- 21 Haziran 2013
- 573
- 603
- 108
slm anneler şubat ayınıda bitiriyoruzbütün bebişlerimiz iyiki doğmuşlar. ama aramızda mart annesi de vardı bir ara yanlış mı hatırlıyorum. :) esra demir hoş geldin canım aramıza ben okuyabilen ama yazmaya çok az zaman bulabilen biriyim:) yasakhayalim müthiş görünüyorsun. bir de o kadar bebek isteyen zaman geçen, acı çeken gibi durmuyorsun. o yüzden çok sevindim, harikasın canım. bu arada kıskandım ben de bir ara fırsat bulursam fotoğraf koyacağım. birde mama sandalyesinden düşmüş kuzucuk yaaaa, kıyamam çok zor olmalı. yataktan düşenlerde vardı ama bu yükseklik çok fazla gerçi, nazlıedamın minasının, minalar çok olunca:)), merdivenlerden düşüşü hariç. çok şükür bizim bu zamana kadarki en sert düşüşümüzde üst dudağımız patladı ve baya kan aktı, ama geçiyor, çocklar bize göre daha dayanıklılar. ben o acıyı günlerce çektim, her defasında acaba nasıl oldu, canı acıdı mı diye düşündüm. ben düşünürken dudağı iyileşmişti bile:))
bugün bir şey farkettim biz anneler biraz manyağız evet gerçekten manyağız. yada ben manyağım. oğlumu emzirirken neyi hayal ettim tahmin bile edemezsiniz. ama gülmek yok peşin peşin söyleyeyim:)) benim oğlan az yiyor ya hayalimde çok yiyormuş, bezine o kadar çok o kadar çok yapmış ki elbisesi hep kaka olmuş, ben de çok şükür çok şükür diyormuşum. :))) rüya olsa tamam da hayalde böyle şeyler kurulur mu ya:)))
bugün bir şey farkettim biz anneler biraz manyağız evet gerçekten manyağız. yada ben manyağım. oğlumu emzirirken neyi hayal ettim tahmin bile edemezsiniz. ama gülmek yok peşin peşin söyleyeyim:)) benim oğlan az yiyor ya hayalimde çok yiyormuş, bezine o kadar çok o kadar çok yapmış ki elbisesi hep kaka olmuş, ben de çok şükür çok şükür diyormuşum. :))) rüya olsa tamam da hayalde böyle şeyler kurulur mu ya:)))