2014 Şubat Anneleri

Eki Görüntüle 890568 Eki Görüntüle 890589 Eki Görüntüle 890590 Eki Görüntüle 890591 Eki Görüntüle 890592 Eki Görüntüle 890593 Eki Görüntüle 890594 kızlar bebeğime bişiler daha aldım . küveti kovası filesi maşrapası . alt açmamız nivea atta çantamız ve içindekiler. kadife tulum . iki tane alt . banyo havlusu çok yumuşak ve kaliteli bi ürün. tırnak makasımız . hepsine 180 verdim çokmu acaba kızlar ??

Fiyatları konusunda bir bilgim yok canım ama güle güle kullanın:)

hepsi çok güzel güle güle kullanın
nivea seti hangi siteden aldın e bebekte indirimdeydi 49,90 mıydı neydi oradanmı aldın
teşekkür ederim :)
yok tatlım miniçodan 55 liraya aldım gayet uygun geldi bana hem çanyası kocaman değil kullanışlı hoş hemde içindeki ürünler zaten okadar para eder . heps,ne 180 verdim pahalı değil dimi ?

ay alemsin,dediğin doğru ama normal doğum için iyi bi çalışma şekli :D

bugün benim tersinden başladı ve öyle gitti kızlar, umarım başıma iş gelmez :p
sabah nası uayndım giyindim hazırlandım bilmiyorum..evden çıkmadan da ilacımı içtim, o yarım bardak su yolda bana azap oldu bi çişşm geldi...kıvrandım durdum en sonunda servis şöförüne söyledim, otobandan gidiyoruz biz bi de ..durdurudm kamyoncu mekanınd opet vardı allahtan, ay girdik meğer o taşınmış ileri bi yere, of adam benim için girdi çıktı tekrar devam etti, taşınan yere gittik ben utandım:25: bi iki kız olur böyle sıkılma filan dio ama güldüler de sanki az bişi :p ben giderken çoığunluk uyuyordu bi döndm tuvaletten herkes uyanmış ayyy rezilllk.

diğeri...eften ppüften bişey yüzünden abimle papaz oldum :50: ben kaşındım belki ama dolmuşum...o da 5 yıldır ayrı yaşadğı eşinden boşanıyor..kalktı bana ağzı açtını yumdu gözünü hep sen mi varsın hayatta, hep senin duyguların ben de çok kötüyüm filan laflar boy boy aldı yürüdü..ben ona daha da şarladım...sonra yöneticim kel alaka bi konuyu biz buna nası 6 gündür dönmedik gibisinden bana attı, cc de bütün ekip. meğer konu çözülmüş ama yanlış mesj atmışlar, zaten adam bana kıl kaç zamandır...hamileyim diye..gitmemem de az kaldı ya ...kötü kalp...:47:
ben mevzuyu çözdüm ama...tutamadım kendimi masamda gözler doluverdi, ben de açık tenliyim ama hemen kızardım koştum tuvalete..ağla ağla..:43:
abime ayrı, adama ayrı kızıorm...abimin güçlü olmayışına, dırdırıcı çenesine( bi erkeğe hiç yakıştırmam...) adamın kabalıklarına...
sonra bi çay içtim filan yerime döndüm ikisine de mail döşedim..abim neyse boşver dedi sadece sen beni anlamamışsın, sen beni üzdün ama sonuçta nasılsa üzülen sen oldun dedi...
adamdan ses yok, işin kötüsü işle ilgili mailler attım onlara da dönmedi.
neyse bana dönmese de olur, adam gibi davransın yeter...

sunnycim,

sıkılmışsın bugün biraz. abin için hayırlısı, o da gergin belli ki, sen de gergindin, kardeşler arasında geçenler en nihayetinde tatlıya bağlanıyor da, müdürün hakikaten tırt adammış.
benimki de ne tırtlıklar yaptı. ben bir ara "hamilelerin günde 7.5 saat çalışmasıyla ilgili yönetmeliği" kendisine gösterince "istersen hiç gelme" dedi, gelmediğim günlerde işlerin nasıl yürü(me)diğini görecekler inşallah. çünkü yerime çalışacak olan kişi oldukça kapasitesiz, sallapati ve iş bilmez.zaten arkadaşlar şimdiden söylüyor "sen gidince portföyün hali duman" diye.
ben diyet yaptığım için öğlen yemeğimi evden getiriyorum, geçen asansörde elimdeki çantayı ve yemekleri gördü "bunların hepsini sen mi yiyeceksin?" diye sordu. ben 8 aylık hamile halimle sadece 7 kilo aldım ama kendisi neredeyse kapılardan geçemeyecek durumda:)
bir de benim şu en son olan ünvanımın verilmemesi mevzusunda yine personelini savunamadı. nereden bakarsan bak tırt yani:))

