- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
antalyalı biri çıktı çok şükür:)
hoşgeldin:)
ben de antalya'dayım, Allah hepimize sağlıklı doğumlar, sağlıklı yavrular nasip etsin
Âaaaaa nasi antalyali yok ask olsun bende varim öncede söylemistim :) neler yapiorsjnuz dr lariniz kim ve nerede dogum yapicaksiniz paylasalim
selam sunny,
hayırlısı olsun hakkında, benim durumum da çok farklı değil, bir çoğumuz bir şeylerden vazgeçicez galiba...iş durumumla ilgili olarak aynı şubeye dönmem mümkün görünmüyor, bir taraftan ben de istemiyorum zaten artık fenalık geldi 6.5 yıldır buradayım. buranın tek avantajı evime çok yakın olmasıydı, arabayla 5 dk. sürüyor. çocuk doğduktan sonra çok iyi olacaktı emzirme açısından ama gel gör ki huzur yok. ya doğum izninden sonra sonra kendime daha rahat bir iş bulucam, ya da aynı bankada rahat bir yer bulucam, bilmiyorum her şey flu şu anda. tek bildiğim ücretli doğum izni sonrası 6 ay ücretsiz izin alacağım ondan sonrasını hiç mi hiç bilmiyorum. Allah'tan dileğim yavrularımız kısmetiyle gelsin de bize hayırlı kapılar açılsın...çalışmadan olmuyor çünkü, emekliliği haketmemiz lazım
anadolu hastanesinde erhan muluk'a gidiyorum canım, doğum da orada olacak inşallah,
sen napıyorsun?
aynısı bendede var mideme alttan tepiyor yaramaz oğlumhergün bakamazsam da arada bakıyorum kızlar nasılız bakalım bide oğlum ayağı ile miğdeme bastırıyo aynı durumu yaşayan var mı
aspendos tarafındayız canım, sen ne taraftasın? alışveriş işlerini bitirdin mi? bizim kıyafetler bitti de bebek bakım malzemeleri, bebek arabası,puset, süt pompası, beşik gibi büyük eşyalar kaldı.
doktorun kim? benimki anadolu hst. erhan muluk.
Mehmet simsek doktorum o hastaneye bagli calismiyor muaynanesine gidiyorum hastane olarakta memoriali sectik
kızlar benim göğüslerim ve uçlar hala pek büyümedi sizin nasıl emzirmek için uygun değil gibi
İsimix slm benm doktorum medstar hastanesinde gökbay bey yıldız mahallesindeki hastanede yapıcam dedemanda oturuyorum ama :) sen naptırdı halletşn mi alışveriş işlerini benm ilk bebeğim ve çok heyecanlıyım annem yanımda Allah'tan da o frenlio gereksiz şeyleri almamdan:)
Bizimde ilk bebegimiz canim sorma gördüğümüze saldiriyoruz :) isler bitti sayilir benim alisveris olarak kiyafetleri tamam odasi hazir (yatak odam büyük diye yanimiza yaptik odasini) park yatagi hazir bi bebek arabamiz kadi bakim malzemeleri hazir. Dünde annem geldi yikadik ütüledi yerlesti kiyafetlerimiz bide paşam gelirse missssss :) benim oglum olucak nasipse. Sen neler yaptin yas kac benm 25 kizmi melegin erkekmi ?
Bende park yatak yaptım daha rahat olacak die bizde dolap alıcaz ondan sonra eşyalar yıkanıp ütülenicek 2 ay var daha benm yavaş yavaş yetiştiririz dedim annemle :) bende 28 yaşındayım oğlum olcak benmde nasipse :) senin kaç haftalık oldu ?
Benm 34 olucak bu pazartesi benm dogum ocak sonu dedi doktor
Ozaman 2 ay yok bu ay bitti sayilir yavastan kalkis sende islere :) hastane cantasi olayini hazirladinmi ben 2 güne hazirlicam insallahAramızda pek bi şey yokmuş benmde Şubat başı dedi hayırlısı olsun bi avazda inş :)