ohhh keyfe gelllll...ne güzel yaw.....özendirme insanı...bu ara seytan dürtüklüyor zaten beni....git raporunu al diye![]()
Yaa sorma , kocam feci gurur yaptı. Ben kızımla sana bakarım, artık çalışmanı istemiyorum dedi.

o zaman aynı tarihlerde doğurabiliriz jackim:) seninle muhtemel doğum tarihlerimiz yakın çünkü...
bu arada bugün şeker ölçüm günümdü, sabah açlık-tokluk ölçtüm 91-115 çıktı (max.açlık 95-tokluk 140 olması gerekiyor)
yani değerler çok güzeldi, öğlen açlık ölçtüm 79 çıktı, e bu da güzel. sonracıma öğlen yemeği olarak 1.5 dilim tam tahıl ekmeği, taze fasulye ve 1 bardak yoğurt yedim.bugün bağırsak hareketlerim biraz azalır gibi olunca da arkasından 1 tane kuru kayısı, 1 tane de kuru erik yedim (keşke yemeseydim çünkü normalde diyette ara öğünde yeniliyor meyve ya da kuru meyveler), sonra yürüyüşe çıktım 40 dk. yürüdüm markete kadar. işe döndüm. tokluk şekerimi bir ölçtüm 145 çıktı...yuh diyorum ufacık kuru kayısıyla kuru erik bu kadar yükselmesine sebep olabilir mi, bir de o kadar yürüyüp hareket ettim, hareket ettikten sonra düşük çıkması gerekirdi.
neyse 5 puandan bir şey olmaz aşırı yüksek değil neticede de...bazen az yemiş oluyorsun ama yüksek çıkıyor anlam veremiyorum hiç.
aman ya hep tetikteyim iyicene bunaldım...
Arkadaşım seni alkışlamak istiyorum yav

hayırlısı olsun lipim...eşim doktora dicekmiş ki 31 Ocak'ta alınabilir mievlilik yıldönümümüz de o gün....
![]()
Yok kız sen kabul etme.. Çakaaaal, kutlamayı, hediyeyi birleştiricek aklı sıra