teşekkür ederim :)
yok tatlım miniçodan 55 liraya aldım gayet uygun geldi bana hem çanyası kocaman değil kullanışlı hoş hemde içindeki ürünler zaten okadar para eder . heps,ne 180 verdim pahalı değil dimi ?

pahalı değil herhalde ben çok alışveriş yapmadım yanı bu tarz yapmadım evde çoğu malzememiz olduğu için bu senin aldıklarından hiç birini almadım mesela o yüzden fiyat konusunda bilgim yok
fakat önemli olan senin içine sinmesi almışsın zaten boşver fiyatını falan

Eki Görüntüle 890568 Eki Görüntüle 890589 Eki Görüntüle 890590 Eki Görüntüle 890591 Eki Görüntüle 890592 Eki Görüntüle 890593 Eki Görüntüle 890594 kızlar bebeğime bişiler daha aldım . küveti kovası filesi maşrapası . alt açmamız nivea atta çantamız ve içindekiler. kadife tulum . iki tane alt . banyo havlusu çok yumuşak ve kaliteli bi ürün. tırnak makasımız . hepsine 180 verdim çokmu acaba kızlar ??

hepsi çok tatlı canım,
filli havlunun pembişinden de biz aldık:) ben içeriğine bakınca % 80 cotton % 20 viskon gibi bir şey yazıyordu, ben de "acaba % 100 cotton mu olmalıydı, iade mi etsek ki?" diye düşünmüştüm ama eşim "çok tatlı bu havlu vermeyelim" diyince vazgeçtik. küvetin de kullanışlı, hepsini güle güle güzel günlerde kullanın canım...

çok geçmiş olsun canım uyuz oluyorum böyle doktora ya insan adam gibi bilgi vermezmi, ağızlarına kira istiyorlar vallahi,
neyse sen yat dinlen bence
şu yasak bu yasak falan demedimi peki ?
birde sen nerde çalışıyordun

saol canım ya aslında dr.um iyidir yani konuşkandır ama sanırım sabah sabah ilk baktıgı hasta olunca canı konusmak istemedi.. ciddi bir durum olsa zaten söylerdi diye düşündüm bende:) şuan yatıyorum..ankaradayım kamuda çalışıyorum buarada... işleri arkada bırakmanın mutluluğunu yaşıyorum her ne kadar biraz erken de olsa sınırlarımı zorlamaya başlamıştı artık...

geçmiş olsun canım sancıların nerelerinde
benim kasıklarımda , belimde , kuyruk sokumumda , karnımda bir sertleşip bir geçen garip ağrılarım var
ama doktorum doğum sancıları demesine çok önemsemiyor.
sonunda doğum sancısını ayırt edemicem diyorum :29::29:
canımcım sancılarım sağ üst karın bölgemde başlıyo şiddetlendiğinde sırtımda da oluyo.. ama kasıklarımda birşey yok.. sertleşme de oluyor ağrı olan bölgede.. dün servise yürürken giren ağrı nefesimi kesmişti resmen..şuan iyiyim ayakta kalınca başlıyo yine..

Hayırlısı olsun canım. Doğum iznine ilk çıkanlardan biri de sen oldun. Gözün aydın. Darıusı başımıza :1:

en hayırlı ve sağlıklı olan zamanda olsun inş :3:

merhaba canım,
rahim boyunun normal olması sevindirici, o çok önemli bir gösterge çünkü. ben nst sonucunu merak ettim aslında, acaba sancı çıktı mı, çıkmadı mı orada? sana pek açıklama yapılmamış dediğin gibi. neyse bir sonraki kontrole kadar güzelce dinlenirsin, kafandaki soruları da doktorunla paylaşırsın.
her işte bir hayır vardır, belki de çalışmaman daha hayırlı olacak. ben de inşallah bir aksilik olmazsa 34. haftayı tamamlayıp aralık sonu izne çıkmayı düşünüyorum. evimde çok daha rahatım ben, inan psikolojim düzeliyor. bir de gebelik diyabeti çıkmıştı bende, işyerinin stresi şekerimi yükseltiyor, sağlığım daha önemli.
sen de böyle düşün, hep iyi düşün canım olur mu?

