- 10 Nisan 2009
- 9.012
- 4.485
- 773
- 36
kızalar ben bilindigi üzere kırk başı gördüm sonrada 8 kere her ay düzenli adet oldum ama sonra olmadım 3 aydır olmuyorum yani
( 2 hafta mı ne oldu test yaptım yok hamile değilim ama hala olmadım... eskiden cok düzensizdi adetim zaten... kac sene cocuk istedik olmadı...kac ker asılama felan denendi en son yumurtalarım erken catladıgı için tüp bebegin iptal edildigi ay hamile kaldım...
şimdi eşim kendi korunuyo güya çünkü cidden korunma yöntemelrini beceremiyoruz senelerin rahatlıgı var
( şimdiye kadar hiç bi vukaat olmadı ama artık eşim korunmuyo gb bişey olsun diyede ugraşmıyoruz ama o diyoki hemen olmaz bende diyorum ya olursa
( kızım çok küçük ve ben şimdi bile kafayı yemek üzereyim bi yandanda yine senelerce beklersem e ben engel oluyosam diyorum bilmiyorum kafam cok karışık kadındoguma gitmem lazım
(
ve sanırım mantar oldum yani öyle belkide ondan adet olmuyorumdur çok sıkıntım var sinirli oldum iyice içim huzursuz çünkü eşim hava dolayısıyla evde jinekologa gitcem sanırım randovu alayımda
(

şimdi eşim kendi korunuyo güya çünkü cidden korunma yöntemelrini beceremiyoruz senelerin rahatlıgı var

ve sanırım mantar oldum yani öyle belkide ondan adet olmuyorumdur çok sıkıntım var sinirli oldum iyice içim huzursuz çünkü eşim hava dolayısıyla evde jinekologa gitcem sanırım randovu alayımda