2014 temmuz anneleri için sayım başlasın

Ayyy hakkaten o kadar azaldimii... cok sukur yaaa:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim daha 117 gunum varmis tabi erkn gelmezse oglum... icimdn 38 de falan doğururmusum gibi geliyor:)

zaman o kadar hızlı geçiyor ki anlamıyor bile insan korku endişe ve mutluluk var hepsi karışmış bir vaziyette bende sağ salim kavuşalım bebeklerimize

Banada gecmiyor yaaa evde..surekli pasta borek yapiyorum can skintisindan:))

113 :((( :nazar

bizim sezaryan olacağı için doğum tarihimiz 1 hafta geriye alındı muhtemel doğum tarihimiz 7 temmuz veee bugün itibari ile şafak çift rakama düşmüş bulunmakta oleyyyyy :))))))

Arkadaşlar benim ultrason çıktılarında tahmini doğum tarihim 15,16 temmuz gözüküyordu hep ama geçen hafta dr kontrolumden çıkışta gene kağıda baktım ve 07.07 temmuz olduğunu gördüm ve çok şaşırdım :44: ilk bebeğim tecrübesizim tabi bilgisizimde :) bu tarihin değişmesi normal bişemi daha tarihler değişirmi ve bu ultrason kağıtlarında yazan tarihler doğum zamanıyla ne kadar tutuyor bilgisi olan lütfen yazsınnnnnn :34:

Arkadaşlar benim ultrason çıktılarında tahmini doğum tarihim 15,16 temmuz gözüküyordu hep ama geçen hafta dr kontrolumden çıkışta gene kağıda baktım ve 07.07 temmuz olduğunu gördüm ve çok şaşırdım :44: ilk bebeğim tecrübesizim tabi bilgisizimde :) bu tarihin değişmesi normal bişemi daha tarihler değişirmi ve bu ultrason kağıtlarında yazan tarihler doğum zamanıyla ne kadar tutuyor bilgisi olan lütfen yazsınnnnnn :34:

Dr.bebeğin gelişimine göre karar veriyor doğacağı tarihe bizim hesabımızla ultrason hesabının farklı olması normal canım panik yapma :)

Back
X