ay alemsin,dediğin doğru ama normal doğum için iyi bi çalışma şekli
bugün benim tersinden başladı ve öyle gitti kızlar, umarım başıma iş gelmez

sabah nası uayndım giyindim hazırlandım bilmiyorum..evden çıkmadan da ilacımı içtim, o yarım bardak su yolda bana azap oldu bi çişşm geldi...kıvrandım durdum en sonunda servis şöförüne söyledim, otobandan gidiyoruz biz bi de ..durdurudm kamyoncu mekanınd opet vardı allahtan, ay girdik meğer o taşınmış ileri bi yere, of adam benim için girdi çıktı tekrar devam etti, taşınan yere gittik ben utandım

bi iki kız olur böyle sıkılma filan dio ama güldüler de sanki az bişi

ben giderken çoığunluk uyuyordu bi döndm tuvaletten herkes uyanmış ayyy rezilllk.
diğeri...eften ppüften bişey yüzünden abimle papaz oldum

ben kaşındım belki ama dolmuşum...o da 5 yıldır ayrı yaşadğı eşinden boşanıyor..kalktı bana ağzı açtını yumdu gözünü hep sen mi varsın hayatta, hep senin duyguların ben de çok kötüyüm filan laflar boy boy aldı yürüdü..ben ona daha da şarladım...sonra yöneticim kel alaka bi konuyu biz buna nası 6 gündür dönmedik gibisinden bana attı, cc de bütün ekip. meğer konu çözülmüş ama yanlış mesj atmışlar, zaten adam bana kıl kaç zamandır...hamileyim diye..gitmemem de az kaldı ya ...kötü kalp...

ben mevzuyu çözdüm ama...tutamadım kendimi masamda gözler doluverdi, ben de açık tenliyim ama hemen kızardım koştum tuvalete..ağla ağla..

abime ayrı, adama ayrı kızıorm...abimin güçlü olmayışına, dırdırıcı çenesine( bi erkeğe hiç yakıştırmam...) adamın kabalıklarına...
sonra bi çay içtim filan yerime döndüm ikisine de mail döşedim..abim neyse boşver dedi sadece sen beni anlamamışsın, sen beni üzdün ama sonuçta nasılsa üzülen sen oldun dedi...
adamdan ses yok, işin kötüsü işle ilgili mailler attım onlara da dönmedi.
neyse bana dönmese de olur, adam gibi davransın yeter...