2014 Şubat Anneleri

ben borcama değil de çelik tencereye yapıyorum acaba ondan mı ki :26: bi de sen kapağını kapatarak mı yapıyosun yoksa üstüne havlu koyarak mı? :26:

Canım borcamın kapağını kapatıyorum, üzerinede yoğurt mayalamak için yaptığım polar bir sofra bezi gibi bişey var, onu örtüyorum.
Herkese selamlar :16::16::16:

Biz geldik kontrolümüzden.Öncelikle kızım çok iyi maşallah.Şu an 12 gün ilerden gidiyor.Normalde 30+0 haftamız ama ultrasonda 31+5 çıkıyor.1800 gr 42 cm olmuşuz.Suyum hala fazla ama :31::31::31: İdrar yollarındaki enfeksiyonda gitmiş doktor iyi olduğunu söyledi bol bol su içip haftaya tekrar kontrole gidicem... Bir kaç gündür sancım vardı nst ye gircektim ama eşim okula geç kalıcaktı giremedim :31::31::31:

Bu arada giderken arabayla karda kaydık :18::18::18: Köprü vardı buz tutmuş eşim hesap edemedi kaymaya başladık kendi etrafımızda bir tur attık. Hani derler ya film şeridi gibi geçti herşey gözümün önünden aynen öyle oldu...Çok korktum verilmiş sadakamız varmış :18::18::18:

Oyy çok çok geçmiş olsun. Bebişkoya da maşallah ..

*
Gayet hoş görünüyorlar siz mi yapıyorsunuz? 50-60 tanesini ne kadara yaparsınız? Henüz hastanede ne dağıtacağım konusunda karar veremedim de

biz kontrolden geldik kızlar,

doktorumuz her bir şeyimize baktı, suyum, bebeğin gelişimi, her şey yolunda maşallah. 32. hafta çalışabilir raporumu da aldım. doktorumuz cinsel hayatı artık bir süreliğine bitirmemizi öğütledi. zaten karnım iyice büyüdüğü için pek rahat deildim. sağ kalçamdaki ağrı da bebeğin başının aşağıda ve sağ tarafta olmasından kaynaklanıyormuş. bunun için magnorm adlı magnezyum desteğini verdi.
bizim prenses yüzünü göstermedi bu sefer. neyse sağlığımız yerinde olsun da...

sezaryen mi normal mi konusunu tekrar sordum, doktor sebeplerini açıklayarak neden sezaryen olması gerektiğini anlattı. aile dostumuz olan başka bir doktora da danıştık biz, o da sezaryen diyor. eğer o şekilde olursa 3 şubat görünüyor doğum tarihi.

bizden haberler şimdilik bu kadar kızlar, 2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var bakalım, o gün de muhtemelen çalışamaz raporunu alıp artık izne ayrılıcam kısmetse...

Herkese merhaba,
Ne kadar güzel görüş günü olanlar var. Güzel haberler gelmeye başlamış bile. Biz de haftaya gideceğiz, 25.inde. Özledim valla kızımı:) merak da ediyorum ne kadar büyüdü diye:)

Bbilimcim çok güzel olmuş kapı süsün, ellerine sağlık. Elbiseye de bayıldım. Güzel günlerde kullanın inşallah.

kızlar size söylemeyi unuttum,
cumartesi günü endokrin uzmanında randevumuz vardı, aç gittim kan alınacak diye,
doktor kan şekeri ölçüm defterine bakınca sonuçların çok iyi olduğunu kan almaya gerek olmadığını söyledi, sırtımı ve göğsümü dinledi, kilomu ölçtü, tansiyonuma bakıldı, 12-7 çıktı tansiyon. 1 ay sonrasına randevu verdi. ben de sevindim tabi...
Gözün aydın cnım çok sevindim.

