2014 Şubat Anneleri

buarada bu haftaya kadar olan yüzüğümü cetvelde de dediği gibi çıkardım artık zor çıkıodu annem de çıkar
yoksa keserek çıkarırlar diyince:)
çıkarıp kutusuna koyuverdim:24:

Valla bi doktoruna sor bana antibiyotik vermek zorunda kaldı sulcid adı dediki minoset ve bunu iç yoksa daha kötu olursun iğne yapmak zorunda kalırız o bebeğe daha zararlı ustelik bu abtibiyotik eğer idrar yollarında bir enfeksiyon varsa onuda temizler dedi 2 gun kullandım geçince hastalığım bıraktım bide bol bol su iç ıhlamur iç kivi ve mandalina ye sut urunlerine bi sure ara ver o boğazdaki enfeksiyonu arttırıyomış bildiklrrim bu kadar canım geçmiş olsun

Tesekkür ederim, valla 1 haftadır aynı şekilde acıyor daha kötü olmadı allaha şükür ateş falan da yok öyle ayakta geçiyor işte
Bakalım 1-2 gün daha bekleyip sorayım doktoruma bari ben de..
Çok sağol:)

günaydın :3::3::3:
3 gündür pek giremedim hepinizin her şey yolundadır umarım :26: geçmişi de okuyamadım :31:

Günaydın güzel anneler ve cülükleri:16::16::16::9:iyisinizdir inşallah:34:

kızlar nasılsınız :)
ben idare ederim.bu mama ve biberon işi benide düşündürüyor sma mamamı yoksa aptamilmi bilemedim

valla tatlım mecbur kalırsak yani sütüm olmaz ya da meme almazsa sma düşünüyorum ben.ben bile ondan yemişim la:27:

ama yine de bi çocuk doktoru var tanıdık ona sorarım öyle bi durumda:34:

günaydın canlarr

bi haftadır evdeyim daha doğrusu işlerimi halletmekteyim.
bebişe nevresim dikmeye başladık annemle daha kumaş almam lazım beşik için ama:)
kendime hala bi pijama daha alamadım tüü bana:ssz:
onun harici çok şükür iyiyiz cumaya randevumuz var kafam sürekli dolu saçma sapan işte
habire bebeği onun ıvırını zıvırını düşünüom

bide arada ben buna nası bakcam diom:)
yaparken iyiydi tabi :17:

lepimmm iyi olmana sevindim kuzum:54:

benimde ufak tefek eksiklerim kaldı ama halim yok yaa...sürekli ağrım ve sancım var bi kac gundur:5:

Merhaba kızlar
1 haftadır bogazım acıyor geçmiyor:( ateş falan yok ama oksuruk ve geniz akıntısı var. Aranızda boğaz acısını herhangibir yontemle geçiren var mı? gargara vs.. Ben normalde hiç grip olmam ama bizim ufaklık yuvadan getiriyor kendi de oluyor bana da bulaştırdı herhalde geçmedi bir türlü bogazımın acısı yutkunurken .. Ama sadece sol taraf. Belki ilaç alamıyoruz diye uzun sürmüştür.

sadece boğazındaysa bal zencefil limon suyunu karıştırıp ara sıra birer kaşık yiyebilirsin banada eşimede iyi geliyo benim eşim çok nazlıdır hemen boğazı acısın ay hasta mı oluyorum desin hemen ondan yaaprım bi çay bardagını bikerede içiririm ben bi kaşık zor yiyorum o nasıl yiyo hayret:1:ama çaktırmıyorum çocun boğazındanmidesine kadar yanıyodur zencefil yakıyo da:9:hemencik ileşiyo:52::31:allah şifa versin:54:

günaydın canlarr

bi haftadır evdeyim daha doğrusu işlerimi halletmekteyim.
bebişe nevresim dikmeye başladık annemle daha kumaş almam lazım beşik için ama:)
kendime hala bi pijama daha alamadım tüü bana:ssz:
onun harici çok şükür iyiyiz cumaya randevumuz var kafam sürekli dolu saçma sapan işte
habire bebeği onun ıvırını zıvırını düşünüom

bide arada ben buna nası bakcam diom:)
yaparken iyiydi tabi :17:

benim bitti şükür canım kör kütük hasta olana kadar alışveriş yaptım şimödi hatimler sohbet hariç 8 hafta dışarı çıkmamaya and içtim :50:hastalık çok zor hamilelikte umarım bundan sonrasını daha kolay atlatırız doktor otobüs minibüse bile binmiceksin herkez hasta dedi kalabalık yerlerde alışveriş merkezlerine bile gitme dedi hasta kişilerlede görüşme dedi kendimi karantinaya aldım:27:

yaparkende iyi değildi be canum 6 sene ugraşa uğraşa zordu:9:şimdi geçmişe dönüp bakıyoruzda:37: eşim diyo heyy be biz neydik ne olduk diyo garibim:27:

nevresim ben 45 dediler peşin diye 35e aldım kumaş al dik zaten aynı paraya gelicek diye aldım :31:

