canım benim sütüm su gibi zaten kilo aldırmıyor,ilk 3 ay ayda 1 er kilo aldı, sonra ayda 500 grama düştü.doğduğunda 3.400 gram, 6 aylıkken 7.500 gramdı.
ben artık su niyetine emziriyorum, o da tek sağ taraftan, doğumumdan beri sol taraftan süt gelmedi benim. günde 4 kez emziriyorum, sabah, öğlen, akşamüstü ve gece yatarken.
formül mamayı ne biberonla ne kaşıkla kabul etmedi hiç bir zaman, oradan da ümit yok:)
*sabah kahvaltıda yumurta+peynir+ekmek ya da klasik kahvaltı karışımı(süt+7 tahıl karışımı+pekmez+ceviz)
*öğlen pirinçli veya unlu tavuk çorbası
*ikindi muhallebi
*akşam da binbir nazla niyazla sofradaki bizim yediklerimizden veriyorum. hiç bir şey yediremediysem yine mecbur tavuk çorbası ya da muhallebi yapıyorum.
şu an diş mi çıkarıyor nedir, iştahı hiç yok yedikleri bunlar sadece...o da işte döke saça 1 er çay bardağı ancak yiyordur. mama kaşığı olarak bilemiyorum ama şu paşabahçenin küçük cam saklama kapları var ya yuvarlak, onlar 200 ml filan geliyor, onun yarısını ancak yiyor. annem ben üzülmeyeyim diye yediğini söylüyor ama ben biliyorum ki yemiyor...
ama iştahı iyi olduğunda pilav, köfte, balık, sebze çorbası ya da haşlanmış sebze, brokoli, muz, avokado, mandalina, armut filan yedirirdim...