2014 temmuz anneleri için sayım başlasın

benim en son temmuz 18 görünüyor bakalım daha 108 günümüz var zor geçiyor valla şeker çarpıntı falan derken zaman bir an önce geçsin istiyorum

benim en son temmuz 18 görünüyor bakalım daha 108 günümüz var zor geçiyor valla şeker çarpıntı falan derken zaman bir an önce geçsin istiyorum

ALLAH yardımcın olsun canım çarpıntı ve nefes darlığı çok kötü bazı kişilerde bebek mideye baskı yapıyo ondan benimki hep aşağıda

bizimde daha 118 gunumuz var ne cok varmis yaaa eger tam zamaninda gelirse bebegim erken falan gelmezse bayram hediyemiz olacak 29 temmuz

ALLAH yardımcın olsun canım çarpıntı ve nefes darlığı çok kötü bazı kişilerde bebek mideye baskı yapıyo ondan benimki hep aşağıda

canım sağol bende ki birde ekstrasistol kalbim fazladan bir atım yapıyor oda son zamanlarda şker olayına biraz üzüldüm ondan dolayı arttı geceleri oluyor gündüz yok bişey geçirmeye çalşıyoruz ne yapalım

sonunda çift rakamlara düştük gerçi doktoruma göre haziran 20 ama ben 4 temmuz doğum günümü bekliyorum
veeee 99:)))))))))

Benim kizimin dogum tarihi 4 temmuza geliyo insallah bi problem olmasa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…