütsün ALYA BEBEĞİ

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cook tesekkur ederım daha guzellerı sızlerın olsun ıns bebeıslerımız saglıkla sıhhatle kullansınlar bebişin ismi ALYA olacak allah ızın verırse
güzel bir isimmiş anlamı nedir güzelim? bu arada aldıklarında hayırlı uğurlu olusun![]()
Allah analı babalı büyütsün ALYA BEBEĞİ![]()
göğüs ucunuz deforme olursa kalkan sayesinde meme ucu açıkta kalacağı için hem hava alıyor, hem de sürdüğünüz krem üzerinde kalıyor peddeki gibi uçup gitmiyor.pedde aldım ben ama soyle dusun tahrıs olursa ped de ustune gelıp daha da tahrıs edebılır. bunda bosluk var hava alabılıyor surtunmeyı azaltıyor.benım de ılk gebelıgım ama duyumlarla alıyorum bıseyler ıste bakalım zamanı gelınce de denıycez:))
pc nin sarjını takmaya erınıyorum telden de buraya gırmek zor oluyor face bı takıldımkı sormayın kızlarrrr nasılsınız
Merhaba arkadaslar baya baya dogumlar konusulmaya baslanmıs hayırlısı olsun gercegı normal dogum ama ıste o sancı kısmı zorlukları nasıl muamma(sezaryan da dogum anı konforlu ama sonrası uamma
(her ıkı turlu de zor galıba
bu arada bebısımıze yenı aldıklarımızı yukluyorum
Eki Görüntüle 875492 Eki Görüntüle 875488 Eki Görüntüle 875487 Eki Görüntüle 875493 Eki Görüntüle 875496 Eki Görüntüle 875495 Eki Görüntüle 875494 Eki Görüntüle 875489 Eki Görüntüle 875490 Eki Görüntüle 875491 Eki Görüntüle 875497
bu da 26+5 lik göbegimiz:))
Eki Görüntüle 875498
canım sepetlerini çok beğendim nerden aldın
37. haftada alıcam dedi doktor lipim.hiç bir fikrim yok
Ben normal doğumdan çok korkuyorum sezeryan istiyorum . Ama hayırlısı ne olucağı belli olmaz bebeğim iyi olsunda her ikisinefe razıyız ..
benim yavrum geç geldi, bekle bekle gelmeyince sezeryan ile çıkarttık tatlışımı epidural oldum dr. operasyon sırasında, rahim taş gibi kaslar filan daha en az 1 hafta daha beklermiş içeride filan diye konuşuyordu.
ama bu sefer daha erken gelir gibi geliyor...hem daha önce geçirdiğim leep etkileyebilir, hemi de 2. ler daha erken gelebiliorlar die .
Hakkımızda hayırlısıı![]()
Canım çom boşboğazmış o dr..Allah korusun saçmalamış..öyle bişey olursaki Rabbim hiçbirimize yaşatmasın kanama vs oluyormuş..tatlım,37. haftada almayı düşünüyor doktorum.buradakine ilk kez gittim.ultrason ile iyice muayane etti.malum ben bebişin hareketlerini hissedemiyorum bunu söyledim.bana dediki oo bu çok ciddi bir durum o halde sen bebeğin öldüğünüde anlamassın.bir hoş oldum.ama o da eski bir doktor.hastane çok yakın ve benim hastaneme göre çok ucuz
Kimseyi takma canım ben de sezeryan olucam herkesin kendi bedeni kendi bebeği..ben alttan sayısız muayene oldum bi sürü çekin vs yapıldı ama normal doğumun stresini yaşayamayacağımı düşünüyorum..Hepimizin hakkında hayırlısı..canım ben de sezeryan isteyenlerdenim etrafımdakiler böyle söyleyince beni eleştiriyorlar ama yine de hayırlısı çünkü ben alttan muayene yaptıramıyorum....
canım ben de sezeryan isteyenlerdenim etrafımdakiler böyle söyleyince beni eleştiriyorlar ama yine de hayırlısı çünkü ben alttan muayene yaptıramıyorum....
