2014 Şubat Anneleri

Sosyoloji ben kızımı çok az
Herkese slm.. Eveet gunun en abuk sorusu.. Kizlar araniz da tekrar sigaraya baslayan var mi?

Sosyoloji ben kızımı çok az emzirebildiğim için zaten 5 aylıkken falan başlamıştım. İşe donduğum zaman. Şimdi yeniden hamile olduğumu öğrenince bıraktım. Bir tane bile içmedim. Bebek sağlıkla gelsin inşallah. Emzirebilşrsem bu sefer sut bitince başlarım ben yine...

kizlar simdi ben 30. haftada saylirim. oglum 20 aylik ama ben unuttum almam gereken seyleri. mesela 6 takim elbise, tirnak makasi, tarak, kulak temizleme cubugu, havlu aldim. küvet ve kovasi olarak abisininkileri kullanacagim. abisi artik kullanmayacak. baska neler alayim kafam karisik. okul ev isi derken. kizima ve kendime vakit ayiramiyorum.bir de kiz icin ayri alinmasi gereken bisey var mi ?
Ayy ne heycanli canım çoğu vardır abisinden göbek bakim seti alırsın beşiği çarşaf şampuan pembişş bi kaç örtü falan eksigin yok bence

Eskiden kullaniyordum. Hamilelikte biraktim, sonra da hic icmedim. Tabii bu bana bolca kilo olarak geri dondu :KK43:
Ve son gunlerde canim tekrar cok sigara istemeye basladi. İcmek istemiyorum ama.... Kendimden de korkuyorum..
canım emzirmiyorsun dimi kızını? bence başlamamaya çalış. kendin içinde zararlı.

kızlar nerdesiniz?bir ses verin:KK68:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes: seeeeeeeesssss

Herkese gunaydiiin. Ya bu ev isi ne nankor birsey.. Hergun biryerleri toplayip temizliyorum, yine de is bitmiyor. Ne temizlik, ne camasir, ne yemek bulasik derdi bitiyor.. Yoruldum yav. Bakalim ise baslayinca ne halt edicem :confused::confused::confused:

Herkese gunaydiiin. Ya bu ev isi ne nankor birsey.. Hergun biryerleri toplayip temizliyorum, yine de is bitmiyor. Ne temizlik, ne camasir, ne yemek bulasik derdi bitiyor.. Yoruldum yav. Bakalim ise baslayinca ne halt edicem :confused::confused::confused:

Canım aynen orayı topluyorum, burayı sil süpür yıka temizle as katla. Bitmiyor işte.

Ay ev işi demeyinnnn. .2 çocuk ve bitip tukenmeyen ev işi. .üstüne birde uykusuzluk. .Sabır sabir ya sabir
Ya hakikaten nolucak bu uyku isi yaa. Hadi simdi evdeyim de, bu sipa ben ise baslayinca da boyle geceleri durmadan kalkarsa ben ne halt edicem??
Uyuyor simdi hanimefendi,
Dur ben gidip sunun bir totosunu isirayim ;)

Ya hakikaten nolucak bu uyku isi yaa. Hadi simdi evdeyim de, bu sipa ben ise baslayinca da boyle geceleri durmadan kalkarsa ben ne halt edicem??
Uyuyor simdi hanimefendi,
Dur ben gidip sunun bir totosunu isirayim :KK66:
Canım benim is guc beni yormuyorda uykusuzluk feci yoruyor..her sabah 5:45 te uyaniyoruz..kurulu saat gibiyiz..isterse geç yatsin mutlaka o saatte uyanıyor. ..sabaha kadarda en az 2 kere uyaniyoruz meme diye..

Kizlaaaar, herkes nereye kayboldu yine
Taube , lip, speedygonzales, annekizaski, yasakhayal,esrademir... Ve yazmadigim diger arkadaslar nerelerdesiniz??

Kızlar merhaba, emir ateşli. Diş mi çıkartıyor bilemiyorum. Uyuyor şuan. Zaten uyanık olsa bile kafa kalkmıyor. Uyanınca bakacağım ağzına. Sadece ateş var. Burun akıntısı falan yok.

Kızlar merhaba, emir ateşli. Diş mi çıkartıyor bilemiyorum. Uyuyor şuan. Zaten uyanık olsa bile kafa kalkmıyor. Uyanınca bakacağım ağzına. Sadece ateş var. Burun akıntısı falan yok.
canım geçmiş olsun..büyük bir ihtimal diştir..benim ilk çocuğumda ateşten başka birşeyi yoktu..babası boğazına,kulağına,ciğerine baktı hiçbirşey yoktu..annem dediki azı dişini çıkarıyordur..eee 6 çocuk anası doktordan daha tecrübeli :21:bir baktıkki gerçekten dişmiş..inşallah seninkide diştir canım benim..

Canım uyandığın zaman ağzına baktım, bir şey görünmüyordu. Sonra sıcak tarhana çorbası içirdim, 10'u içti. Bide şurup içirdim ateşi zaten düşmüştü biraz, şurupla dengelendi. İyi şuanlık.
canım geçmiş olsun..büyük bir ihtimal diştir..benim ilk çocuğumda ateşten başka birşeyi yoktu..babası boğazına,kulağına,ciğerine baktı hiçbirşey yoktu..annem dediki azı dişini çıkarıyordur..eee 6 çocuk anası doktordan daha tecrübeli :21:bir baktıkki gerçekten dişmiş..inşallah seninkide diştir canım benim..

Bende burdayım internetim az kalmıştı da yazamadım. Ben malum temizlik bitirdim dinleniyorum 2 3 gündür ceylinin bi burnu aktı bi durdu huuupp diye çektim o aparatla agladi durdu ama rahatliyo napim şimdi iyi hava bi sıcak bi soğuk nasıl giydircemi şaşırıyorum içine atlet uzun pijamaları sonra atlet çıkıyo şaşırdım valla

20150928_154558.webp Büyümüşmuyuz? Sizce zayıf mi çok yemiyo artık en son 2 ay önce 10.500 kg idi.

Back
X