- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
canım 2. bebek her zaman tecrübedir zeynepte yaptığın hiçbir hatayı bunda yapmazsın zaten iyi bir anneydin daha iyi bir anne olcaksın siteye bakıyım bende merak ettim...
bu konuda tamamen sana katılıyorum bebekken ateşi 39.5 oldu soydum yıkadım düşmedi eli felan yana düştü şimdi ben bu çocugu hastaneye götürmeseydim ilaç serum vermeseydiler ne yapabilirdim ilaç gerekliyse kullanırım ama zırt pırt ilaca yüklenmem ve kesinlikle ilacın içeriğini okuyorum,kan şurubunu kışın kullandım ama ara ara yemek yediği dönemde vermiyorum daha çok diş çıkarma dönemlerinde veriyorum çünkü diş=0 yemek bizim için kullandığı kelimeler nennen,baba,bumbum(Su),mama,süüüüü(süt),mu(Muz),attı,gel,gitti,abovvv,atta,düttt aslında ben hangi kelimeyi sık kullanırsam onun üzerine yoğunlaşıyor ve diğerlerini unutuyor sanıyordum sonra bir anda tekrar söylüyor konuşması için bol bol konuş mesela otururken ben oturuyorum bak kalkıyorum şimdi yemek hazırlıyorum gibi beynine kazınıyor bu kelimeler bide bu ara annne anne diye dolanıyor ama herşeye diyor resmen yolda köpek görse anne diyor anlamadım...Kizlar facede bebek yapim bakim onarim diye bi site var takip eden var mi? Siyasi gorusleri beni cildirtsada bebekle ilgili seyler ilgimi cekiyo gurupta asla bebeklere ilac kullandirilmiyo d vitamini haric kan ilaviydi gaz damlalariydi tamamen karsilar. Bebekler kendi yicek kendi uyucak 6 aydan sonra gece beslenmesi kesilcek uyku egitimi 4/6 ay arasinda verilcek. Mama verilmicek gag meme gug mmeme yontemiyle emzirme kamplariyla gerekirse tum dunya durucak sadece cocuk anne sutu alicak inek sutune karsilar keci sutu oneriyolar. Kefire cok onem veriyolar. Cocuk somon avokado filan da yicek gb bisuru onerileri var. Ateslenince ilac verilmicek hep ilaca karsilar. Heesey dogal akisla dogal yollarlacozuyolarsinek ilaci bile kkullandirmiyolar o kadar yani
Neyse bu gurupta kefir kardesligi var. Kefirde cocuklarada yetiskinlerede cok faydali organik kefirini cogaltanlar kefir kardesligi yapip ayni ildekilerle paylasiyolar. Bende bursadan birinden isticem ve kefir vericem zeynebe simdi biride yolda onu ordaki felsefeyle buyutmek iztiyorum herseye ilac kakalamak istemiyorum gaz ilaclarnin faydasiz oldugunu masaj ve sevgiyle cozulcegini soyluyolar cidden hangimiz faydagordukki su gaz ilaclarininbu sefer ilk dogdugundan itibaren o bagi kurmak istiyorum zeynepte 52 gun kayinvaldemle kaldik hep o ilgilendi aylarca alisamadik birbirimize ben de oda mutsuz ve depresyondaydik bu sefer ben ilgilenicem srvgi bagini kuricam ilk once ve emzirmeye odaklanicamsadece bakalim iste boyle seyler uyku egitimi de super bakmanizi oneririm hersey var.
Biraz kuralci despot insanlar toplulugu ona takilmayin sadece okursaniz problem olmaz :))) benim gb
Valla bu kadar doğallığa karşıyım. Çocuk ateşlenince ya da diş ağrısı olunca işkence çeksin deyip ilaç vermeyecek miyiz? Ya da evde internet cep telefonu zaruriyken radyasyondan koruyalım mı diyeceğiz. Kullanmayacak mıyız? Evet her şeyin doğalı iyi de. Doktorlar oyle demiyor. Veriyor kan ilacını vitamini... Bir de madem doğallık dedik... Evet sivrisinek ilacı vb. Ben de kullanmadım. Size bir oneri... Bileniniz vardır mutlaka ama ben denedim ile yarıyor. Malum yaz geldi. Artık sivrisinekler çıkar... Bebeğin odasına iki küçük saksı fesleğen koyun. Hiç girmiyor sinekler odaya. Ben Zeynep e mutlaka somon veriyorum haftada en az bir kere. Avakado her meyveye koyarım. Meyvesine caviz ve badem rendelerim. Kefir malmalesef içiremedim. Sut de içmiyor çünküama hamileyken her gün kefir içerdim
günaydın canım biz 6.30 ayaktayız içtimaya çıkırıyoruz sanki....Bu arada doğallık demişken... Kan ilacını bir aydır veriyorum da aslında bizim çocuk doktoru içsin takviye olsun demişti. Ama babam karşı... Çocuk iyi besleniyor ne gerek var dedi. Bilemm belki devam etmem. Siz hangi vitaminleri kullanıyorsunuz? Bir de bebişleriniz hangi kelimeleri soyluyor? Zeynep baba dede kedi anne mama derdi. Şimdi bir tek mama ve baba diyor. Bıraktı o kelimeleri. Israrla annee diyorum yuzume bakıp baba diyor hahaja
Ayy en nefret ettiğim ders tarihti lisede ezber işini hiç sevmem benim kafa sayısal seviyo rakamlarla oynasın fonksiyon çözdüm Sudoku mantık oyunları seviyorum. Günaydın herkese bu arada yeni kalktik yeni gün maratona haziriz