- 26 Mayıs 2010
- 223
- 12
- 118
- Konu Sahibi pelin_suuu
-
:)) sezeryan mı olcaksın? Benim de çarşamba kontrolüm var bakalım ne kadar indi aşağıya:)
:)) sezeryan mı olcaksın? Benim de çarşamba kontrolüm var bakalım ne kadar indi aşağıya:)
Ay ne güzel son 2 gün demek:) sağlıkla, hayırla kurtulun inşallah..İnmis mi seninki asagiya? :) ben bugun kontrolde hic ummadigim bir sekilde doktorumu cumaya doguma ikna ettim,ama bebisimin 3 haftadan beri gelisimi geriye dusmus,bu kadar uykusuzluk stres,bebege faydali olamadimemzirerek ve onu severek daha faydali olucam insallah :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben doğum yaptım arkadaşlar.bebeğim 5 günlük. darısı bekleyen herkesin başına. hava çok sıcak. eve kapandım kaldım. ramazan dolayısı ile gelen giden de yok. depresyona girmek üzereyim. kendimi çok çaresiz hissediyorm. bi yandan bana muhtaç bir bebek var( diğer yandan kendime alışmaydua edelim birbirimize.a çalışıyorum. lohusalık hali. koca bir göbek. kalmış kilolar ( eşimin işi acaip yoğun. oda pek ilgilenemiyor. annem ailem yanımda ama akşam bebişimle baş başa kalınca kötü oluyorum çok.kısacası zor bir dönem geçiriyorum. birbirimize dua edelim en iyi şekilde bu dönemi atlatmak için. gerçekten çok zormuş.
Gözün aydın:) üzme kendini ne güzel yavrun kucağında ve sağlığı yerinde. Çooook mutlu olman için yeterli değil mi:))))
çok teşekkürler. çok güzel bir duygu tabi ama yaşadıklarım daha farklı. bebişimle alakası yok. size de hayırlı dogumlar inşallah bebişinizi sağlıkla kucagınıza alırsınız.
Ay ne güzel son 2 gün demek:) sağlıkla, hayırla kurtulun inşallah..
Kafası kanala inmiş benimkinin. Nst normaldi hiç kasılma yok. Plasenta yaşlanması başlamış o yüzden kilo alımı durmuş3150 gramda kaldı bebeğim. Her an gelebilir yani. Ben de az önce oğlumla konuşuyordum; bak baban yarın öğlen gelicek, bu gece atraksiyon yaşatma bana, yarından sonra da çok bekletme diye:))
7-8 saat sonra kucağımda olacak nasipse miniğim :) uyku tutmuyor, çok heyecanlı...
7-8 saat sonra kucağımda olacak nasipse miniğim :) uyku tutmuyor, çok heyecanlı...
Ayy cok heycanli kisss hayirlisiyla alirsin insallah kucagina.. rabbim yardimcin olsun
Doğum oldumuuu? Nasılsın? Güzel haberler bekliyoruz:)
Valla kizlar cok sukur rabbime sag saglim ciktik dogumdan:)
Dogum yapmak bebegi koklamak sesini duymak ve emzirmek..bunlar harikulade duygular fakat sezeryan zor bir olaymis.. Sehrimdeki en iyi doktorlardan biri yapti ameliyatimi ama bastan sona korkunctu.. Ekip harikaydi ama anestesi igrenc,elleri hissediyosun,devamli sarsintilar hissediosun yani bebegn ciktgi an haricinde ameliyat olayi sikintili.. Suan ise cok sancim var ama dikislerden ziyade emzirdikce rahmim kasiliyor ve feci bir sanci oluyor, ayaga kalkmak tabuyuk problem dikislerden dolayi.. Ama her seye ragmen melegm minigim topragim suan yanimda uyuyor,yasanan sikintilar yok sayilmiyor ama degiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
35+3 te gelemeyen kızım nihayet 39+4 te geldi epidural normal doğum ile 3.540 doğdu.allah herkeze sağlıklı doğumlar nasip etsin
şimdi 8 günlük gaz sorunu haricinde başka bir sorun yok çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?