2014 temmuz ayında hamıle kalanlar

Nefescim ne zaman gel dedi tekrar kalp atislari için netteki bilgilere gore allahin izniyle bugün veya yarin kalbi atmaya basliyormus:))) ay çok heyecanlı bisey bu ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Canım erken daha beta hcg değerin en son kaç çıktı senin? 7 haftalıkken belki duyulacak inşallah bu Perşembe çağırdı ama kalp sesini duymamayabiliriz dedi

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nefescim ne zaman gel dedi tekrar kalp atislari için netteki bilgilere gore allahin izniyle bugün veya yarin kalbi atmaya basliyormus:))) ay çok heyecanlı bisey bu ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Aminnnnn inşallah sağlıklı sıhhat li hayırlı huzurlu Kendi katından evlat versin tüm isteyenlere

Sadece acile gittim kan verdim beta HCG 19.02 cuma aksam itibariyle.

Canim benimde boyle cikmisti iki gun gecikmistim suan 11 haftalik hamileyim bi kan testi yaptir hemen :)
Ayy hadi inşallah. Salı günü gitmeyi düşünüyorum. İdrarda silik çıktı diye henüz kanda değerimin düşük olacağını düşünüyorum. Sizin de hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik döneminiz olsun inşallah
hayırlı olsun canım inşallah iyi bi hamilelik gçirirsin :)
İnşallah. Çook teşekkür ederim.
İnşallah canım anlayabiliyorum 1 hafta kadar önce aynı şeyleri yaşadım hemen bi acile gidip kan ver
Kandaki değerin düşük çıkma olasılığı var. 4 gün gecikmeyle idrarda silik çıktığına göre sanırım geç döllenme. Acele etmeyim diyorum. Salı günü gitmeyi düşünüyorum. Size de hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum.

Son düzenleme:
Sevgili temmuz hamissleri doktor kontrolünden sonra paylasimlarimizi yazalim sevgilerrr bu arada daha kimseye soylemedim sizden başka:)

Canım yarın git mutlaka neden zanlıyı bekliycenki böyle bi durumda idrarda silik çıkması bence kanda kesin çıkması demek

Benimde ayni sekilde cikti tek cizgi silik adetimde 5 gun gecikti kasiklarimda agri var son 1 haftadir. Asiri panik halindeyim :) En kisa zamanda kan testi yaptiricam. Hayirlsi olsun canim seninde :)

Benimde ayni sekilde cikti tek cizgi silik adetimde 5 gun gecikti kasiklarimda agri var son 1 haftadir. Asiri panik halindeyim :) En kisa zamanda kan testi yaptiricam. Hayirlsi olsun canim seninde :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz

Ve hamileyiimmmmmmm :)

Canımmm hayırlı olsun Allah hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...ne güzel 2 güzel haber ....burdan ara sıra paylaşalım inşallah değişiklik leri takibimizi birlikte yapalım

Canımmm hayırlı olsun Allah hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...ne güzel 2 güzel haber ....burdan ara sıra paylaşalım inşallah değişiklik leri takibimizi birlikte yapalım

Sevgili temmuz hamissleri doktor kontrolünden sonra paylasimlarimizi yazalim sevgilerrr bu arada daha kimseye soylemedim sizden başka:)

Canım nasılsın gittimi doktora tekrardan

Amin canım çok teşekkür ederim. Gelişmeleri yazıcam dediğin gibi

Amin canım çok teşekkür ederim. Gelişmeleri yazıcam dediğin gibi

Canım cvp yazarken önce cevaplayacağım bölgenin üstüne tıkla sonra cvp yaz çünkü bildirim olarak çıkmıyor yazdıkların bu durumda gözümden kaçabilir:) alıntı yaparak cvp lardan daha çabuk haberlleşirz

Hayirli olsun. Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin.
Hayırlı olsun Allah hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah amin üü

Tesekkur ederim. Bende endise ve evhamlar hat safhada. Sende durumlar nasil canim? Yarin tekrar kan vericem ve bu kez kadin dogum uzmanina muayene olucam. Ya deger katlamamissa ya kimyasal gebelikse ya dis gebelikse... dunden beri bu dusunceler yuzunden delirecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…