- 25 Ocak 2014
- 1.004
- 1.676
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidemiyorum kepingkızlar nazlıedam özgenin yanına gidecekti..haber varmı?bu arada özgenin telefon nosunu bilen özelden atsın lütfen..bence herkes arasın özgeyi..
Özge ile konuştuğumda dün allah sabrını veriyor vericek karnımda ki için dayanmak zorundayım cennet kuşu oldu kuzum orda bizi bekliyor inşallah kavuşmak nasip olur dedi. Yavrum güçlü kız.kızlar nolur bari siz yapmayın..biz böyle acıyı taze tutarsak özge napsın..biz şimdi ona merhem olacağız..buraya duygusal şeyler yazarak onun yarasını kanatırız..hepimiz inançlı insanlarız elhamdülillah..bize düşen aralık ayına kadar özgeyi ayakta tutabilmek..zaten ona aralıkta taze kan gelecek..şu süreç çok önemli..
olaya duygusal bakıyoruz,annelik iç güdümüzle bakıyoruz birde kulluk gözüyle bakmamız lazım..herşeyi verende O,alanda O
kızlar nolur güçlü olalım,sürekli dua edelim..özgenin şu dakikadan itibaren sadece maneviyata ihtiyacı var..maneviyatı ne kadar güçlü olursa gerçekleri kabullenmesi bir o kadar kolay olacak..
Gidemiyorum kepingçok zor çokkk tüm gece uyumadım aklım özge dolandım durdum. Ne derim nasıl dayanırım bilmiyorum ama en kısa zamanda kendimi toplayıp gidicem.
Özge ile konuştuğumda dün allah sabrını veriyor vericek karnımda ki için dayanmak zorundayım cennet kuşu oldu kuzum orda bizi bekliyor inşallah kavuşmak nasip olur dedi. Yavrum güçlü kız.
Allah ım onları taçlandırdı keping.Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş dua edicez hep dua özgem e dayanma gücü için dua.
Bırakmam zaten özge mi asla bırakmam omuzu olurum canı olurum gerekirse ömrü olurum bırakmam. Ama gücümü toplamam gerekgideceksinnn nazlıedam..biliyorum zor ama bunu yapmak zorundasın..sen özgeye sarıldığın an,o rahatlayacak..bir sarılmanın bir omzun psikolojik yönden etkisini hissedecek özge..
Lutfen banada attin numarasini..Numarasini bilen banda özelden atabilir mi aramak istiyorum ozgeyi
ben attım sana cnmLutfen banada attin numarasini..
ben attım özeldenNumarasini bilen banda özelden atabilir mi aramak istiyorum ozgeyi
Sağol canımben attım özelden