2014 temmuz anneleri için sayım başlasın

Temmuz anneleri benden baska dogum yapan yokmu daha benim kizi normalde yarin bekliyoduk gecen cuma geldi gece hic uyumuyo gunduzde uyanmak nedir bilmiyo 2 saatte bi falan zoraki uynadirip emziriyorum gece saat 12 1 gibi basliyo gozleri acik emziriyom gazini cikariyom uyumuyo gun aydinlaninca uyuyo anca

Kontrole gittik geldik şimdilik birşey yok sancı bekliyoruz 40 hafta bitti ben şimdi nasıl sayıcam -1 -2 diye mi

Son düzenleme:
Selam anne adaylari. Bende bir KK uyesiyim ve 2012 kasim annesi olarak tipki sizin gibi burada gun saymistim:) simdi size bir teklifte bulunacagim. Yakin tarihte sezeryan olacak birkac anneyle dogum fotograflarini cekmek uzere tanismak isterim. Hicbir ucret talep etmiyorum. Bu benim icin tecrube, sizin icin ani olacak. Dileyen anneler benimle irtibata gecebilir. Herkese hayirli dogumlar :)

Acilma falan yokmu hic bende sanci nstde cikti ben hissetmiyordum ama 2 cm aciklik vardi

Cuma gittim ışte sancı felan öyle çok çıkmadı hiç yok gibi birşey di nst de açılmaya da bakma di pazartesi gel tekrar didi senin kuzu büyüdü yürüyüp koşacak benim ki hala ham meyva gibi dalında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…