2014 Şubat Anneleri

Ya kızlar kendime gelemiyorum kızımı sevemiyorum haksızlık gibi geliyor çok kötüyüm kabusun içindeyim biri şaka desin ya

özgem sen tanıdığım en iyi annelerden birisin..bu iyiliğini zeynep bebek sana ahirette şefaatçi olarak ödemek istedi..dışardan bir felaket gibi görülmemeli bu olay..sen bir melek annesisin..bu mertebe o kadar ağır bir mertebeki her anneye verilmez..Yüce Rabbim seni özel kıldı,senin imanın,hayata bakışın,güçlü duruşun herşeyin üstesinden gelecek..sen kızından uzaklaşmadın bunu unutma,aksine her işleyen saniye seni ona götürüyor..her canlı bu ölümü tadacak,bundan kurtuluş yok..senin en büyük şansın kızının seni cennet bahçesinde bekliyor olması..her canlının tadacağı bu ölüm küçük büyük demeden herkesin kapısını çalıyor..bizler sonumuzun ne olacağınıu bilmezken,senin artık cennette bir şefaatçin var..zeynep için sakın ola üzülme..şimdi o cennette,sayısısız nimet içinde,hz peygamber ibrahim ve eşi sareyle birlikte çok mutludur emin ol..önemli olan bu kısacık dünya hayatında değil,sonsuz cennet hayatında birlikte olmak özgemm..

sakın bırakma kendini..içinde bir can daha var..bu dünyada herşey biz insanlar için..Rabbim her zorlukta bir kolaylık mutlaka verir..senin beklenmedik bir anda 2.kez hamile kalmandaki sır demekki buymuş..şaşırmıştık anlam verememiştik..gördünmü O'ki sonsuz merhamet sahibi,hiçbir kulunun üzülmesini istemez..herkes bir sınava tabii tutulur bu hayatta..sen 7 yıl bekledin Rabbim sana hiç beklemediğin anda 2.mucizeni verdi..o senin sabır taşın olacak..o senin kanayan yarana merhem olacak,o senin 2.yaşama sevincin olacak,o senin boş kalan kucağını dolduracak..ha gayret özgem aralıkta yeniden doğacaksın kızınla..unutma özgem Allah verdi Allah aldı,O'na boynumuz kıldan ince..güzellikle sabredeceğiz..isyan etmeden,neden ben Allahım demeden,şirk koşmadan,tevekkül ederek sabredeceğiz..ve gün gelecek sen zeynebinle sonsuz mutluluğun içinde olacaksın...biz hep yanındayız özgemmm..

kızlar nazlıedam özgenin yanına gidecekti..haber varmı?bu arada özgenin telefon nosunu bilen özelden atsın lütfen..bence herkes arasın özgeyi..

Uyuyamıyorum iş yapamıyorum hep zeynebi düşünüyorum.Resimleri hep gözümün önünde yavrum benim melek kızım...
Psikolojim bozuldu...Allahım sabırlar versin.Başımız sağolsun...

kızlar şimdi duydum inanamıyorum hala,
Allah sabırlar versin evlat acısıyla sınamasın hiçkimseyi,
Allah karnındaki yavruya uzun ömürler versin...yavrum ya bir acıdım ki, ufacık kuzu daha...Allahım onu melek yaptı, uçtu gitti...

boğazım düğüm düğüm, titriyorum duyduğum andan beri,
Allah nur içinde yatırsın cennette kavuştursun inşallah

kızlar nolur bari siz yapmayın..biz böyle acıyı taze tutarsak özge napsın..biz şimdi ona merhem olacağız..buraya duygusal şeyler yazarak onun yarasını kanatırız..hepimiz inançlı insanlarız elhamdülillah..bize düşen aralık ayına kadar özgeyi ayakta tutabilmek..zaten ona aralıkta taze kan gelecek..şu süreç çok önemli..

olaya duygusal bakıyoruz,annelik iç güdümüzle bakıyoruz birde kulluk gözüyle bakmamız lazım..herşeyi verende O,alanda O

kızlar nolur güçlü olalım,sürekli dua edelim..özgenin şu dakikadan itibaren sadece maneviyata ihtiyacı var..maneviyatı ne kadar güçlü olursa gerçekleri kabullenmesi bir o kadar kolay olacak..

