bu uykuda 30dkka sürdü yat kalk yat kalk yorulmuyoda he saydım tam 62 kere kalktı

beşiğe tırmanıyo anlıcanız ben yatırıyorum o dönüp kalkıyo ben yatırıyorum o dönüp kalkıyo tırmanıyo en son kalkıyo ben yatırmak için kalkınca hop atıyo kendini yata tepiniyo sürünüyo totosunu dikiyo sesler çıkarıyo ay valla yorulana kadar zıpır zıpır sonra küt diye dalıyo

çok şükür en azından ninni sölemiyom bogazım acımıyo cnaım sıkılmıyo hep ninni sölemekte delirtio insanı 1 saat 1 bucuk ssaat sölemişliğim var

( bacakalrım dinleniyo belim dinleniyo sallarken elini tutturuyo çünkü sinirlenmiyorum hatta zevk almaya başladım bu işten komik geliyo o kalkıyo ben aytırıyorum aglamıyoda artık bu 2. gün baya bi iyileşme var belki ilerde ben yatana yatırıcam sonrada çıkıcam odadan o uykuya kendi dalıcak şimdi yanında pufta oturuyorum orda oldugumu onu bırakmıcamı güveninini veriyorum :)) süper dadı taktikelrini uyguluyorum o kadar katı değilim ama gece besliyorum hala dün akşam 2 kere kalktı ama buda bi mucize cokta emmedi agzı kurumuş ıslatıp uyudu