anlamıyorum bu uzmanları kuzum yaacanım bilimsel olarak bazı açıklamalar yaptı ama hani kemik duruşu vs diye bir sürü de itiraz oldu orda çünkü en son tavsiye etmiyoruz ama siz bilirsiniz dedi :)
Canım aslında 38 de alıyorlar hatta benim dr 39.da alıcam dedi,niye 37 de alıyor acep.. Biraz erken aslında..
kuzum ben anlamıyorum.biri sezeryan oluyor diye normal doğum yapanların sancısımı artıyor.benim sezeryan dıiında seçeneğim yok olsada istemezdim.benim kuşum benim bebeğim benim doğumun kimseyi alakadar etmezcanım ben de sezeryan isteyenlerdenim etrafımdakiler böyle söyleyince beni eleştiriyorlar ama yine de hayırlısı çünkü ben alttan muayene yaptıramıyorum....
Ben daha önceden bi ebeğimi kaybettim mormal doğımla alındı bebeğim 4 gün felan hastanede yattım açılma olsun diye 4 gün acı çektim minicik yavrumu doğururken çok zorlandım şimdi allahım izin veririse oğlum kocaman olunca nasıl olucak diye o çatalaıkma korkusu var ölücrkmişim gibi geliyor dokyoruma bunu anlattım bana normal doğumu önerdi yapabiliceğimi söyledi ama ben koktuğumu felan söyledim doktorda sen bilirsin ama son an kadar ya bekleriz yaza doğum tarihi seçeriz dedi . Kinse anlamıyo beni aynı sen gibi çevredekiler mızırdıyo birazcık ama kinse kimsenin ne yaşadığını bilemez ...
kızlarrr bunlar kuzumun yeni cicileri......hepsi de kk dan cok cok düşünceli bitanecik arkadaşlarımdan
bu diloş teyzemizden(böylesine)
Eki Görüntüle 874898
bunlar Aslı teyzemizden(Donukpudra)
Eki Görüntüle 874899 Eki Görüntüle 874900
bu Tubi teyzemizin(amante03) bana yaptığı taç
Eki Görüntüle 874904
bu da Gamze teyzemizin(solitarywoman) bana yaptığı taç
Eki Görüntüle 874906
hepsine çok çok çok teşekkür ediyorum.iyiki varsınız canlarımmm![]()
kızlar kafam bi milyon :) ben bafrada oturuyorum.hastanem 35-40 km uzakta.donanım olarak çok iyi olmasının yanında genel cerrahım,diyetisyenim ve onkoloğumun orada olması sebebiyle medicalpark samsun da jinekoloğum.çokda iyi bir doktor.bugün bafradaki özel hastane kampanya yapmış öğretmenlerden fark alınmayacak bu hafta diye.bende hazır bedavayken paşamı göreyim dedim.hastaneye gittim.hastane bana 2 km.doktor fena değil.benim hastanemde sezeryan yatak ücreti 1400 tutuyor.buradaki hastane 320.kafam allak bullak oldu.ne yapsam bilemedim
Merhaba arkadaslar baya baya dogumlar konusulmaya baslanmıs hayırlısı olsun gercegı normal dogum ama ıste o sancı kısmı zorlukları nasıl muamma(sezaryan da dogum anı konforlu ama sonrası uamma
(her ıkı turlu de zor galıba
bu arada bebısımıze yenı aldıklarımızı yukluyorum
Eki Görüntüle 875492 Eki Görüntüle 875488 Eki Görüntüle 875487 Eki Görüntüle 875493 Eki Görüntüle 875496 Eki Görüntüle 875495 Eki Görüntüle 875494 Eki Görüntüle 875489 Eki Görüntüle 875490 Eki Görüntüle 875491 Eki Görüntüle 875497
bu da 26+5 lik göbegimiz:))
Eki Görüntüle 875498
anlamıyorum bu uzmanları kuzum yaa
kuzum karın içi zarım inceldiği için plaka kondu ve çok dikişli.sanırım bebeği çok bırakmak istemiyor.karın içim artan basıncı kaldırmaz diye düşünüyor olabilir.öncelikli hedefimiz 30.hafta,sonra 34 en son 37. hafta demişti doktorum
Günaydın 66 günümüz kalmış
dün kıyafetlerimizi yıkadık astık bir kısmını da renklileri kurutmaya atıp kuruttum
SPEEDY & BABY: EVİM MİS GİBİ KOKTU