2014 Şubat Anneleri

Cidden yasakhayal nerde baska bi yerden ulasabilcek yok mu?

Herkese gunaydiiiiin. Tam 4 tane azi disimiz oldu. Gelsin bakalim siradaki kopek disleri. Korkmuyoruz sizdeeeeeen :KK66:)
Aman ne zormus bu disler. Bu sabah da 6:15 de kalktik. Simdi devirdi totoyu uyuyor sipa :KK66:
Kizlar Yasakhayal, Taube nerelerdeler, hic ugramadilar ?

Ben gunes dikken cikarmiyorum disariya ama almak lazim tabi denize filan giderken gerekmedikce kullanmamali bence icinde neler var kimbilir :))

Cinsiyetini soruyo herkez anam ustumde bi yuk ilkinde saglik ikincide cinsiyet baskisi :))) kacip gidip dogurup donesim var aboooowww ://

kızlar selamlar, ya bana yine bir bunalımlar geldi, k.v çok sık geliyorlar ya,
ayda bir ya da 3 haftada bir hiç üşenmeden uçağa binip geliyorlar benim bütün haftasonu bloke oluyor. en son ekim ayında 15 gün- aralık ayında 1 hafta-şubat ayında 1 hafta-23 nisanda 1 hafta-1 mayısta-19 mayısta 1 hafta-13 haziran da 3 gün ve 15 temmuzda da 2 hafta gelecekler. ve en az 3 gün ya da 10 gün kalıyorlar, yani 3 gün kalsalar bile insan stres oluyor, ev temiz olacak, düzenli olacak, yemek olacak, dışarda gezme durumları da oluyor, bazen yorgunluktan fena oluyorum çocukluyken zor,bütün düzenimiz aksıyor. k.v. annem gibi değil, mutfağa ya da çocuğa pek girişemiyor, çocuğu bırakıp bir yere gidemiyorum, yemek yediremiyor çocuğa, ev işlerine hiç bir katkısı yok, annem yine bize çocuğa bakmaya geliyor, bir de kahvaltı hazırlıyor onlara. anneme çok üzülüyorum ya. aramızda bir anlaşamamazlık, kötü söz vs yok çok şükür ama yine de tahmin edersiniz ki çalışan anne olarak yoruluyorum ve tatil günümde de dinlenmek istiyorum.

yalnız benim mesajdan alıntı yapmadan cevap yazarsanız sevinirim, aynı durumları yaşayan var mı?

Ben gunes dikken cikarmiyorum disariya ama almak lazim tabi denize filan giderken gerekmedikce kullanmamali bence icinde neler var kimbilir :))
ben de pek kullanmıyorum öyle güneşin dik geldiği saatte çıkartmıyoruz ama denize falan gidersek lazım olur. burts bee diye bir markanın eczaneden almıştım. organik bazlı diye geçiyor, içinde çok fazla kimyasal yok, kendim de kullanıyorum yüzüme, ve vücuduma.

lip allah kolaylık versin bende ne kaynana nede kayınbaba var oy üzden yorum yapamıyorum ama keşke yardım etse zaten çalışıyorsun sen bide onlara hizmet zordur en azından anne şunu yap vs desen yada bugun yoruldum bebekle sen ilğilen desen olmaz mı ben görümcem felan gelince paso yatıyorum biraz da siz bakın diyorum iyi oluyor.

lip allah kolaylık versin bende ne kaynana nede kayınbaba var oy üzden yorum yapamıyorum ama keşke yardım etse zaten çalışıyorsun sen bide onlara hizmet zordur en azından anne şunu yap vs desen yada bugun yoruldum bebekle sen ilğilen desen olmaz mı ben görümcem felan gelince paso yatıyorum biraz da siz bakın diyorum iyi oluyor.

yok canım ya ben ancak annem varken yatabiliyorum, ya da dinlenebiliyorum. lohusayken bile yatamadım ben, hem gece çocuğa uyandım, emzirdim, baktım o ameliyatlı halimle, hem de gündüz misafir ağırladık, o kadar gecelik takımları filan almıştım, onları giyip bir yatamadım ya resmen içimde kaldı...

