• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

ay kendi kendime konuşup çıkıyorum kimse beni sallamıyor mu anlamıyorum ya:KK12: birine bilmeden bişey mi dedim acaba sanırım şubat anneleri beni sevmedi neyse kızlar doğum gününü kutlayanlara güzel yaşlar dilerim yasakyasal çok geçmiş olsun muhammed de hasta ne oldu anlamadım öksürüyor ventolin işe yaramadı.
Muhammed ede geçmiş olsun...:KK52:

ay kendi kendime konuşup çıkıyorum kimse beni sallamıyor mu anlamıyorum ya:KK12: birine bilmeden bişey mi dedim acaba sanırım şubat anneleri beni sevmedi neyse kızlar doğum gününü kutlayanlara güzel yaşlar dilerim yasakyasal çok geçmiş olsun muhammed de hasta ne oldu anlamadım öksürüyor ventolin işe yaramadı.
Canım son 6 7 sayfayi okudum bi sorunu görmedim kasıtlı bişey yok kendi adıma seni severim tanimasakta birbirimizi bi grubuz burda

Yaw bazı kuzular ne güzel aynı günde doğmuş. ..bizle aynı günde doğan yokmu:KK22:

17 subatta:KK45:
Yalnizmi kutluyoz o günde:KK53:
bizim dogum gunumuz jelibonlarla ayni gun..
Canim oyle deme gozden kacmis olabilir sakusme canim..buarada ogluna cok gecmis olsun.

oyy oyy buraya tlfondan girmek kabus gibi. alinti begeni de yapamadim. dogumgunu olan tum bebisleri kutlar, yanaklarindan kocamaaaaaan operiz :)) hasta olanlara cok gecmus olsun
yasakhayal nerelerdeydin yav
reyyanim olur mu oyle sey sahsen biz kizimla hepinizi coooook seviyoruz.
:)))))

merhabalar. cok uzun zaman oldu buralara ugrayamadim. umarim herkes iyidir. benim kizim lizadefne 1 yasina girdi 4 subat'ta. 3 tane disi var, digerleri yolda bekliyoruz. tutunarak her yere gidiyor, ellerini birakip duruyor baya adim atmasini bekliyoruz artik. kendileri biraz huysuz bir bebek :)

selinceylin maşallah ilk yaşınız hayırlı uğurlu olsun canım çok özenmişsin gerçekten çok beğendim :KK28::KK28::KK28:

kizlar bebislere oto koltugu aldiniz mi
biz artik puseti kullanamiyoruz
alanlar hangi marka model aldilar ve memnunlar mi
tavsiyelerinizi bekliyorum

joie aldık e bebekten 650 TL falan memnunuz
ben özellikle uzun yola çok çıktığımız için yatar pozisyonu olan bir ütün istedim.
bizden geçti ama ilk aydan itibarende oturtulabiliyor bel desteği var.
7 yaşa kadarda kullanılabilir.

indir (1).webp

Nice yaşlara canım hersey cok güzel olmuş eline sağlık :)
Biz de bugün memleketten evimize döndük dun çok güzel bi şekilde dogum günümüzü kutladik. Allahim omurlerini sağlıklı ve uzun kilsin inşallahEki Görüntüle 1406534
Iyi ki doğmuş kuzucuk nice yaşlara cok güzel olmus pastanız :)
Cnmkzm bazen bura okuyorum ama yazamıyorum. Aslında biraz moralimde bozuk.oglum Bi aydır hasta ..iyilesemedi. .bogaz bademcik çok kizarik iltihap olmuş. Kuzum huzursuz du. .halende biraz öyle. 3 haftadır bazen ateş 40 çıkıyo. .bogaz yapiyomus. ..bi kez hastaneye 3 kez kendi doktoruna götürdüm. ..iki kes antibiyotik ne kullandı halen Boğazı geçmedi. Ateşi şükür fitil le hemen düşüyor. ..ama ertesi gün huysuz ne oluyo. .Yeme hiç yok desem yeri. .ne güzel duzelmisti iştahı. ..süt biberon almıyor. .Öksürük var özellikle geceri. .surup az fayda etti ona..bi aydır kilo almıyor yavrum yemiyo ki alsın. Hele Bi ara 5 gün sadece su icmisti. .300 gram verdi bu sürede. .en son 9 aylıkken 9 kilo 200 dü. .Ana 10 gün önce 10 kg geldi.. boy 78 di..çok sarsıldı çünkü. .Şükür şimdi bi kaç gündür çok az yiyo ama yetersiz. .17 şubatta Nasip se 1 yaşında olacak. 19 şubatta randevu var..bakalım nolacak. Belki kilo almaz ama ins vermezde. .bize durumlar böle:KK51:
canım çok geçmiş olsun kiyamam çok zor hastalık tüm düzeni mahvediyor. Ilac içermekte eziyet gibi sevmiyolar kuzular ilaci ilac gelecek diye bisey de yemiyolar insallah tamamen atlatir bize iğne daha iyi geliyor daha cabuk atlatiyor