Herkese selamlar :16::16::16:

Biz geldik kontrolümüzden.Öncelikle kızım çok iyi maşallah.Şu an 12 gün ilerden gidiyor.Normalde 30+0 haftamız ama ultrasonda 31+5 çıkıyor.1800 gr 42 cm olmuşuz.Suyum hala fazla ama :31::31::31: İdrar yollarındaki enfeksiyonda gitmiş doktor iyi olduğunu söyledi bol bol su içip haftaya tekrar kontrole gidicem... Bir kaç gündür sancım vardı nst ye gircektim ama eşim okula geç kalıcaktı giremedim :31::31::31:

Bu arada giderken arabayla karda kaydık :18::18::18: Köprü vardı buz tutmuş eşim hesap edemedi kaymaya başladık kendi etrafımızda bir tur attık. Hani derler ya film şeridi gibi geçti herşey gözümün önünden aynen öyle oldu...Çok korktum verilmiş sadakamız varmış :18::18::18:

Öncelikle geçmiş olsun canım. Ucuz atlatmışsınız. Sonra da tabii ki maşallah bebişine:)

doktorumuz her bir şeyimize baktı, suyum, bebeğin gelişimi, her şey yolunda maşallah. 32. hafta çalışabilir raporumu da aldım. doktorumuz cinsel hayatı artık bir süreliğine bitirmemizi öğütledi. zaten karnım iyice büyüdüğü için pek rahat deildim. sağ kalçamdaki ağrı da bebeğin başının aşağıda ve sağ tarafta olmasından kaynaklanıyormuş. bunun için magnorm adlı magnezyum desteğini verdi.

sezaryen mi normal mi konusunu tekrar sordum, doktor sebeplerini açıklayarak neden sezaryen olması gerektiğini anlattı. aile dostumuz olan başka bir doktora da danıştık biz, o da sezaryen diyor. eğer o şekilde olursa 3 şubat görünüyor doğum tarihi.

bizden haberler şimdilik bu kadar kızlar, 2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var bakalım, o gün de muhtemelen çalışamaz raporunu alıp artık izne ayrılıcam kısmetse...

Her şeyin yolunda olmasına sevindim canım. Şekerden dolayı mı sezaryen dedi? Ne gibi sebepler sundu?

Maşallah sana ve kuzucuğuna lip... Sezeryan olursun guzum riske atmaktansa hem kendini hem kızını...:16::16::16:

Biz geldikkk..:3:maşallah her sey yolunda kizlar.suyu,esi her sey iyi dedi...kızım 2180 gr olmus.bastan popoya 32 cm:nazar::16:bu kez foto alamadık. Totosunu dönmüş ayaklariyla yüzünü kapamisti cadi:9:nasil rahat ediyosa ole yatiyo.keyfi yerinde dedi dr.calisabilir raporumu da aldim.bi daha ki görüş de bi ay sonra:31:
Esim dogum fiyatini sormus.ben sezeryan dusunuyorum diye sadece onu sormus.800 demisler 45 tl dw bi gunluk ozel oda fiyati. 845 tl yani.

Bu arada doktorum nornal dogumdan yana.uzaklasmayin bu kadar normal dogumdan dedi.tabi kimseyi zorlayamam ama iyileşme sureci daha kisa dedi. Bi ay sonra tekrar konusuruz bu konuyu dedi.

Ayrica sirt ustu yatmak yasak. Sag yada sol.ozellikle sola yat dedi.bizden haberler boyle:16:

Son düzenleme:
lipcigim herseyin yolunda olmasina cok sevindim demek sezeryan olursa 3 subat gelicek bebis
sezeryan olmasi gerekir dediginde baska ne gibi sebepler soyledi anlat bakalim benimde belki sezeryan olur sekerden dolayi

bizden haberler şimdilik bu kadar kızlar, 2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var bakalım, o gün de muhtemelen çalışamaz raporunu alıp artık izne ayrılıcam kısmetse...[/QUOT3

Allah nazardan saklasın,,,

doktorumuz her bir şeyimize baktı, suyum, bebeğin gelişimi, her şey yolunda maşallah. 32. Hafta çalışabilir raporumu da aldım. Doktorumuz cinsel hayatı artık bir süreliğine bitirmemizi öğütledi. Zaten karnım iyice büyüdüğü için pek rahat deildim. Sağ kalçamdaki ağrı da bebeğin başının aşağıda ve sağ tarafta olmasından kaynaklanıyormuş. Bunun için magnorm adlı magnezyum desteğini verdi.
Bizim prenses yüzünü göstermedi bu sefer. Neyse sağlığımız yerinde olsun da...

Sezaryen mi normal mi konusunu tekrar sordum, doktor sebeplerini açıklayarak neden sezaryen olması gerektiğini anlattı. Aile dostumuz olan başka bir doktora da danıştık biz, o da sezaryen diyor. Eğer o şekilde olursa 3 şubat görünüyor doğum tarihi.