canım nstde sancı çıkmış ama sanırım çok önemsenecek kaar fazla bulmadı dr... yani 20nin üzerinde olanlar dikkate alınıyormus..benim çizelgemde gördüğüm 20 nin üzerinde olan kısımlar var ama 40a yakın olanlar mesela geneli daha düşük yani ben kendimce oyle yorumladım:1:
zaten haftaya bi daha randevum var artık orda sorarım kafama takılanları.. aslında izne ayrılıp doğumdan önce dinlenecek vakit kalması da önemli.. bi arkadas 37de izne ayrılıp ertesi gün doğum yapmıştı.. baya zor oldu demişti...hayırlısı artık napalım evde oturup gün sayıcaz:16:

saol canım ya aslında dr.um iyidir yani konuşkandır ama sanırım sabah sabah ilk baktıgı hasta olunca canı konusmak istemedi.. ciddi bir durum olsa zaten söylerdi diye düşündüm bende:) şuan yatıyorum..ankaradayım kamuda çalışıyorum buarada... işleri arkada bırakmanın mutluluğunu yaşıyorum her ne kadar biraz erken de olsa sınırlarımı zorlamaya başlamıştı artık...

canımcım sancılarım sağ üst karın bölgemde başlıyo şiddetlendiğinde sırtımda da oluyo.. ama kasıklarımda birşey yok.. sertleşme de oluyor ağrı olan bölgede.. dün servise yürürken giren ağrı nefesimi kesmişti resmen..şuan iyiyim ayakta kalınca başlıyo yine..

Hayırlısı olsun canım. Doğum iznine ilk çıkanlardan biri de sen oldun. Gözün aydın. Darıusı başımıza :1:

en hayırlı ve sağlıklı olan zamanda olsun inş :3:

anladım canım yat dinlen o zaman inşallah geçer rahatlarsın sende birazcık.

rappor aldım ama çalışmaya devam ay sonuna kadar

çiş olayı harbi kötü olmuş bende sabah fenalaştım tramvayda

canım sıkma sen canını stessiz gebe stressiz az ağlayan bebe doğrur :34::34:

sunnycim,

sıkılmışsın bugün biraz. abin için hayırlısı, o da gergin belli ki, sen de gergindin, kardeşler arasında geçenler en nihayetinde tatlıya bağlanıyor da, müdürün hakikaten tırt adammış.
benimki de ne tırtlıklar yaptı. ben bir ara "hamilelerin günde 7.5 saat çalışmasıyla ilgili yönetmeliği" kendisine gösterince "istersen hiç gelme" dedi, gelmediğim günlerde işlerin nasıl yürü(me)diğini görecekler inşallah. çünkü yerime çalışacak olan kişi oldukça kapasitesiz, sallapati ve iş bilmez.zaten arkadaşlar şimdiden söylüyor "sen gidince portföyün hali duman" diye.
ben diyet yaptığım için öğlen yemeğimi evden getiriyorum, geçen asansörde elimdeki çantayı ve yemekleri gördü "bunların hepsini sen mi yiyeceksin?" diye sordu. ben 8 aylık hamile halimle sadece 7 kilo aldım ama kendisi neredeyse kapılardan geçemeyecek durumda:)
bir de benim şu en son olan ünvanımın verilmemesi mevzusunda yine personelini savunamadı. nereden bakarsan bak tırt yani:))

valla müdürlerimiz birebir aynı zihniyette benimkide diyebilirdi öyle bi laf. erkek benimkisi, senin?
hiç bi işimi takdir etmez, neyseki onun üzerine birisi geldi de o beni gördü...benim de beklediğim ünvansızz bi terfi vardı kademe içi, onda yeni gelen yaptı istediğimi performansımı beğenip, öteki onca sene gagalamaktan başka birşey yapmadı..böyle zamanlarda iyice ortaya çıkıyor..benimkide hiç personelini korumaz, kariyeriymiş ilgilenmez, hasta mı olmuş ...hatır sormaz...tırt ötesi zaten kendisinin hiç arkadaşı da yok, şaşırmamalı..

