Merhaba kizlar ben geldim

Umarim bebisler ve siz iyisinizdir.. Az kaldi şunun şurasinda, heyecan tam gaz

Biz oglumla iyiyiz allah a şükür. Allah hepimize iyilik versin.
Geçenlerde sancı ve kasılmalarım çoktu hatta yazmıştim burda. Doktora gittim muaynemi oldum hicbir sorun cikmadi. Doktorum normal dedi. Nasil normalse artik

35+2'ydim doktora gittigimde ve oglum 2,850 kg'di

boyu da 46 cm dedi doktor

ilk cocugum yani kizim 2,750 dogmustu minicik ufacikti. Sevindim bu yavrum daha ele gelebilir sekilde dogacak diye.. Neyse kisacasi hersey yolunda şükür

Bu ayin 16'sinda son randevuma gidip sezaryen tarihi kararlastiricaz doktorla. Ocak sonu subqt basi dedi doktor ama bemce ocagin 28'i gibi alir ameliyata. Saglikla gelsin de.. Gelsinler artik yahu valla heyecandan mahvolduk dimi?

Bu arada 62 kilo ile basladigim hamileligimde su an tam tamina 85 kiloyum

Bildiginiz güresci kivaminda

ama doktorum hic sorun etmedi. Tansiyon ve ödem yok kilolu olmama ragmen.. Tuzu hayatimdan tamamen cikardim ondan sanirim..
Oglusun kiyafetlerini yikadim ütüledim.. Dogum cantasi olarak kücük bir bavul hazirliyorum sigmayacak bile esyalar ama neyse..
Bu arada, benim oglan seslere karsi asiri duyarli kizlar sizinkiler de öyle mi?
Mesela bulasik yikarken bardak elimden kayip lavaboya düsüyor benim oglus korlup sicriyor, mesela wc'de klizet kapagini kapatiyorum biraz sertce, benim oglus korkup sicriyir ve bu baya baya olmustur yani. Her zaman dikkat edemiyorum elimden busey kayip düsse bir araba korna calsa hemen sicriyor. Bu beni korkutuyor. Allah korusun; korkudan dili tutulur mu yavrumun ?

su hamilelik bir bitseydi hayirlisiyla..