Kimse yokmuuuuuuu:))
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
öyle görünüyo kaç günün gecikti canım.
4 gün gecikti canım. Bugün 5. gün test yaptım sabah. Resimdeki gibi silik çizgiyi gördüm. Sabahtan beri ne yerdeyiz ne gökte...
Ben cuma günü müthiş bir bel agrisi çektim gece dayanamadim hastaneye gittik esimle.günüm 3 gün geçmişti SAT 5 haziran.beni muayene etti kas agrisi muhtemelen dedi ama genelde betahcg bakalim dedi.saat 4:30 civari kan verf eve geldim yaptim.uyumusum.11 civarikalktim hastaneyi aradim.19.02 cikti dediler bu ne dedim sasirmisim bana sanki randevu tarihi gibi geldi uyku sersemligiyle...:) sonra kapattim telefonu ve aglamaya basladim hemen esimi uyandirdim cok sevindik.simdi doktor randevusu alip hastaneye kadin doguma ne zaman gitmem lazim.bu ilk gebeligim.4. Ay da oldu allahin izniyle dualarla...
İnşallah canım anlayabiliyorum 1 hafta kadar önce aynı şeyleri yaşadım hemen bi acile gidip kan ver
Merhaba:)) bende 5 artı 2 :)) kalp sesini duydunuzmu? Allahım hayırlısıyla duyalım inşallah..birde karın şişkinliği oluyormu
Acele etmek istemiyorum keseyi ve kalp atislarini duyma zamani gitsem diyorum.istdayim sen hangi doktora gideceksin tatlimBenimde sat 6 Haziran di canım yarın dur diğer gün tekrar kan testi ver yaklaşık 2 katı na yakın bi değer çıkarsa normal herşey
Ben adet günümde ve iki gün geçtikten sonra idrar laboquik ile vaktim cikmadi.3. GGün kanda cikti.kanda baktir canim bence ins hamisssindirr:)
Ben istanbulda yaşamıyorum :) keseliyi küçücük gördüm çok şükür ama kalp sesi için erkenmişAcele etmek istemiyorum keseyi ve kalp atislarini duyma zamani gitsem diyorum.istdayim sen hangi doktora gideceksin tatlim
4 gün gecikti canım. Bugün 5. gün test yaptım sabah. Resimdeki gibi silik çizgiyi gördüm. Sabahtan beri ne yerdeyiz ne gökte...
Ben cuma günü müthiş bir bel agrisi çektim gece dayanamadim hastaneye gittik esimle.günüm 3 gün geçmişti SAT 5 haziran.beni muayene etti kas agrisi muhtemelen dedi ama genelde betahcg bakalim dedi.saat 4:30 civari kan verf eve geldim yaptim.uyumusum.11 civarikalktim hastaneyi aradim.19.02 cikti dediler bu ne dedim sasirmisim bana sanki randevu tarihi gibi geldi uyku sersemligiyle...:) sonra kapattim telefonu ve aglamaya basladim hemen esimi uyandirdim cok sevindik.simdi doktor randevusu alip hastaneye kadin doguma ne zaman gitmem lazim.bu ilk gebeligim.4. Ay da oldu allahin izniyle dualarla...
Nefescim ne zaman gel dedi tekrar kalp atislari için netteki bilgilere gore allahin izniyle bugün veya yarin kalbi atmaya basliyormus:))) ay çok heyecanlı bisey bu ya Rabbim isteyen herkese nasip etsinBen istanbulda yaşamıyorum :) keseliyi küçücük gördüm çok şükür ama kalp sesi için erkenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?