Valla bi doktoruna sor bana antibiyotik vermek zorunda kaldı sulcid adı dediki minoset ve bunu iç yoksa daha kötu olursun iğne yapmak zorunda kalırız o bebeğe daha zararlı ustelik bu abtibiyotik eğer idrar yollarında bir enfeksiyon varsa onuda temizler dedi 2 gun kullandım geçince hastalığım bıraktım bide bol bol su iç ıhlamur iç kivi ve mandalina ye sut urunlerine bi sure ara ver o boğazdaki enfeksiyonu arttırıyomış bildiklrrim bu kadar canım geçmiş olsun

hımm bende boğazım agrısın sıcak ballı süt içerim hemen saol canım bak bunu hiç duymamıştım:19:bende antibiyotik kullanıyorum 625 ml verdi doktor 12 saatte bir 10 tane zaten 5 günlük biraz iyiyim ama sinüzit çok pis yakaladı bitireyim diyorum ilacımı eşimde içme deyip duruyo vicdanımda el vermiyo ama hastalık daha cok zarar veriyo bence 1 hafta maf oldum uykusuzluk sürekli aglamak öksürmek tıkanıklık nefes bile alamıyodum yani bunlar daha cok zarar verir bence diyip teselli ediyorum kendimi yavrum iyi olsunnn son haftalar artık sag salim alalım kucagımıza inşallah

buarada bu haftaya kadar olan yüzüğümü cetvelde de dediği gibi çıkardım artık zor çıkıodu annem de çıkar
yoksa keserek çıkarırlar diyince:)
çıkarıp kutusuna koyuverdim:24:

ben daha 3aylıkken felan çıkartmıştım e evlendigimde 47 kiloydum zaten 6 senede 56-58 oldum parmagıma zor oluyodu hemen cıkarttım hamile kalınca allah korusun kesiyolar adamın yüzügünü (acıkta parmagını):18:

günaydın :3::3::3:
3 gündür pek giremedim hepinizin her şey yolundadır umarım :26: geçmişi de okuyamadım :31:

günaydın hemşerim odasını aldım bende merakla bekliyorum herşeyimiz tamamlandı yıkacım ütülücem sonrada yerleşcez bol bol foto çekicem o zman yüklücem şimdi herşey üst üste çekmem imkansız:27:

sadece boğazındaysa bal zencefil limon suyunu karıştırıp ara sıra birer kaşık yiyebilirsin banada eşimede iyi geliyo benim eşim çok nazlıdır hemen boğazı acısın ay hasta mı oluyorum desin hemen ondan yaaprım bi çay bardagını bikerede içiririm ben bi kaşık zor yiyorum o nasıl yiyo hayret:1:ama çaktırmıyorum çocun boğazındanmidesine kadar yanıyodur zencefil yakıyo da:9:hemencik ileşiyo:52::31:allah şifa versin:54:

benim bitti şükür canım kör kütük hasta olana kadar alışveriş yaptım şimödi hatimler sohbet hariç 8 hafta dışarı çıkmamaya and içtim :50:hastalık çok zor hamilelikte umarım bundan sonrasını daha kolay atlatırız doktor otobüs minibüse bile binmiceksin herkez hasta dedi kalabalık yerlerde alışveriş merkezlerine bile gitme dedi hasta kişilerlede görüşme dedi kendimi karantinaya aldım:27:

yaparkende iyi değildi be canum 6 sene ugraşa uğraşa zordu:9:şimdi geçmişe dönüp bakıyoruzda:37: eşim diyo heyy be biz neydik ne olduk diyo garibim:27:

nevresim ben 45 dediler peşin diye 35e aldım kumaş al dik zaten aynı paraya gelicek diye aldım :31:

hımm bende boğazım agrısın sıcak ballı süt içerim hemen saol canım bak bunu hiç duymamıştım:19:bende antibiyotik kullanıyorum 625 ml verdi doktor 12 saatte bir 10 tane zaten 5 günlük biraz iyiyim ama sinüzit çok pis yakaladı bitireyim diyorum ilacımı eşimde içme deyip duruyo vicdanımda el vermiyo ama hastalık daha cok zarar veriyo bence 1 hafta maf oldum uykusuzluk sürekli aglamak öksürmek tıkanıklık nefes bile alamıyodum yani bunlar daha cok zarar verir bence diyip teselli ediyorum kendimi yavrum iyi olsunnn son haftalar artık sag salim alalım kucagımıza inşallah

