2014 Şubat Anneleri

Herkese merhaba kızlar.
Bu kışı nasıl geçireceğiz bilmiyorum otri bebe ile çektirmezde bizim ki normal burun spreyini bile zor sıktırıyor çığlık çığlığa onu geçtim ilacı bile bin takla ile içiyoruz.
hafif öksürük ve buruk akıntııs var inşallah genzine akmadan müdahele edebilirm

Dün hava güzel diye arkadaşlarla attık kendimizi sokaklara.3 bebek ile birlikte
o biraz iyi geldi sanırım. gece daha rahat daha güzel uyudu.

Valla biz de zorla serum fizyolojik damlatıyoruz. İlacı çığlık çığlığa resmen çocuğa travma yaşatarak veriyoruz. Sonra bana küsüyor. Ama mecburuz napalım... Bizimki yine iyi... Ablamın oğlu zorla verince tükürüyor. Bizimki tükürmeyi bilmiyor

Valla biz de zorla serum fizyolojik damlatıyoruz. İlacı çığlık çığlığa resmen çocuğa travma yaşatarak veriyoruz. Sonra bana küsüyor. Ama mecburuz napalım... Bizimki yine iyi... Ablamın oğlu zorla verince tükürüyor. Bizimki tükürmeyi bilmiyor
geçmiş olsun canım.

dün otri bebe ile çekmeyi bile düşündüm yapan eden var mı zarar verir miyim acaba ..
2 yaşına geliyor kullanılur mu ki hala :D

Cekmezmiyiz elim ayağım o benim onun gibi hiç bişey almiyo

duruyor mu benim elimde serum fizyolojik görse kaçıyor hemen :( çok hareketli burnunu acıtıcam diye korkuyorum.

günaydın kızlar..köpek dişi çıkmayan var mı hala?toplam kaç dişiniz var?

köpekleri hallettik. 4 ü de çıktı. kaç dişi var sayamıyorum önler tamamlandı ama
en arka azılar kaldı :)

2 yaş doğum günleri de yaklaşıyor. Tema ne olacak var mı planınız kızlar ?
Ben yine gecen yil ki gibi evde aile arasinda yapmayi dusunuyorum. Subat tatilune denk gelince abimler falan da gelir, annemler zaten biz de olacak. Ben o anlayip, eglenebilecegi yasa gelunceye kadar buyuk bir organizasyon yapmayi dusunmuyorum. Ama gecen yil da tam dogum gununde studyo da aile fotografi cektirmistik, bunu her yil yapmayi dusunuyoruz, guzel bir hatira olur...

Ben yine gecen yil ki gibi evde aile arasinda yapmayi dusunuyorum. Subat tatilune denk gelince abimler falan da gelir, annemler zaten biz de olacak. Ben o anlayip, eglenebilecegi yasa gelunceye kadar buyuk bir organizasyon yapmayi dusunmuyorum. Ama gecen yil da tam dogum gununde studyo da aile fotografi cektirmistik, bunu her yil yapmayi dusunuyoruz, guzel bir hatira olur...
Ne güzel yapmissiniz büyüdüğünü yıl yıl görmek. Bende evde yaparım heralde tema değilde elimde kalan şeyleri kullancak masa ortum kardesimsin gelen 2yas yazan süsler karışık olcak yani

Back
X