• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

kurma zaten çok tehlikeli benim yaptım tavan beşiğini ben bezden diktim çok yüksek boyu oğlum ayağa kalksada düşmez eşimde tavana demirden bişeyler yaptı çok güzel oldu ama artık küçük olduğu için sığmıyor paşa bey.sanmıyorum alışacağınıeskiler genelde tavan beşiğinde uyuturlarmış alışmışlarmı benim oğlanı yere yatırıyorum bazen gayet iyi uyuyor

bizim bbamızda çelik dübelle taktı kızçesi çok gıymatlıdır :))

Çok teşekkür ederim canlarım tavsiyeleriniz için.yardımcı almayı eşim çok istiyor fakat ben kimseye güvenemiyorum kızımı.yan odada bile olsa kızkardeşim ve annem dışında kimseye güvenemiyorum.haksever,dua edince rahatlıyorum hakikaten.çok şükür bugün kendi ölçülerine göre gayet iyi yedi,tüm yorgunluğumu,üzüntümü geçirdi böylelikle:)
uyku konusunda hiçbir sorunumuz yok,erkenden uyur erkenden de uyanır.gündüz de iki üç defa kısa Süreli uyur.uykusu gelmeden uyutmaya çalışmadım hiç.gözlerini ovalayıp kulağını çekiştirince anlıyorum ve memeye koyduğumda emerek uyuyor.bilerek memeye koyuyorum çünkü gün içinde emmiyor,alabildiği yere kadar anne sütü alsın istiyorum.

Kızlar uzun bir aradan sonra koltuklu salıncağında uyudu bebişim yeniden kullanmaya başladım yani biraz ürkmüştü ilk aylar ayağımda sallamıyordum zaten iyi oldu salıncak kurmuştum ona fakat ondan sıkıldı sere serpe yatmak istiyormuş :) :KK73::KK73::KK73:Gece uykusuna geçti :KK36::KK36::KK36:

Sağlık ocağından hemşiremiz aradı ..Yarın parmağından kan alacakmış kan sayımı için...Hissetmiyecek bile dedi:63: onun dışında boyuna ve kilosuna bakılacakmış..Bizim prof. 8 aylık değerlerine bakmıştı ama hadi neyse 8,5 u geçtik... :KK55:

Kızlar uzun bir aradan sonra koltuklu salıncağında uyudu bebişim yeniden kullanmaya başladım yani biraz ürkmüştü ilk aylar ayağımda sallamıyordum zaten iyi oldu salıncak kurmuştum ona fakat ondan sıkıldı sere serpe yatmak istiyormuş :) :KK73::KK73::KK73:Gece uykusuna geçti :KK36::KK36::KK36:

Sağlık ocağından hemşiremiz aradı ..Yarın parmağından kan alacakmış kan sayımı için...Hissetmiyecek bile dedi:63: onun dışında boyuna ve kilosuna bakılacakmış..Bizim prof. 8 aylık değerlerine bakmıştı ama hadi neyse 8,5 u geçtik... :KK55:
Bizim bakıldı değerlerimize düşük çıktı hastaneye gidin dedi. Gittik kan verdik ama alamadım sonuçları yarın inşallah alıcam. Dr kan sonuçlarına göre damlaları tekrar ayarlarız dedç bakalım ne çıkacak

Kızlar oğlum tamammen memeyi bıraktı emmiyor. Sadece geceleri emiyordu onuda bıraktı. Şaşırdım kaldım ne yapacağımı. Regl oldum acaba ondanmı emmek istemiyor diye düşünüyorum ama daha önce emmişti ne yapayım sizce? Gündüz hiç bişey vermeyip sadece emmesinimi sağlasam?
ozamanda ek gıdayı bırakır diye korkuyorum

Gunayydiinn guzel anneler ..ben ogluma hirka oruyordum bitti :KK69::KK69::KK69: cok sevimli oldu sicacik giydirdim :D ..pek bilmem orguyu ama dergiden baka baka isledim :KK22:
Oglum iki gundur cok agliyor acaba ikinci disiimi cikacak ..ne zormus ya dis cikarmasi :( bizde ayakta sallanarak uyuyoruz veya besiginde sallaniyor salliyorum salliyorum besikte uyuyor tam arkami donul gidecegim ciglik atiyor aglamada degil bildiginiz ciglik ogrendi oglum herseye ciglik atiyor sonra oksuruyor bogazini tahris ediyor...:cry: corba yapiyorum sebzeyle tussuz.. yerken titriyo resmen yaa ..begenmiyor bi titriyo bi titriyor midesi bulaniyor..nasil alistiracagim bilmiyorum bizim yemeklerden yagli salcali tuzlu bayila bayila yiyor ...demek kuzularimiz genel olarak benziyorlar ..

