- 25 Ocak 2014
- 1.004
- 1.676
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım kolay bişeyharika olmuş
ben de yapmak istiyorum nasıl yaptınSağol canım kolay bişey
ellerine sağlık canım tarif bizde istiyoruz :)ya ben de yaz sonu tuvalet egitimini denesem mi diyorum ama bir taraftan da daha erken gibi geliyor. bakalim gelisimine gore karar vericem.
balık yağı hangisi canım ben de istiyorum,
Bizimki 2, 940 dogdu 49 cm 38 haftalik sezeryanla aldilar. Istahta aciyo diye istiyorum bende bizimkide zorla uiyo ama yediriyorum bi sekilde cok guzel yerdi tektutuncak dalim yemesi derdim hepoda koptu :) yemek yeme zamani gelinxe sinitsinirlerimzipliyo ne cene kaliyo ne bel nede sinir. Ali babayi bogure bogure soluyoruz bide vidyosunu aciyoruz o olmadan asla acmiyo agzini zorla sokarsakta tukuruyo( zorlada olsa bidbifede yumurta yedirsen super olur yumurtada hersey var cunku ben rafadan yediriyorum
Sezeryan benimde epidural beni tamamen uyutsunlar asla giremem ameliyathaneye cok korktum zeynepte kalbim cikicakti agla titre maf oldum( 2. Lerde ayni oluyo biliyorum ben bide 1 sene arayla kesin sezeryan olur herelde hemben normal doguramam ya neler cektim rahim filmleri kist aldirmalar hic korkmadim cocuk dogurmaktan odum kopuyo :))
Seni iyice sinir etmisler ben opmeye felan karsi degilim onlarinda cani seviyolarda bole sapur supur yapilmasa daha iyi olcak tabi bide kokla ya ne guzel bebekken yapiyolar bide kocaman agzi yanak yokcok cok opmek sapiklik resmen yazik ama desende yapiyolar o tipler nabcan iyice sinir etmisler seni bosver esinide uzme gecti gitti onlarin umru degil ver coxuga esin baksin oyle durumlarda keske sende girseydin havuza filan
Ne guzel dis uyku yapmis size :)) masallah
Hatirladigim kadariyla liip arkadasimiz almisti..Unnadoda cariklar var onlardan kullanan var mi. Terletmez diyor dogru mu acaba. Bizim ev serin koridorumuz cok soguk oluyor.ayagina corap giymiyor.ciplak ayak geziyor evde. Hastalanacak diye korkuyorum. Bu cariklar ayaktan kolayca cikiyor mu.eger cikiyosa esra durutmaz ayaginda
Benim kiizimda gece 3 4 defa kalkiyor..Bazen benim oğlanda gece 1 yada 2 kere kalkıyor şaşıyom valla ama bu gece acısını çıkardı artık eskisi gibi bünyem kaldırmıyor yaşlanıyom galiba
Ayy cok guzel olmus..ellerrine saglik.tarini isteriz.
Super nasil yaptin tarif ver baliginda super olmus onu nasil yaptin bende yapicam eve donunce :)
K kirmizibalik_ Buradaki arkadaslardan birisi almisti ama adini hatirlayamadim. Cok memnun oldugunu soylemisti ben de o yuzden kisa almayi planliyorum