- Emoji Skoru
- 2.354
- Puanlar
- 398
aslında bende bilmiyorum netten okuyorum bu ay bunu yapar yazınca deniyorum bakıyorum yapıyor mu diye yaparsa devam yoksa bende unutuyorum
canım yapıyor bunları ben evde ve tek olunca tüm günüm onunla geçiyor,ama benim de canımın sıkılsdığı noktalar var mesela bir oyuncakla aşırı dalmış halde oynuyorsa kırk kez çağırsam bakmıyor pek kucakçı ve anacı değil ben gitsem ağlamaz herkese güler bakalım dr bazı bebekler sıcak kanlı diyor herkese gülücük atıyor benim oğlandan çok ileri bebekler var çevremde mesela onlar güle güle yapıyor muhammed bazen ve canı isterse yapıyor,offf bazen çok sıkılıyorum neden bu oğlan beni sevmiyor diyorum bilmiyorum,canım bak sen öğretmeye çalış al ver yaptır öğrenecek sonra elinden tut zorla otur de bir kaç kez sonra direk oturacak öğreniyor bide tv ünitesine tırmanıyor düşerim diye arkaya bakıyor ben varsam pat diye atıyor kendini...sizin bebişlerde bişey dalınca iletişimi kesiyor mu çevreyle.
canım yeşil kaka üşüdüğü zaman yapar diye biliyorum bide anne sütünü fazla alınca derler aklına takılıyorsa hiç bekleme sabah hastaneye git ve kaka tahlili aldır inşallah bir sorun yoktur muhammed ne yerse kaka rengi öyle çıkıyor..Reyyan canım ben pek oyun bilmiyorum![]()
oyuncaklariyla oynuyoruz hep. Seninkilerden denicem bakalim
Benim kiz nerdeyse dogdugundan beri yeşil kaka yapıyor. Bunun disinda hiçbir sikayetimiz yok.kusma ates huysuzluj döküntü vs. Dr dr gezdim bisey cikmadi. Sizinkiler simdi hangi renk yapiyor.. bagirsaklarinda ilerde bi problem cikar mi ki.
canım yapıyor bunları ben evde ve tek olunca tüm günüm onunla geçiyor,ama benim de canımın sıkılsdığı noktalar var mesela bir oyuncakla aşırı dalmış halde oynuyorsa kırk kez çağırsam bakmıyor pek kucakçı ve anacı değil ben gitsem ağlamaz herkese güler bakalım dr bazı bebekler sıcak kanlı diyor herkese gülücük atıyor benim oğlandan çok ileri bebekler var çevremde mesela onlar güle güle yapıyor muhammed bazen ve canı isterse yapıyor,offf bazen çok sıkılıyorum neden bu oğlan beni sevmiyor diyorum bilmiyorum,canım bak sen öğretmeye çalış al ver yaptır öğrenecek sonra elinden tut zorla otur de bir kaç kez sonra direk oturacak öğreniyor bide tv ünitesine tırmanıyor düşerim diye arkaya bakıyor ben varsam pat diye atıyor kendini...sizin bebişlerde bişey dalınca iletişimi kesiyor mu çevreyle.
Kız reyyanciddimisin
Muhammed bu oyunları mu hepmi oynuyomaşallah
Hemde anlayarak ve sıkılmadan
Benim oğlanda galiba bi anormallik varhiç uyum yok
gosteriyom biseyler YAPSIN DİYE YA firlatir
ya bagirir
yada beni döver
![]()