Doğum günü hazırlığı yapan var mı ...
Hazırlık değilde düşünceler başladı bir yanim parti evlerinden mikili kurabiyeler hediyeler resim çerçevesi kızıma 1 yaşında yazan bluz annesine 31 yaşında yazan bluz :KK48:pastalar süsler istiyorum ilk yaş özel olsun diye bir yandan çocuk daha bişey anlamiyo uykusu gelcek bir sürü kalabalık rahat edemicek kendi aramızda pastami kessek diyorum albüme koymaya siz neler düşünüyorsunuz ?

Kızlar uzun bir aradan sonra koltuklu salıncağında uyudu bebişim yeniden kullanmaya başladım yani biraz ürkmüştü ilk aylar ayağımda sallamıyordum zaten iyi oldu salıncak kurmuştum ona fakat ondan sıkıldı sere serpe yatmak istiyormuş :) :KK73::KK73:Gece uykusuna geçti :KK36::KK36::KK36:

Anaaam kan mı alacaklar yaa. Sağlık ocağı ararsa tlfonu açmayayım bari :KK53::KK53::KK53::KK53:

Kızlar oğlum tamammen memeyi bıraktı emmiyor. Sadece geceleri emiyordu onuda bıraktı. Şaşırdım kaldım ne yapacağımı. Regl oldum acaba ondanmı emmek istemiyor diye düşünüyorum ama daha önce emmişti ne yapayım sizce? Gündüz hiç bişey vermeyip sadece emmesinimi sağlasam?
ozamanda ek gıdayı bırakır diye korkuyorum
Canım üzgünüm ama bıraktılar mı bir daha almıyorlar. Benim kızım da 1 ay önce tamamen bıraktı. Onun öncesinde de sadece geceleri emiyordu. İlk günler çoook üzüldüm, sanki aramızdaki bağ kopmuş gibi geldi ama napalım... sonra alıştım :))
Doğum günü hazırlığı yapan var mı ...

E daha çok var canım. Anam, yoksa sen başladın mı hazırlıklara ? Programlı annenin hali başka :KK45::D:D:D

Kızlar dün kadın doğuma gitmiştim. Dr genel bir tahlil yapalım dedi. Maalesef tiroid problemim çıktı. TSH yükselmiş. Yıllarca hipertiroidden çekmiştim, şimdi de hipotiroid çıktı başıma. Dr neden şikayetlerinden bahsetmedin diye beni fırçaladı. İyi de ben sürekli yorgunluk halimin, uykusuzluğumun, gerginliğimin hep doğum sonrası olan bir yorgunluk olduğunu sanmıştım..... İlaç başladık. Umarım bu depresif ve mutsuz halimden çıkarım artık....

Kızlar dün kadın doğuma gitmiştim. Dr genel bir tahlil yapalım dedi. Maalesef tiroid problemim çıktı. TSH yükselmiş. Yıllarca hipertiroidden çekmiştim, şimdi de hipotiroid çıktı başıma. Dr neden şikayetlerinden bahsetmedin diye beni fırçaladı. İyi de ben sürekli yorgunluk halimin, uykusuzluğumun, gerginliğimin hep doğum sonrası olan bir yorgunluk olduğunu sanmıştım..... İlaç başladık. Umarım bu depresif ve mutsuz halimden çıkarım artık....

benimde hamilelikte troidim 3bucuk 4 bucuk olmuştu hamilelikte de 2 nin altında olması gerekiyomuş ilaç kullanmıştım dogumdan onra bıraktım dediğin gb sinirli huysuz agresif tahammülsüz biri oldum çıktım lohusalıgı atamadım uzun süre sonra dedim herelde tiroidtten kanıma baktırdım bütün hormonlara daşşşş gbymişim sinirim sıkıntım geçti psikolojik miş herelde yorgunluktan ya benimki hiç uyku yok dogru düzgün ondan .(( uyuyunca pamuk gb oluyorum :D

kızlar benim kıızıın altta 2 dişi var şimdide burnu tıkalı gb agzı acık duruyo salya salya heryeri su oluyo ama burnu tıkalı ondanmı diş mi anlayamıyorum üstte önde değilde sol yanda dişi patladı beyazlık vardı bugün resmen görünüyo yawrum ya et kesilip diş çıkıyo nasıl zor acıyo kimbilir huysuzlugu halt saffada sabah 5ten sonra 8 e kadar kesintisiz uyuyo anca rahatlıyo herelde kaç kere emiyo mama yiyo gece sıkıldıkca yiyo acısını yiyerek atıyo anası kılıklı :)

ordan diş çıkarsa ne tip bi görüntü olcak ürtte önde dedil önün hemen yanında solda ki çıktı düşünemiyorum görüntüyü