ben daha 3aylıkken felan çıkartmıştım e evlendigimde 47 kiloydum zaten 6 senede 56-58 oldum parmagıma zor oluyodu hemen cıkarttım hamile kalınca allah korusun kesiyolar adamın yüzügünü (acıkta parmagını):18:

günaydın hemşerim odasını aldım bende merakla bekliyorum herşeyimiz tamamlandı yıkacım ütülücem sonrada yerleşcez bol bol foto çekicem o zman yüklücem şimdi herşey üst üste çekmem imkansız:27:

aaa hayırlı olsun canım :16: güle güle kullanın nerden aldınız inegöle gidicem diyodun ordan mı aldınız? artık benim de kıyafetlerini yıkayıp yerleştirmem gerek sanırım kafamı çok dolduruyo bu bebek hazırlıkları :31:

Gunaydinnnnn
Benim de bi haftadir bogazim aciyor ama sabrediyorum bakalim:(bi iki ay once gene olmustu ama dayanamayacak durumdaydim gittim ve 500 mg gunde iki kere 5 gun icecegim bi antibiyotik vermisti hemen de gecmisti ama yine nuksetti:((
Bu arada sus yapmaya devam bu da onlardan biri:))
$2013-12-23 09.25.11.webp

aaa hayırlı olsun canım :16: güle güle kullanın nerden aldınız inegöle gidicem diyodun ordan mı aldınız? artık benim de kıyafetlerini yıkayıp yerleştirmem gerek sanırım kafamı çok dolduruyo bu bebek hazırlıkları :31:

inegölden aldim canim benim odamdan prenses modelini aldim genç odasi aslinda ama biz beşigini yaptırdım büyüyen beşik ilerde genç odasi olcak:31:

$24176_363130422839_1225451_n.webp$3.webp

bunun 3 kapaklı dolabını şifoniyerini beşigini aldım aynı beşiğindede yatak başındaki gb süsü var :31:

Gunaydinnnnn
Benim de bi haftadir bogazim aciyor ama sabrediyorum bakalim:(bi iki ay once gene olmustu ama dayanamayacak durumdaydim gittim ve 500 mg gunde iki kere 5 gun icecegim bi antibiyotik vermisti hemen de gecmisti ama yine nuksetti:((
Bu arada sus yapmaya devam bu da onlardan biri:))
Eki Görüntüle 905212

geçmiş olsun canım hepimiz hastayız herelde :50:

günaydın kızlar,
haftasonu ihtiyaçların bir kısmını daha aldık, süt sağma aleti, küvet,tas,kova,file,göğüs pedi, biberon, emzik, unibaby yenidoğan ıslak mendil ve beşik:)
artık bebek arabası, sabun, şampuan, emzirme sütyeni-atleti, ateş ölçer, bebek malzeme çantası gibi ihtiyaçlar kaldı.
atelş ölçerde arzum bebbe diye bir markada indirim vardı e-bebek te ama araştırma yapmadığımız için almadık. sabun-şampuanı ya mustela ya da organicare diye organik bir marka var ondan alıcam. emzirme sütyeni en son alıcam çünkü daha büyümedi benimkiler:( malzeme çantası konusunda kararsızım, güzel bir şey denk gelmedi henüz. bebek arabası-puset konusu da doğumdan sonraya kalacak gibi görünüyor...

bir de hazır beşik alan arkadaşlara sormak istiyorum, içinde yastık-yorgan-yan koruma vb. şeyler var. onları mı kullanmayı düşünüyorsunuz yoksa kendiniz beşiğe özel nevresim, yorgan gibi bir şeyler yaptınız ya da aldınız mı?

inegölden aldim canim benim odamdan prenses modelini aldim genç odasi aslinda ama biz beşigini yaptırdım büyüyen beşik ilerde genç odasi olcak:31:

Eki Görüntüle 905222 Eki Görüntüle 905223

bunun 3 kapaklı dolabını şifoniyerini beşigini aldım aynı beşiğindede yatak başındaki gb süsü var :31:

hakseverim prensesinin odası çok güzel bayıldım:)
benim de oturma odası olarak düşünülen odam boş duruyor, ileride kızıma böyle güzel bir oda yapıcam inşallah...bizim evde çocuk odası diye düşünülen oda çok küçük çünkü.