dietin konsunda seni tebrik ediyorum cnm :nazar: ben kusmalardan ötürü kilao almadım, daha doğrusu şu an toplamda 4 kilo almış durumdayım! ama benim özel iradem değil :) belki bende başta vermesem bi 10 kg. almış olurdum şimdiye..

iyi akşamlar anneler nasılsınız bugün benim için zorlu geçiyor karnımda bi sertleşme var sanki bebiş sıkışıyor sağ yanıma top gibi sonra bi ağrı sırtımda da hafif bi ağrı var zaten rahatsız gibiyim yarın okula gitmemeyi bile düşünüyorum

Sanirim daha once yazdim arkadaslar ama bu cok csnimi sikan bir konu. Benim bebegim 2hafta geriden geliyor. İnternette arastirdigimda kotu seyler okudum canim sikildi. Benimle ayni durumda olan varmi. Dr 1haftasi gec yumurtlamadan olabilir dedi.

iyi akşamlar anneler nasılsınız bugün benim için zorlu geçiyor karnımda bi sertleşme var sanki bebiş sıkışıyor sağ yanıma top gibi sonra bi ağrı sırtımda da hafif bi ağrı var zaten rahatsız gibiyim yarın okula gitmemeyi bile düşünüyorum

bugün bende senle aynı durumdayım! bugün çok oldu benimde, ve hissettiğim senle aynı, bana da karnımdan çıkacak gibi geliyor. sımsıkı kasılıyor..artarsa dr. a msj atarım...o da acile git diyebilir, nst için filan.

aynısını bende düşündüm yarın konusunda işe gidip gitmeme..kar da yağacak zaten ama..öyle keyfi gelmememzlikde yapmak istemiorm..şu saçma durumlar varken

ben sıkıldım bugün sıktım kendimi ondan oldu belkide diorum, sende oldu mu öyle birşey?

Bende 26 hafta 2 gunluk hamileyim:)Bugun hastane cantami hazirlamaya basladim eksiklerimi aldikca koyucam cantaya.Cok heyecanliyim henuz ilk gebeligim:)Birde buaralar yalanci dogum sancilarida basladi doguma yaklastigimi hissettikce cok heyecanlaniyorum.Rabbim hepimize bebeklerimizi hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah...

anladım canım yat dinlen o zaman inşallah geçer rahatlarsın sende birazcık.

rappor aldım ama çalışmaya devam ay sonuna kadar

Meraba canım bende ankarada kamudayım... tanışalım.. sende face de var mısın

valla müdürlerimiz birebir aynı zihniyette benimkide diyebilirdi öyle bi laf. erkek benimkisi, senin?
hiç bi işimi takdir etmez, neyseki onun üzerine birisi geldi de o beni gördü...benim de beklediğim ünvansızz bi terfi vardı kademe içi, onda yeni gelen yaptı istediğimi performansımı beğenip, öteki onca sene gagalamaktan başka birşey yapmadı..böyle zamanlarda iyice ortaya çıkıyor..benimkide hiç personelini korumaz, kariyeriymiş ilgilenmez, hasta mı olmuş ...hatır sormaz...tırt ötesi zaten kendisinin hiç arkadaşı da yok, şaşırmamalı..

dietin konsunda seni tebrik ediyorum cnm :nazar: ben kusmalardan ötürü kilao almadım, daha doğrusu şu an toplamda 4 kilo almış durumdayım! ama benim özel iradem değil :) belki bende başta vermesem bi 10 kg. almış olurdum şimdiye..

evet erkek tatlım:) gerçi kadın da vardı bir ara, müdür değil ama benim bir üstüm, o iyice berbattı, hırsından kudururdu:) ben balayındayken beni izinden çağırmaya kalkmıştı da, ben "otel masraflarını ödetirim" diye tehdit edince bir b.k yiyemedi :)
bir de eski müdür çoook daha fenaydı, o da erkekti, şubedekiler stresten hamile kalamıyordu o derece...neyse o defoldu gitti de millet patır patır hamile kaldı:)

sunnycim bir sey sorucam sana, sezaryen olduğunda örneğin 39. haftada doğum yaptın diyelim, 1 haftan yanıyor mu, doğum sonrasına aktarılıyor mu canım, bilgin var mı?