Benim kızda 17 Şubat doğumlu
Kahvaltıları artık bulamaç değilde ayrı ayrı veriyorum.Ve bundan büyük zevk alıyorum :) Özellikle biz masada yerken o da mama sandaliyesinde severek yiyiyo.Ama tek yiyorsa vay halime ne reklamlar ne şebeklikler...Cevizle pekmezi karıştırıyorum ufak bi kasede.Yumurtanın sarısıyla peyniri karıştırıyorum bi kasede.Birde cici bebe bisküvisiyle bebek ekmeğini devam sütüyle eziyorum.
Gün içinde çorba yoğurt yiyor.Bizim yediklerimizden tattırıyorum.Ama tadımlık..
Fiziksel ve duygusal hareketlerine gelince ; bırbır bişeyler anlatıyor :)) Babasına aşık peşinden ayrılmıyo..Ara ara emeklesede genellikle sürünüyo.Koltuk kenarlarına tutunup bayağı tek başına durabiliyor .Alkış yapamıyo :( El salladığımızda elini kaldırıp sonra geri indiriyor.
Bana da biraz ağır davranıyomuş gibi geliyor.Sizinkiler neler yapabiliyor?

dogum günü içinde klasikleşti tütülü etekli takım :)) zeynebin dogumgününne hoşgeldiniz 1 yazan kurabiyeler resminin oldugu pasta palonlar konfetiler kurabiyeelr kekler pastaalr şık bi softa bide bi site bulmuştum ben bi bilokta bu parti malzemelerinin fotokobiye hazır hallerini paylaşmış arkadaş erkek ve kızlar için farklı tarzlarda var bikaç çeşit onlardan birini çekip hazırlarım herelde 6 ay kınasını yeni atlattık daha onu düşünmücem biraz ruhumun dinlenmesi lazım :))))

Benim kızda 17 Şubat doğumlu
Kahvaltıları artık bulamaç değilde ayrı ayrı veriyorum.Ve bundan büyük zevk alıyorum :) Özellikle biz masada yerken o da mama sandaliyesinde severek yiyiyo.Ama tek yiyorsa vay halime ne reklamlar ne şebeklikler...Cevizle pekmezi karıştırıyorum ufak bi kasede.Yumurtanın sarısıyla peyniri karıştırıyorum bi kasede.Birde cici bebe bisküvisiyle bebek ekmeğini devam sütüyle eziyorum.
Gün içinde çorba yoğurt yiyor.Bizim yediklerimizden tattırıyorum.Ama tadımlık..
Fiziksel ve duygusal hareketlerine gelince ; bırbır bişeyler anlatıyor :)) Babasına aşık peşinden ayrılmıyo..Ara ara emeklesede genellikle sürünüyo.Koltuk kenarlarına tutunup bayağı tek başına durabiliyor .Alkış yapamıyo :KK43: El salladığımızda elini kaldırıp sonra geri indiriyor.
Bana da biraz ağır davranıyomuş gibi geliyor.Sizinkiler neler yapabiliyor?

biizmkide çok uzun zmandır emekliyo şaptiniye yeni başladı öğretmeye çalışıyodum benden öğrenmedi her çocuk yakalayısımda alkışlamayı öğret dedim yegenelrimize felan onalrdn kaptı herelde sonunda çok şekey oluyo bilincli alkışlamıyo ama yani bişey yapınca mutlu oldugundan felan alkışlamıyo kendi kendine alkış yapıyo bende gülüp heycanlanınca bana bakıyo yapmıyo :)) tutunup kalkıyo sıralıyo bazen ellerini salıyo öle duruyo heryere tırmanıyo düz duvara tutunup yalıyo dolap cam ayna görmesin :)) tv ünitelerine cıkıyo tvlere yapışıyoheryer parmak izi klimal ekipler gelse kafayı yer :D

yürüyen yok daha merakla bekliyorum ilk kim yürücek :))

dede diyo baba diyo anneeeeeeeeeeee diyo biriki gündür sade sade annennenenene gb şeyler diyodu ama sadece anne diyo artık ama bilinçli yapmıyo hepsini taklit olarak söylüyo durup dururken söylüyo anneeeeeeeeeeee diye aglıyo ama :((

Evet benimkikde taklit ediyor.Henüz dişide yokkk

dişler çok zor yaa çok zor çıkıyo biizm altta 2 tane var bitanede üste portladı bugün resmen göründü agzının suyu cok akıyo agzını toparlayamıyo acıyo herelde uykuya dalamıyo aglıyo kuzum yaa:(( bide sol üstte cıkıyo nasıl görüncek cok tuhaf olur:)

Gecmis olsun canim insallah bi an once duzelir degerlerin

dişler çok zor yaa çok zor çıkıyo biizm altta 2 tane var bitanede üste portladı bugün resmen göründü agzının suyu cok akıyo agzını toparlayamıyo acıyo herelde uykuya dalamıyo aglıyo kuzum yaa:KK43:( bide sol üstte cıkıyo nasıl görüncek cok tuhaf olur:)
Evet canim ya cok zor disler :( bizim birtane var ikinci cikacak sanirim cok huysuzlasti salyasi artti ve ishal oldu..benim bir arkadasim gelmisti dun kizi bes aylik ilk disi sol ustten cikmis gayet sevimli duruyordu :KK36:

Back
X