yok canım ya ben ancak annem varken yatabiliyorum, ya da dinlenebiliyorum. lohusayken bile yatamadım ben, hem gece çocuğa uyandım, emzirdim, baktım o ameliyatlı halimle, hem de gündüz misafir ağırladık, o kadar gecelik takımları filan almıştım, onları giyip bir yatamadım ya resmen içimde kaldı...
bende yatmadım aslında ama bana hep yat nazar olur dediler bence eşin kv konuşsun zaten yoruluyor desin işin ucundan tut felan desin ben birşeyi yaptıramazsam hemen eşimi ararım oda ablasını abla şunu yapsak yada canım bunu istedi sen daha güzel yapıyorsun felan der gelmeden önce eşine söyle çok yoruldum bugun iş yogundu önden gardını al bence

Canım bende kv gelince sağolsun ilgileniyo ceylinle parka indiriyo salliyo oynuyo falan bende o gelince is guc yapıyorum hiç ise dokunmaz yanlız yer koyar ortalık oyuncak dağıtır toplamaz bende temizlik yaparım o gelince

Canım bende kv gelince sağolsun ilgileniyo ceylinle parka indiriyo salliyo oynuyo falan bende o gelince is guc yapıyorum hiç ise dokunmaz yanlız yer koyar ortalık oyuncak dağıtır toplamaz bende temizlik yaparım o gelince

Sadece hasliyosun yani bide kac dakika canim :) kefiri kendin mi yapiyodun nasil yapiyodun bide senden tarifini alayim. Ben kefirden korkuyorum icinde canli seyler var diye midem almiyo bikere denemistim icemedim bu sefer kizim icin ve hamislik icin zorlucam :))

5 dakikada pişiyor kucuk kucuk ayırınca. Piştiği zaten kendini belli ediyor. Yumuşacık oluyor. Kefiri marketten alıyorum. Bir kere bir tanıdığım kefir mayası verdi. Onu yapayım dedim . İçinde böyle mantar falan dediğin gibi yaratıklar vardı. Ben de içemedim. Benim de midem bulandı. Ama marketten aldığını da iç sonuçta doğal. Kullanım suresi kısa. Ben hep marketten alıyorum. Ben hamileyken 5 ay domates salatalık falan yemiştim. Midem bulanıyordu yemek görünce. Son 4 ay çok iyi beslendim o yüzden. Her gün ceviz taze badem haftada iki balık günde iki porsiyon meyve. Et yedim neredeyse her gün. Et yemediğimde de kinoa yedim. Onda da çok protein var. Avakado ayva... Ben toplamda 9 kilo almıştım. Zeynep 3 kg 720 gram 51 cm doğdu. Ama ben sonrasında da çok iyi beslenmeme rağmen sütüm sadece 3 Ay vardı. Bu arada hamilelikle ilgili kafana takılanları sor bana mutlaka. Babam jinekolog hemen sorarım. :)

5 dakikada pişiyor kucuk kucuk ayırınca. Piştiği zaten kendini belli ediyor. Yumuşacık oluyor. Kefiri marketten alıyorum. Bir kere bir tanıdığım kefir mayası verdi. Onu yapayım dedim . İçinde böyle mantar falan dediğin gibi yaratıklar vardı. Ben de içemedim. Benim de midem bulandı. Ama marketten aldığını da iç sonuçta doğal. Kullanım suresi kısa. Ben hep marketten alıyorum. Ben hamileyken 5 ay domates salatalık falan yemiştim. Midem bulanıyordu yemek görünce. Son 4 ay çok iyi beslendim o yüzden. Her gün ceviz taze badem haftada iki balık günde iki porsiyon meyve. Et yedim neredeyse her gün. Et yemediğimde de kinoa yedim. Onda da çok protein var. Avakado ayva... Ben toplamda 9 kilo almıştım. Zeynep 3 kg 720 gram 51 cm doğdu. Ama ben sonrasında da çok iyi beslenmeme rağmen sütüm sadece 3 Ay vardı. Bu arada hamilelikle ilgili kafana takılanları sor bana mutlaka. Babam jinekolog hemen sorarım. :)

