2014 temmuz anneleri için sayım başlasın

Ayyy hakkaten o kadar azaldimii... cok sukur yaaa:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim daha 117 gunum varmis tabi erkn gelmezse oglum... icimdn 38 de falan doğururmusum gibi geliyor:)

zaman o kadar hızlı geçiyor ki anlamıyor bile insan korku endişe ve mutluluk var hepsi karışmış bir vaziyette bende sağ salim kavuşalım bebeklerimize

Banada gecmiyor yaaa evde..surekli pasta borek yapiyorum can skintisindan:))

113 (( :nazar

bizim sezaryan olacağı için doğum tarihimiz 1 hafta geriye alındı muhtemel doğum tarihimiz 7 temmuz veee bugün itibari ile şafak çift rakama düşmüş bulunmakta oleyyyyy :))))))

Arkadaşlar benim ultrason çıktılarında tahmini doğum tarihim 15,16 temmuz gözüküyordu hep ama geçen hafta dr kontrolumden çıkışta gene kağıda baktım ve 07.07 temmuz olduğunu gördüm ve çok şaşırdım :44: ilk bebeğim tecrübesizim tabi bilgisizimde :) bu tarihin değişmesi normal bişemi daha tarihler değişirmi ve bu ultrason kağıtlarında yazan tarihler doğum zamanıyla ne kadar tutuyor bilgisi olan lütfen yazsınnnnnn

Dr.bebeğin gelişimine göre karar veriyor doğacağı tarihe bizim hesabımızla ultrason hesabının farklı olması normal canım panik yapma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…