Nefescim ne zaman gel dedi tekrar kalp atislari için netteki bilgilere gore allahin izniyle bugün veya yarin kalbi atmaya basliyormus:))) ay çok heyecanlı bisey bu ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Nefescim ne zaman gel dedi tekrar kalp atislari için netteki bilgilere gore allahin izniyle bugün veya yarin kalbi atmaya basliyormus:))) ay çok heyecanlı bisey bu ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canım erken daha beta hcg değerin en son kaç çıktı senin? 7 haftalıkken belki duyulacak inşallah bu Perşembe çağırdı ama kalp sesini duymamayabiliriz dedi
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy hadi inşallah. Salı günü gitmeyi düşünüyorum. İdrarda silik çıktı diye henüz kanda değerimin düşük olacağını düşünüyorum. Sizin de hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik döneminiz olsun inşallahCanim benimde boyle cikmisti iki gun gecikmistim suan 11 haftalik hamileyim bi kan testi yaptir hemen :)
İnşallah. Çook teşekkür ederim.hayırlı olsun canım inşallah iyi bi hamilelik gçirirsin :)
Kandaki değerin düşük çıkma olasılığı var. 4 gün gecikmeyle idrarda silik çıktığına göre sanırım geç döllenme. Acele etmeyim diyorum. Salı günü gitmeyi düşünüyorum. Size de hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum.İnşallah canım anlayabiliyorum 1 hafta kadar önce aynı şeyleri yaşadım hemen bi acile gidip kan ver
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayirli uğurlu olsun:)
Sadece acile gittim kan verdim beta HCG 19.02 cuma aksam itibariyle.
Ayy hadi inşallah. Salı günü gitmeyi düşünüyorum. İdrarda silik çıktı diye henüz kanda değerimin düşük olacağını düşünüyorum. Sizin de hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik döneminiz olsun inşallah
İnşallah. Çook teşekkür ederim.
Kandaki değerin düşük çıkma olasılığı var. 4 gün gecikmeyle idrarda silik çıktığına göre sanırım geç döllenme. Acele etmeyim diyorum. Salı günü gitmeyi düşünüyorum. Size de hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum.
Benimde ayni sekilde cikti tek cizgi silik adetimde 5 gun gecikti kasiklarimda agri var son 1 haftadir. Asiri panik halindeyim :) En kisa zamanda kan testi yaptiricam. Hayirlsi olsun canim seninde :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sonucumu aldım 79.70
Ve hamileyiimmmmmmm :)
Ve hamileyiimmmmmmm :)
Sevgili temmuz hamissleri doktor kontrolünden sonra paylasimlarimizi yazalim sevgilerrr bu arada daha kimseye soylemedim sizden başka:)
Amin canım çok teşekkür ederim. Gelişmeleri yazıcam dediğin gibi
Hayirli olsun. Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin.Ve hamileyiimmmmmmm :)
Hayırlı olsun Allah hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah amin üü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?