Haksever iyotu eksik etme. Eksikliği tiroide neden oluyor. Hem bebeğin hem kendin için... Ben her gün et dedim. Cunku tüm vitaminleri takviye alabiliyoruz ama proteinin takviyesi yok. Bu yüzden onemli

Kizlar malum havalar isindi, bebislere gunes kremi kullaniyor musunuz? Hangi markalari tavsiye edersiniz. Dr kontrolumuze daha var. Gecen yil bisey kullanma demisti ama simdi surekli parkta acik havadayiz. Tavsiyelerinizi bekliyorum..
Kizlar malum havalar isindi, bebislere gunes kremi kullaniyor musunuz? Hangi markalari tavsiye edersiniz. Dr kontrolumuze daha var. Gecen yil bisey kullanma demisti ama simdi surekli parkta acik havadayiz. Tavsiyelerinizi bekliyorum..
Sosyoloji saat 11:00 15:00 arası dışarı çıkarmıyoruz. Çıkarsak da mutlaka golgede duruyoruz. Bu yüzden şimdiye kadar almadım krem. Ama bu yaz Antalyaya gideceğiz. Bu yüzden alacağım. Güneşin zararlı ışınlarına nazaran krem daha iyi. Bebekler için olanları zaten 50 faktor koruma. İsmini hatırlamıyorum ama parabenssiz bir marka gordum. Avusturalya markası. Orada ozon delik olduğu için sokağa kremsiz tırnaklarını bile çıkarmıyorlar. Ondan alacam heraldw. Eczanelerde satılanlardan alacağız. Ben mayo bile aldım :)

Kızlar bebekleriniz utanıyor mu hiç? Zeynep yeni birini görünce utanmaya başladı. Önceden hiç böyle değildi. Çok sosyal bir çocuk aslında. Biri eve gelince neredeyse geri içime girecek. :) o kadar utanıyor:)

Anneler biz dr tavsiyesi ile sebamed kullaniyoruz ama nadiren cok nadiren fazla disari cikmiyor aadece arada cumartesileri ogle saatleri de disarida olmak zorunda olabiliyoruz onun disinda gunesin dik gelmedigi saatlerde diaarida anneler ciddi vajinal kasintisi var kizimin dr a gidecegiz umursamamistim buradaki bazi arkadaslar bizim bebislerde de var deyince ama sanirim bi rahatsizligi var mantardan supheleniyorum ama bakalim dr dan gelince yaZarom sizlere

na
Anneler biz dr tavsiyesi ile sebamed kullaniyoruz ama nadiren cok nadiren fazla disari cikmiyor aadece arada cumartesileri ogle saatleri de disarida olmak zorunda olabiliyoruz onun disinda gunesin dik gelmedigi saatlerde diaarida anneler ciddi vajinal kasintisi var kizimin dr a gidecegiz umursamamistim buradaki bazi arkadaslar bizim bebislerde de var deyince ama sanirim bi rahatsizligi var mantardan supheleniyorum ama bakalim dr dan gelince yaZarom sizlere
Vajinal kaşıntıyı nasıl anladınız canım merak ettim. Kaşıyor mu eliyle?

Gunaydin anneler. Nasılsınız. Ben çok yorgunum ev taşıma işi, okul, ev yemek temizlik oğlum ve ikinci bebeğim için doktora gidip gelmeler tam bir karışıklık. Bunlar bittikten sonra hastalanip yatakta birkaç gün gecirmek istiyorum. :)) oğlum geceleri kusuyor bazen ve ishal gibi. Kusmasini çok yemiştir diye düşündüm, is hali de dişe bağladım. Doktora goturmedim. Hata mi ettim acaba. Bu aralar çok ihmal ediyorum onu :((

Back
X