2014 Şubat Anneleri

antalyalı biri çıktı çok şükür:)

hoşgeldin:)

ben de antalya'dayım, Allah hepimize sağlıklı doğumlar, sağlıklı yavrular nasip etsin

Âaaaaa nasi antalyali yok ask olsun bende varim öncede söylemistim :) neler yapiorsjnuz dr lariniz kim ve nerede dogum yapicaksiniz paylasalim

selam sunny,
hayırlısı olsun hakkında, benim durumum da çok farklı değil, bir çoğumuz bir şeylerden vazgeçicez galiba...iş durumumla ilgili olarak aynı şubeye dönmem mümkün görünmüyor, bir taraftan ben de istemiyorum zaten artık fenalık geldi 6.5 yıldır buradayım. buranın tek avantajı evime çok yakın olmasıydı, arabayla 5 dk. sürüyor. çocuk doğduktan sonra çok iyi olacaktı emzirme açısından ama gel gör ki huzur yok. ya doğum izninden sonra sonra kendime daha rahat bir iş bulucam, ya da aynı bankada rahat bir yer bulucam, bilmiyorum her şey flu şu anda. tek bildiğim ücretli doğum izni sonrası 6 ay ücretsiz izin alacağım ondan sonrasını hiç mi hiç bilmiyorum. Allah'tan dileğim yavrularımız kısmetiyle gelsin de bize hayırlı kapılar açılsın...çalışmadan olmuyor çünkü, emekliliği haketmemiz lazım

hayırlısı cnm, benidme durumum aynı flu...eve yakın oluşu çok iyi bi avantajmış cnm ya, sonra onu mumla arama..doğum sonrası belki kadro değişir birşey olur, o huzurunu bozanlar gitmiş olur belli mi olur...hakkımızda hayırlısı cidden, ama hak yiyenler, kötülük yapanlar er ya da geç layığını buluyor bunu görüyoruz her şekilde..

bu arada benim minnoşu babası dr. a götürdü, kızın hem boğazınde enfeksiyon olmuş hem de öksürük bronşlara inmiş, yine bebekliğindeki gibi bronşiyolit olmuş :( şimdi hastanedeler, nebüzilatör veriyorlar yavruma üühühü ben antibiyotik içirmedim die zafer kazanmışcaszına sevinirken, çocuğıun durum ilerlemiş çok moralim bozuldu ya...ama hep gece kötü oldu, götürüğdümüz nöbetçi dr.lar bişeysi yok dediler.
kendi dr. u da senelik izindeydi şansımıza, of neyse inşallah çabucak iyileşir..

Aralik anneleri bebislerine kavusmaya devam ediyor sira ocak annelerinde ehh bizde dort gozle bekliyoruz miniklerimizi:49::emir_bebek:

Kızlar doktordan gelfik demin yanlış topiğe yazmışım . 42 cm boyu 1600 kilosu tam 30 haftalık olduk maşallah diyin ..

aspendos tarafındayız canım, sen ne taraftasın? alışveriş işlerini bitirdin mi? bizim kıyafetler bitti de bebek bakım malzemeleri, bebek arabası,puset, süt pompası, beşik gibi büyük eşyalar kaldı.
doktorun kim? benimki anadolu hst. erhan muluk.

Dedemandayım bende yakın sayılırız:) alışveriş de kıyafet işi ve beşik tamam bebek arabası puset ve bakım malzemeleri kaldı onlara da az önce shemallde baktım sen nerden almayı düşünüosun baktığın bi yer var mı?

Mehmet simsek doktorum o hastaneye bagli calismiyor muaynanesine gidiyorum hastane olarakta memoriali sectik

İsimix slm benm doktorum medstar hastanesinde gökbay bey yıldız mahallesindeki hastanede yapıcam dedemanda oturuyorum ama :) sen naptırdı halletşn mi alışveriş işlerini benm ilk bebeğim ve çok heyecanlıyım annem yanımda Allah'tan da o frenlio gereksiz şeyleri almamdan:)

İsimix slm benm doktorum medstar hastanesinde gökbay bey yıldız mahallesindeki hastanede yapıcam dedemanda oturuyorum ama :) sen naptırdı halletşn mi alışveriş işlerini benm ilk bebeğim ve çok heyecanlıyım annem yanımda Allah'tan da o frenlio gereksiz şeyleri almamdan:)

Bizimde ilk bebegimiz canim sorma gördüğümüze saldiriyoruz :) isler bitti sayilir benim alisveris olarak kiyafetleri tamam odasi hazir (yatak odam büyük diye yanimiza yaptik odasini) park yatagi hazir bi bebek arabamiz kadi bakim malzemeleri hazir. Dünde annem geldi yikadik ütüledi yerlesti kiyafetlerimiz bide paşam gelirse missssss :) benim oglum olucak nasipse. Sen neler yaptin yas kac benm 25 kizmi melegin erkekmi ?

Bizimde ilk bebegimiz canim sorma gördüğümüze saldiriyoruz :) isler bitti sayilir benim alisveris olarak kiyafetleri tamam odasi hazir (yatak odam büyük diye yanimiza yaptik odasini) park yatagi hazir bi bebek arabamiz kadi bakim malzemeleri hazir. Dünde annem geldi yikadik ütüledi yerlesti kiyafetlerimiz bide paşam gelirse missssss :) benim oglum olucak nasipse. Sen neler yaptin yas kac benm 25 kizmi melegin erkekmi ?

Bende park yatak yaptım daha rahat olacak die bizde dolap alıcaz ondan sonra eşyalar yıkanıp ütülenicek 2 ay var daha benm yavaş yavaş yetiştiririz dedim annemle :) bende 28 yaşındayım oğlum olcak benmde nasipse :) senin kaç haftalık oldu ?

Bende park yatak yaptım daha rahat olacak die bizde dolap alıcaz ondan sonra eşyalar yıkanıp ütülenicek 2 ay var daha benm yavaş yavaş yetiştiririz dedim annemle :) bende 28 yaşındayım oğlum olcak benmde nasipse :) senin kaç haftalık oldu ?

Benm 34 olucak bu pazartesi benm dogum ocak sonu dedi doktor

Kızlarrr, uyuyamuyırum..öksürükten ..kız da yatakta, koca horlamada iyice uykum kaçtı. Çocukta rahat uyusun diye oda nemlendiricisini taşıdım başucumuza..benim öksürüğe ilave kulaklarımda ağrıyo ne biçim iş anlamadım, bu arada bugün işteki sıkıntılarımdan sonra pzt. İşe gitmeyip rapor mu alsam diyorum.
Yöneticim bana iyice sinirlenecek toplantıdan kaçıuormuşıum gibi olacak ama helak oldum öksürükten, bronşit olmuş olabilirim.
Can sıkmak istemiyorum ama biraz depresşf biraz melankolşğim, çocuk hastalandı mı ben bakamadım gibi oluyor :( ilk kocam laf etti antibiyotik vermeme inadın yüzünden ilerledi hastalığı dedi, anamda çocuğu çıplak gezdiriyosun dedi klasik ...hiç beni düşünen yok, birden doldum ağladım akşam serviste, ikinciye nası bakıcam telaşına kapıldım..kendime hiç zaman ayıramaycakmışım hep birşeyler eksik kalacak gibi geliyor :(

Back
X