meraba şubat anneleri...ben de mart ayı anne adayıyım...size bi sorum olucak mart annelerine de sordum ama pek yaşayan yok sanırım orda...bikaç gündür çatı kemiğimde ağrı var ve bugün de artmış durumda...doktora sorduk telefonda normal olduğunu söyledi...kemiklerin arası açılıyomuş doğuma hazırlık için...ama benim içim rahatlamadı bi türlü...bi de mart annelerinde de yaşayan olmayınca panikledim...bernim gibi bu ağrıyı yaşayan var mı aranızda acaba ?

bugün bende senle aynı durumdayım! bugün çok oldu benimde, ve hissettiğim senle aynı, bana da karnımdan çıkacak gibi geliyor. sımsıkı kasılıyor..artarsa dr. a msj atarım...o da acile git diyebilir, nst için filan.

aynısını bende düşündüm yarın konusunda işe gidip gitmeme..kar da yağacak zaten ama..öyle keyfi gelmememzlikde yapmak istemiorm..şu saçma durumlar varken

ben sıkıldım bugün sıktım kendimi ondan oldu belkide diorum, sende oldu mu öyle birşey?

2 gündür uyuyamıyorum canım ben acaba yorgunluktan mı dedim şimdi geçiyo gibi sıkışma ama bilemiyorum ki belki de bu dönemde normaldir ayrıca gitmememiz keyfi değil ki sıkıntı yaşamasak neyse ama ağrıolunca ders de verimli geçmiyor ki

hepinizi öpüyorum kızlarrrr bunu demek için geldiydim:)) çalışmaya başladım artık yorgunluktan bitap düşmüş durumdayım ara ara uğruyorum mesajları okuyup yazmadan çıkıyorum ve hepinizle benzer sıkıntılar bende de var yani sırt bel ağrıları gece yatamama...bazen vajinal batma...yani anlayacağınız buna da şükür diyorum ve hergünüm acaba bugün nolcak korkusuyla geçiyor çünkü erken doğurmak istemiyorum:(

başka bebek şekeri kapı süsü veya benzer bişi yapan yokmu ya ?????????
resim atında bakalım
hangi sayfada bilmiyorum ama ben resim attım hazır bebek şekerimi ama sen görmedin galiba:(

amma şey muhabbeti yapasımız varmış nerden dedim doktor yasakaldı bize diye :52::52: yasakalr çiğnenmek içinmiş:kkk: yasakalyınca cazip gelmeye başladı birden:1:
maşallah laurana dan el mi aldın ne herkesi coşturdun tabiki gençsiniz,topiğin en yaşlısı olarak bir bebek yaptık bir de sonrasın da bir kerecik oldu hatırlamıyorum bile ne zamandı,durum vahim.

Sanirim daha once yazdim arkadaslar ama bu cok csnimi sikan bir konu. Benim bebegim 2hafta geriden geliyor. İnternette arastirdigimda kotu seyler okudum canim sikildi. Benimle ayni durumda olan varmi. Dr 1haftasi gec yumurtlamadan olabilir dedi.
ikinci hamileliğimde bebek sonlara doğru kilo alamıyordu,suyum sürekli azaldığı içindi,hatta ultrasyonda 2600 iken aynı gün sezeryan oldum 2300gr dı.senin durumun nedir bilemeceğim ama,benim su azlığındandı gelişme geriliği,dr.beklemeye gerek yok dışarda daha iyi beslenir demişti.senin ki geç döllenme de olmuş olabilir,birde ultrasyonda bebeğe giden kan akışına bakıyorlar bir sorun olsa söyler dr un.

sunnycim bir sey sorucam sana, sezaryen olduğunda örneğin 39. haftada doğum yaptın diyelim, 1 haftan yanıyor mu, doğum sonrasına aktarılıyor mu canım, bilgin var mı?
bunu bende merak ediyorum,malum yasa değişti.şimdi benim dr.um 20-21 ocak gibi gün verdi,1,5 hft yanıyor mu,sonraya mı aktarılıyor ???

Back
X