kızlar nazlıedam özgenin yanına gidecekti..haber varmı?bu arada özgenin telefon nosunu bilen özelden atsın lütfen..bence herkes arasın özgeyi..
Gidemiyorum keping :( çok zor çokkk tüm gece uyumadım aklım özge dolandım durdum. Ne derim nasıl dayanırım bilmiyorum ama en kısa zamanda kendimi toplayıp gidicem.

biz birbirimizin bebelerinin anne karnindaki tekmelerini dahi biliyorduk..dogdular, gun gun kusmalarini kakalarini bile bildik bebislerimizin..
gruptaki tum bebisleri nasil da sahiplenmisiz, farkina varmadan resmen beraber buyutuyoruz onlari...
haberlerde boyle olaylari duyunca da elbette uzuluyoruz ama... bu cok agir geldi yaa.. sanki elimizdde buyumustu zeynep...

kızlar nolur bari siz yapmayın..biz böyle acıyı taze tutarsak özge napsın..biz şimdi ona merhem olacağız..buraya duygusal şeyler yazarak onun yarasını kanatırız..hepimiz inançlı insanlarız elhamdülillah..bize düşen aralık ayına kadar özgeyi ayakta tutabilmek..zaten ona aralıkta taze kan gelecek..şu süreç çok önemli..

olaya duygusal bakıyoruz,annelik iç güdümüzle bakıyoruz birde kulluk gözüyle bakmamız lazım..herşeyi verende O,alanda O

kızlar nolur güçlü olalım,sürekli dua edelim..özgenin şu dakikadan itibaren sadece maneviyata ihtiyacı var..maneviyatı ne kadar güçlü olursa gerçekleri kabullenmesi bir o kadar kolay olacak..
Özge ile konuştuğumda dün allah sabrını veriyor vericek karnımda ki için dayanmak zorundayım cennet kuşu oldu kuzum orda bizi bekliyor inşallah kavuşmak nasip olur dedi. Yavrum güçlü kız.
Allah ım onları taçlandırdı keping.Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş dua edicez hep dua özgem e dayanma gücü için dua.

Gidemiyorum keping :KK43: çok zor çokkk tüm gece uyumadım aklım özge dolandım durdum. Ne derim nasıl dayanırım bilmiyorum ama en kısa zamanda kendimi toplayıp gidicem.

gideceksinnn nazlıedam..biliyorum zor ama bunu yapmak zorundasın..sen özgeye sarıldığın an,o rahatlayacak..bir sarılmanın bir omzun psikolojik yönden etkisini hissedecek özge..

Özge ile konuştuğumda dün allah sabrını veriyor vericek karnımda ki için dayanmak zorundayım cennet kuşu oldu kuzum orda bizi bekliyor inşallah kavuşmak nasip olur dedi. Yavrum güçlü kız.
Allah ım onları taçlandırdı keping.Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş dua edicez hep dua özgem e dayanma gücü için dua.

özge çok güçlü bir kız..hep dikkat etmişimdir böyle anneler özel anneler..bir şehit annesine,bir engelli annesine baktığımda her zaman dimdik ayakta olduğunu görmüşümdür..özge bunu fazlasıyla başarıyor ve başaracak..aralıkta kendine yepyeni bir sayfa açacak.gün gelecek yaralar kabuk bağlayacak..

özgeyi başka arayan var mı kızlar?

gideceksinnn nazlıedam..biliyorum zor ama bunu yapmak zorundasın..sen özgeye sarıldığın an,o rahatlayacak..bir sarılmanın bir omzun psikolojik yönden etkisini hissedecek özge..
Bırakmam zaten özge mi asla bırakmam omuzu olurum canı olurum gerekirse ömrü olurum bırakmam. Ama gücümü toplamam gerek :( kolay değil doğum haberini ilk bana haber verdi, beraber büyüttük, hamileyken burda konuşur yetmezdi telefonda konuşurduk onun içini deldi geçti benimde dedi geçti :(
Gidicem az kendimi toplayayım güçlü durmalıyım ki özgeye iyi gelebileyim

Allahım yaa bu acıya nasıl bir teselli verilirki bilemedim..:KK43:

Rabbim Haksever kardeşimizin yardımcısı olsun..Zeynep bebeğe öldü diyemeyiz..O bir melek artık..
Allahım doğuck olan kardeşine uzun bir ömür versin..

Back
X