Hepsini bir arada yapamadım uzun oldu ama paylaşmak istedim kartondan kendim kestim cizdim herseyi kendim yaptım güzel geçti ama çok yoruldum kaç gün önce temizlik kosturma misafir sıcak geldi bunaldim bi ara atlattık şükür seneye dışarda yapalım dedim eşime
Nice yaslara canim her sey cok güzel olmus ellerine sağlık suslere bayıldım :)
iyi ki doğmuş kuzu cok güzel olmus hersey :)

kizlar bebislere oto koltugu aldiniz mi
biz artik puseti kullanamiyoruz
alanlar hangi marka model aldilar ve memnunlar mi
tavsiyelerinizi bekliyorum

canım bizi 7 aylıkken 0-18 kg arası kullanılabilen concord model oto koltuğu aldık, dayısı hediye aldı daha doğrusu fiyatı 700 lira civarıydı. 9 kilo olana kadar ters kullandık daha sonra düz kullanmaya başladık çok rahat ediyor. isofix sistemi olmasına dikkat et. isofix ile arabaya mutlaka sabitlenebilen bir model olsun.

Ins tsk selinim:KK19:

Bide biz atlatsaydik. .Gerçi büyük bişey Yapamiycam OĞLUMda TAM. Iyilesmedi
zaten:KK31:

canım selam oğluna da çok geçmiş olsun, yavrum neden iyileşemedi acaba, taube nin kızı mina da tam iyileşememişti galiba, salgın gibi bir şey var, bizim arkadaşın oğlu da hasta deli gibi öksürüyormuş, balgam dolu boğazı, atamıyor da bir türlü, onların da hiç tadı yok...bir silah olacak bu virüslerin hepsini yok edeceksin aslında...oğlunun kilosuna hiç takılma, bizim çocuklar hala 10 kiloyu bulamadılar, artık yürüyen çocukların kilo alması zor zaten ayda 200-250 gram alsa kafi.sen vitaminli şeyler yedirmeye çalış oğluşuna, bir de güzel havalrda bol bol temiz hava aldır, gezdir, onun da faydası olur.

Bende sözde büyük bişey yapmadım babam abim halam kuzenim kardeşim kv hepsi bu ama yetti tıklım sıkış herkes yedi içti kıymalı börek anında bitti patatesli kaldı puaça humus patlıcan salatası havuç salatası mercimek köftesi sarma pasta biri çay ister öbürü meyve suyu öbürü kola dışarı çıkarlar sigara içmeye falan kalabalık baş döndürdü yani
kızlar biz de cumartesi günü yaptık doğumgünümüzü, güzel hediyeler geldi, kalabalıktı 25 kişi falandı, ben temizliğe gelen bayanı çağırdım o gün servis yapsın diye, çok rahat ettik onun sayesinde yoksa 1 kişi mutfaktan çıkamıyor hakikaten, yine de akşam baya yorulmuştum. pastası çok güzel oldu,kızım pastayı bir avuçladı üzerindeki kelebekleri filan yemeye çalıştı, videoya çektik doğumgününü. bol bol resim çekildik, saçıma fön çektirdim, makyaj yaptım resimlerde güzel çıkayım diye...:) böyle geçti işte...kuzularımızın her günü böyle güzel geçsin...

Back
X