Mehmet simsek doktorum o hastaneye bagli calismiyor muaynanesine gidiyorum hastane olarakta memoriali sectik

mehmet şimşek i çok duydum canım, bizim hamile yogasındaki arkadaş da ona gidiyor. memorial da çok lüks, rahat bir hastane, arkadaşımın eşi orada hemşire çok iyi ilgileniyorlar. benim de endokrinoloji uzmanım orada, bu sebeple ayda bir kez gidiyorum. ama doğum fiyatları yüksek diye duydum, geçen sene bizim ofisteki arkadaşın 4.700 TL tutmuş. odası çok güzeldi, 2 oda vardı, yan odada kanepe, tv vs vardı, aile fertleri rahat etmişlerdi. her 2 odanın da ayrı tuvaleti banyosu vardı.

:
ben de hasta oldum geçen hafta malesef ee hergün dışarda olursam olacağı oydu:(
nevresim konusunda senle aynı düşündüm kumaşı alırım istediğim gibi dikerim dedim ki yan korumalıklarına kadar diktik 35 tl ye denk geldi
şimdi bi de beşik için alcam onuda yaparız artık hem tek bizde olur hem de içime siner silikonu elyafı ben istediğim kadar koyuyom böyle olunca:)
ben çıkarmmaıştım ama artık şişmeye başladı sanırım parmaklarım zorlanıodu çıkarırken anam korkuttu keserler yüzüğün gider diye
çıkardım parmaklar boşta ama göbüşte bebiş var herşekil evliyim diyom etrafa:D

Eki Görüntüle 905222 Eki Görüntüle 905223

güzelmiş canım odanız güle güle kullanmak nasip olsun inşallah

günaydın kızlar,
haftasonu ihtiyaçların bir kısmını daha aldık, süt sağma aleti, küvet,tas,kova,file,göğüs pedi, biberon, emzik, unibaby yenidoğan ıslak mendil ve beşik:)
artık bebek arabası, sabun, şampuan, emzirme sütyeni-atleti, ateş ölçer, bebek malzeme çantası gibi ihtiyaçlar kaldı.
atelş ölçerde arzum bebbe diye bir markada indirim vardı e-bebek te ama araştırma yapmadığımız için almadık. sabun-şampuanı ya mustela ya da organicare diye organik bir marka var ondan alıcam. emzirme sütyeni en son alıcam çünkü daha büyümedi benimkiler:( malzeme çantası konusunda kararsızım, güzel bir şey denk gelmedi henüz. bebek arabası-puset konusu da doğumdan sonraya kalacak gibi görünüyor...

bir de hazır beşik alan arkadaşlara sormak istiyorum, içinde yastık-yorgan-yan koruma vb. şeyler var. onları mı kullanmayı düşünüyorsunuz yoksa kendiniz beşiğe özel nevresim, yorgan gibi bir şeyler yaptınız ya da aldınız mı?

aynısının beyazını aldık bizde içindekileri kullanacağız canım yatağı ve uyku seti gayet güzel

benim beşiğimin içi bo oyüzden yapcam ama senin beşiğin içini görmüştüm ben
sanki yorgaNI öok minik geldi bana belki bi yorgan atarsınız içine daha genişçe yanlara kıvrılcak şekilde
korumalıkları falan var zaten dışarda satılanlarda aynı o şekilde boşa masraf yapma o setler bile dünya para

Herkese günaydıııııın. İşe gelmek giderek daha da zorlaşıyor yav. Zaten hava buz, iş yeri de soğuk. Üşütmeden şu haftayı bir atlatsaydım..
Güya bebek şekeri kapı süsünü falan kendim yapacaktım ama vallahi yemedi be kızlar..:17:
Artık iyice ağırlaştım.. Haftasonu beğenip sipariş verdik. Napalım oda süslerini ben yaparım artık..
Herkes alışverişe vermiş kendini galiba hafta sonu . Öptük hepinizi :16::16::16:

Azıcık facebook dakilere de bakayım, takılayım dedim ama, yine beceremedim yav.:52: Yok ben de bi anormallik var artık eminim.. Akşama kadar bilg. başında çalış, facebook a gireme :18::18::18:

Günaydın güzel anneler ve cülükleri:16::16::16::9:iyisinizdir inşallah:34:

valla tatlım mecbur kalırsak yani sütüm olmaz ya da meme almazsa sma düşünüyorum ben.ben bile ondan yemişim la:27:

ama yine de bi çocuk doktoru var tanıdık ona sorarım öyle bi durumda:34:

lepimmm iyi olmana sevindim kuzum:54:

benimde ufak tefek eksiklerim kaldı ama halim yok yaa...sürekli ağrım ve sancım var bi kac gundur:5:
yaa işte o ufak eksikler hep kafamda
şimdilik iyiyim ama bi kaç haftaya tırtım çıkar benim:S
almam lazım ama işte hangisine yetişcen bi yere gidip gelmem 3 4 saat istanbulda e gün bitio haliyle bir iş bi gün demek

Back
X