Bizden haberler şimdilik bu kadar kızlar, 2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var bakalım, o gün de muhtemelen çalışamaz raporunu alıp artık izne ayrılıcam kısmetse...
gözünüz aydın iyi haberlerinize sevindim kızlar, neden sezeryan olmalıymış peki ?

biz geldikkk..:3:maşallah her sey yolunda kizlar.suyu,esi her sey iyi dedi...kızım 2180 gr olmus.bastan popoya 32 cm:nazar::16:bu kez foto alamadık. Totosunu dönmüş ayaklariyla yüzünü kapamisti cadi:9:nasil rahat ediyosa ole yatiyo.keyfi yerinde dedi dr.calisabilir raporumu da aldim.bi daha ki görüş de bi ay sonra:31:
Esim dogum fiyatini sormus.ben sezeryan dusunuyorum diye sadece onu sormus.800 demisler 45 tl dw bi gunluk ozel oda fiyati. 845 tl yani.

Bu arada doktorum nornal dogumdan yana.uzaklasmayin bu kadar normal dogumdan dedi.tabi kimseyi zorlayamam ama iyileşme sureci daha kisa dedi. Bi ay sonra tekrar konusuruz bu konuyu dedi.

Ayrica sirt ustu yatmak yasak. Sag yada sol.ozellikle sola yat dedi.bizden haberler boyle:16:

kızınada maşallah tatlım doğum fiyatıda iyimiş çok değil

lipcigim herseyin yolunda olmasina cok sevindim demek sezeryan olursa 3 subat gelicek bebis
sezeryan olmasi gerekir dediginde baska ne gibi sebepler soyledi anlat bakalim benimde belki sezeryan olur sekerden dolayi

canım selam,

çok sağol, artık 2 haftada bir gidiyorum ben, sizin orada belki daha az bakılıyordur. avrupa'da ultrasona çok girilmiyor diye biliyorum. ben zannediyordum ki "bebek büyük olursa normal doğumda sıkıntı yaratır". ama ben diyete devam ettiğim için çok büyük olmayacak bebek, zaten amaç glikoz seviyesini düşürüp, iri bebek olmasını engellemek.

bu yüzden bugün doktoruma açık açık sordum, o da belli ki beni korkutmamak için daha önce söylememiş ama diyabetli gebelerin normal doğum esnasında salgılanan bir takım hormonlardan bebeğin etkilenerek sıkıntıya girebileceğini ve Allah korusun ani ve sebebi açıklanamayan sonuçlara yol açabileceğini söyledi, daha önce bir hastasının başına gelmiş. ama tabi bu benim doktorumun görüşü, kimseyi etkilemek istemem. gebelik diyabetiyle çok sağlıklı normal doğum yapan kişiler de var. Allahım hayırlı yazgılar yazmış olsun hepimize ve bebeklerimize...

Biz geldikkk..:3:maşallah her sey yolunda kizlar.suyu,esi her sey iyi dedi...kızım 2180 gr olmus.bastan popoya 32 cm:nazar::16:bu kez foto alamadık. Totosunu dönmüş ayaklariyla yüzünü kapamisti cadi:9:nasil rahat ediyosa ole yatiyo.keyfi yerinde dedi dr.calisabilir raporumu da aldim.bi daha ki görüş de bi ay sonra:31:

Canim herseyin iyi olmasina cok sevindim yesin teyzesi onu masallah büyükmüsss:nazar:

maşallah Jackim, Allahım tamamına erdirsin inşallah hepimizi, sağlıkla mutlulukla...

aynı sola yatma olayını bana da dedi, zaten aylardır sola yatıyorum, çürüdü sol tarafım:))
bizim hastanede de normal ya da sezaryen fark etmiyor 1.500 TL imiş

Lipcim canim senin gözünde aydin hersey yolundaymis demekki sezaryan olucaksin..hadi hayirlisi.

sağol güzelim,

ben planlı sezaryene karşıydım çünkü normal doğumdan korkmuyordum ama şu an doktorumuzun görüşü ve gidişat sezaryen olacak gibi. yine de Allah bilir tabi ne olacağını, sağlıkla dünyaya getirelim de hepimiz...

Back
X